Antena

O turistă a primit de la proprietarul locului de cazare un mesaj ce a bulversat-o. Ce a descoperit, după două nopți de vacanță

O turistă a rămas mută de uimire atunci când a văzut ce mesaj a primit de la proprietarul locului de cazare, la finalul concediului. A dezvăluit tututor ce a descoperit, după două nopți de dormit acolo.

Autor: Redacție a1.ro Publicat: Luni, 24 Iunie 2024, 13:42 | Actualizat: Luni, 24 Iunie 2024, 15:19
Galerie de imagini
Femeia a arătat ce mesaj a putut să primească de la proprietarul locului de cazare
sursa foto: Profimedia

Aceast este neobișnuita întâmplare prin care a trecut o femeie, care a avut parte de câteva zile de vacanță alături de soțul și de cei doi copii ai săi. La plecare, aceasta a primit de la proprietarul locului de cazare un mesaj ce a lăsat-o mască. A făcut o descoperire uluitoare, după două nopți de dormit acolo.

La finalul concediului, o turistă a primit de la proprietarul locului de cazare un mesaj. Ce a descoperit, după două nopți de cazare

Aceasta este cu siguranță una dintre experiențele pe care Lu nu le va uita prea curând. Femeia din Statele Unite ale Americii a plătit o sumă considerabilă pentru două nopți de cazare în Oregon. Mai exact, aceasta a plătit peste 1.300 de dolari, însemnând două nopți de cazare și o taxă de curățenie.

Când vacanța familiei s-a terminat, Lu a primit de la proprietarul unității de cazare un mesaj ce a lăsat-o mască. Practic, femeia a făcut o descoperire neașteptată după două nopți de dormit acolo. La ora 8:59 dimineața, turista a primit următorul mesaj de la proprietar:

Pe aceeași temă

„Mulțumesc pentru ședere. Vă rog să urmați instrucțiunile pentru plecare, cel mai important fiind să aruncați orice fel de gunoi sau obiecte pentru reciclat. Nu uitați să puneți vasele folosite în mașina de spălat vase și s-o porniți, să puneți lenjeriile la spălat, să vă asigurați că nu ați lăsat nimic în urmă, mai ales alimente. Vă rugăm să părăsiți cazarea până în ora 11. Călătoriți în siguranță și sperăm să vă mai revedem în curând la plajă!”.

Femeii nu i-a venit să creadă faptul că, deși a plătit o sumă importantă pentru două nopți de cazare, dar și o taxă pentru curățenie, tot ea a fost nevoită să urmeze o llistă întreagă de sarcini.

Pe aceeași temă

„Cazarea pe care eu nu o voi mai folosi niciodată! Am dat 1.300 de dolari pentru două nopți și o taxă de curățenie și ăsta e mesajul primit de mine, înainte de ora 9 dimineața”, a spus Lu în dreptul pozei cu mesajul primit de la proprietar, potrivit celor de la dailymail.co.uk.

Ulterior, turista a spus că i s-a cerut să lase bacșiș personalului de la curățenie, dar și alte lucruri care au deranjat-o. Povestea a devenit cunoscută și nu puțini au fost cei care au dat dreptate turistei, considerând că atitudinea proprietarului de la cazare este total nepotrivită.

„De asta prefer să stau la hotel”, „E ridicol, de ce plătești taxă de curățenie dacă ai dus gunoiul, ai spălat vase și lenjerii?”, iată doar o parte dintre comentariile primite.

Recomandari A1
Whatsapp LinkedIn
cazare mesaj descoperit
🔥  Tot ce vrei e sa dai play  🔥 Premiera producției Classified e în AntenaPLAY. Spionaj, secrete și acțiune la cote maxime în noul serial. Vezi acum!
Stirile zilei Sub ameninţarea celei mai puternice furtuni din ultimii 20 de ani, oamenii din localităţile de pe Dunăre stau cu bagajele făcute: "Frică ne este. Ce o vrea Dumnezeu"
Videoclipul zilei
Citește și
Asia Express sezon 7, 22 septembrie 2024. Peste ce au dat concurenții când își căutau cazare: ”Era...
A plătit 3000 de euro pentru o vacanță de coșmar. Românul a găsit la cazare gândaci, păianjeni și...
Când începe programul „Litoralul pentru toți” 2024. Tarifele pornesc de la 38 de lei pe noapte de...
Au plătit 12 000 de lei pentru o cazare pe litoral, iar când au ajuns au aflat că locația nu există!...
Video recomandate
Video
Citește și