Antena

Creatură cu cap de lup care merge în două picioare, surprinsă lângă o grădină zoologică. Ce este vietatea înspăimântătoare

Angajații grădinii zoologice au fost înspăimântați când au văzut imaginile surprinse de camerele de supraveghere. O creatură înaltă cât un om, cu blană și care merge în două picioare a fost văzută plimbându-se chiar pe lângă ei.

Autor: Redacție a1.ro Publicat: Marti, 07 Mai 2024, 16:00 | Actualizat: Sambata, 11 Mai 2024, 11:04
Creatură cu cap de lup care merge în două picioare, surprinsă lângă o grădină zoologică. Ce este vietatea înspăimântătoare
Shutterstock & Captura Youtube

Gădina zoologică Amarillo din Texas a devenit principalul subiect de discuție, după ce reprezentanții au distribuit mai multe imagini neobișnuite ale unei figuri ciudate cu cap de lup, dar care mergea în două picioare. Fotografiile alb-negru au fost surprinse chiar lângă gardul grădinii, pe unde vietatea se plimba nestingherită.

Creatura cu cap de lup care merge în două picioare i-a băgat în ceață pe specialiști. Nimeni nu își dă seama ce este, de fapt

Potrivit reprezentanților sancturarului, imaginile cu creatura înspăimântătoare a fost surprinsă de camerele de supraveghere, în miez de noapte.

Pe aceeași temă

Într-o postare făcută pe X la acea vreme, aceștia au scris: „Grădina Zoologică Amarillo a surprins o imagine ciudată în afara grădinii zoologice în jurul orei 1:25 a.m”, alături de imaginile cu creatura care pare că merge în două picioare.

„Să fie un om cu o pălărie ciudată căreia îi place să meargă noaptea? Un chupacabra? Aveți idee ce ar putea fi acest UAO - Obiect Amarillian neidentificat?”, era textul care însoțea captura cu vietatea bizară.

Remarcând speculațiile oamenilor despre dacă este o imagine falsă sau nu, Kashuba a adăugat: „Fotografia este absolut reală”.

„Ne-ar plăcea să auzim păreri din partea comunității despre ceea ce cred ei că ar putea fi. Este o imagine unică și pentru noi și suntem încântați să vădem ce părere are comunitatea”, a spus și Michael Kashuba, director al spațiilor de recreere din orașul Amarillo, pentri News Channel 10, citat de unilad.com.

Ulterior, remarcând speculațiile oamenilor legate de faptul că imaginea ar fi, de fapt, trucată, Kashuba a adăugat: „Fotografia este absolut reală”.

Imaginea a stârnit o mulțime de reacții,iar unele au fost destul de amuzante. În timp ce un utilizator X a insistat că este Rocket, un personaj din filmul „Guardians of the Galaxy”, o altă persoană a spus că ar putea fi Sasquatch.

Altcineva a spus: „Asta este Gnorm din filmul din 1990 A Gnome Named Gnorm!!”.

Pe de altă parte personalul grădinii zoologice susțin că vietatea care cu cap de lup, care merge în două picioare seamănă izbitor cu un vârcolac, oricât de ciudat ar suna acest lucru.

Recomandari A1

Altcineva, însă, le-a cerut administratorilor să publice imagini video ale creaturii, astfel încât să poată „vedea cum se mișcă”. Însă grădina zoologică a răspuns că: „Această imagine a fost luată de pe o cameră care înregistrează doar o imagine statică atunci când detectează mișcare”.

Pe aceeași temă

La aproape doi ani de publicare imaginilor controversate, originile creaturii par să fie încă un mister care planează în jurul sanctuarului.

Whatsapp LinkedIn
creatura caine varcolac
🔥  Tot ce vrei e sa dai play  🔥 Premiera producției Classified e în AntenaPLAY. Spionaj, secrete și acțiune la cote maxime în noul serial. Vezi acum!
Stirile zilei Sub ameninţarea celei mai puternice furtuni din ultimii 20 de ani, oamenii din localităţile de pe Dunăre stau cu bagajele făcute: "Frică ne este. Ce o vrea Dumnezeu"
Videoclipul zilei
Citește și
Ce este creatura marină cu gheare ca de urs care s-a năpustit asupra unor turiste. Vietatea uriașă a...
Creatura marină cu o antenă în frunte care i-a speriat pe cercetători. Cum arată și ce spun...
Un întreg oraș e speriat după ce camerele de supraveghere au filmat o creatură bizară în fața...
O femeie și a dat peste o „vietate extraterestră” în timp ce gătea în bucătărie. S-a îngrozit...
Video recomandate
Video
Citește și