Exercițiul care a înnebunit internetul! Ultima ecuație este pentru genii! Jocul este pierdut în proporție de 90%
Acest test complicat te provoacă să găsești răspunsul la ultima ecuație. O astfel de provocare este cea mai bună metodă pentru a observa dacă mai ai de lucrat la capitolul concentrare și atenție.
Publicat: Sambata, 27 Martie 2021, 08:56 | Actualizat: Sambata, 27 Martie 2021, 09:50Testele și ghicitorile au cucerit Internetul! Rolul lor este să îți pună atenția și concentrarea la încercare și, nu în ultimul rând, să îți ofere parte de distracție și interacțiune.
Detaliile fac diferența în viață, așa că ar fi bine să fii pregătit pentru că cel mai important aspect este să identifici acel lucru care te-ar putea ajuta într-o anumită situație.
Unde au greșit cei mai mulți când au încercat să rezolve exercițiul
Un astfel de test este cea mai bună metodă de a observa dacă mai ai de lucrat la capitolul concentrare și atenție. De asemenea, trebuie să iei în calcul toate posibilitățile atunci când vrei să ajungi la un rezultat.
Cei mai mulți au încercat să numere bastonașele, să le adune și să le înmulțească, însă nu au ajuns la un rezultat
Pe aceeași temăProvocarea asta chiar te-a pus pe jar, nu-i așa? Mulți nu au reușit să ajungă la un răspuns și s-a demonstat că nu sunt foarte inventivi și nici atâtde atenți, dar haide să aflăm împreună care este, de fapt, răspunsul.
Îți întindem o mână de ajutor și îți evidențiem exact cum ajungi la râspuns! Arată-le și prietenilor tăi testul și vezi câți dintre ei sunt atenți la detalii!
Vezi în GALERIA FOTO răspunsul la TEST
Încă un test care s-ar putea să-ți placă! Exercițiul cailor și al potcoavelor. Găsește răspunsul corect
Provocarea face furori pe internet! Tu poți să găsești răspunsul la ultima ecuație? Jocul este pierdut în proporție de 99%!
Din prima ecuație, valoarea unui cal este 10. A două ecuație arată că valoarea unei potcoave este egală cu 4, în timp ce din a treia ecuație rezultă că valoarea unei perechi de cizme este egală cu 2.
Răspunsul corect la ultima ecuație: 2 + 10 × 4 = 2 + 40 = 42
În ordinea efectuării operațiilor învățăm că operațiile de ordinul 2, cum ar sunt înmulțirea (×) și împărțirea (:) se rezolvă în ordinea în care apar, de la stânga la dreapta, primele, înaintea operațiilor de ordin 1, adică adunarea (+) și scăderea (–).
Iar operațiile de ordinul 1, adunarea (+) și scăderea (–), se rezolvă în ordinea în care apar, de la stânga la dreapta.