Ce a pățit o femeie după ce a mâncat timp de 135 de zile doar sarcine! Ce s-a întâmplat cu ea și cum arată după experiment
O femeie a făcut un experiment și a decis să mănânce doar sardine timp de patru luni. Descoperă ce s-a întâmplat cu ea, după ce a consumat doar pește timp de 135 de zile.
Autor: Redacție a1.ro Publicat: Marti, 08 Octombrie 2024, 17:38 | Actualizat: Marti, 08 Octombrie 2024, 19:19Aceasta este inedita situație prin care a trecut o femeie atunci când și-a propus să consume doar pește timp de patru luni. După 135 de zile în care a mâncat doar sardine, doamna cu pricina a decis să încheie experimentul pe data de 30 septembrie 2024. Transformarea ei a fost una cu totul și cu totul neașteptată.
Ce a pățit o femeie după ce a mâncat timp de 135 de zile doar sarcine. Ce s-a întâmplat cu ea și cum arată după patru luni de consumat doar pește
O femeie și-a propus să mănânce timp d etrei luni doar sardine, însă a ajuns să reziste 135 de zile, adică peste patru luni.
„Aceasta nu este o dietă. Pentru mine, o dietă se referă la un început și un sfârșit. Acesta este stilul meu de viață și nu am nicio intenție de a consuma fructe, legume sau plante,” a declarat Jane Crummett din Mint Hill, Carolina de Nord, potrivit celor de la foxnews.com.
Pe aceeași temă„Acum nu mai am dureri atât de mari. Am încercat tot felul de regimuri. Cred cu tărie că doar tu poți să îți dai seama ce trebuie corpului tău”, a spus femeia care a mărturisit faptul că suferă de fasceită plantară, o afecțiune a piciorului.
Mai mult decât atât, după 135 de zile de mâncat doar sardine, adică peste patru luni, femeia în vârstă de 62 de ani susține că a slăbit în jur de 16 kilograme. Înainte de asta, femeia avea 108 kilograme și a făcut tot ce a putut pentru a slăbi. Când a văzut că a stagnat cu greutatea, doamna a decis să recurgă la dieta drastică bazată doar pe sardine. După cele 135 de zile de mâncat doar pește, aceasta a reușit să mai slăbească 15-16 kilograme, au informat cei de la nypost.com.
Pe aceeași temăPovestea femeii a devenit virală și nu puțini au fost cei care au tras un semnal de alarmă și au explicat cât de periculoasă este această dietă, de fapt. Deși sardinile sunt un aliment bogat în protein, omega 3 și alte substanțe nutritive, acestea singure nu pot asigura o alimentație variată și echilibrată. Pe lângă proteine și grăsimi sănătoase, sardinele sunt bogate în vitamina D, vitamina B12, calciu, fosfor și seleniu.