Antena

Un bărbat și-a cumpărat un garaj vechi, dar a descoperit o adevărată comoară atunci când făcea curat în el. Peste ce a dat

Un bărbat a decis să își cumpere un garaj ca să aibă mai mult spațiu de depozitare, încă când l-a deschis și s-a apucat de făcut curățenie a descoperit prin pungi o adevărată comoară. Omul s-a îmbogățit instant!

Autor: Redacție a1.ro Publicat: Joi, 20 Iunie 2024, 15:52 | Actualizat: Joi, 20 Iunie 2024, 16:26
Galerie de imagini
Bărbatul a descoperit o adevărată comoară în garajul cumpărat
sursa foto: Profimedia

Se spune că niciodată nu poți avea suficient de mult spațiu de depozitare. Tocmai de aceea, un bărbat a decis să nu își mai ticsească locuința cu tot felul de lucruri. A cumpărat un garaj, dar a rămas fără cuvinte atunci când a văzut peste ce comoară a dat.

Un bărbat și-a cumpărat un garaj vechi ca să aibă mai mult spațiu de depozitare, dar a descoperit o adevărată comoară în timp ce făcea curat. Peste ce a dat

Aceast este inedita întâmplare prin care a trecut un bărbat pe nume Wade Venture, în vârstă de 37 de ani, din Portland, Oregon (Statele Unite ale Americii). Omul a decis să cumpere un garaj vechi și abandonat, plin cu tot felul de vechituri, pentru a-l folosi ca spațiu de depozitare. Prețul i s-a părut convenabil, așa că l-a achiziționat pentru suma de 410 dolari. În scurt timp, omul s-a apucat de făcut curat și ordine printre mormanele de vechituri, pungi și cartoane. Totuși, în niciun moment, americanul nu s-a așteptat să dea peste o adevărată comoară.

Pe aceeași temă

În timp ce umbla prin lucrurile din garaj, omul a dar peste numeroase cutii în care se aflau haine de firmă. Lucrurile au fost estimate la o valoare de aproximativ 70.000 de dolari, cee ace l-a făcut pe Wade Venture mult mai bogat, chiar peste noapte.

„Am mai cumpărat garaje în trecut, dar o asemenea descoperire este cât se poate de rară”, a dezvăluit bărbatul, potrivit celor de la nypost.com.

Pe aceeași temă

Printre obiectele găsite în respectivul garaj se aflau 400 cutii de pantofi de firmă și genți, dar și blănuri. A găsit inclusiv o pereche de pantofi Gucci și blănuri în valoare de 8.000 de dolari.

La scurt timp după ce a descoperit comoara din garaj, americanul a pus lucrurile la vânzare și așteaptă să se bucure de profitul făcut.

Omul și-a făcut un obicei din a cumpăra garaje vechi pentru a vedea peste ce lucruri poate să dea, dar susține că are și satisfacții. În 30% din situații găsește lucruri noi, iar în restul dă peste lucruri folosite, dar unele în stare chiar bună. Garajul cu pantofi Gucci a fost una dintre cele mai interesante și surprinzătoare descoperi pe care le-a făcut de-a lungul timpului.

Whatsapp LinkedIn
garaj descoperit comoara
🔥  Tot ce vrei e sa dai play  🔥 Premiera producției Classified e în AntenaPLAY. Spionaj, secrete și acțiune la cote maxime în noul serial. Vezi acum!
Stirile zilei Fabrica unde se produce zahărul 100% românesc. 500 de fermieri din ţară contribuie la producţia impresionantă
Videoclipul zilei
Citește și
O tânără s-a mutat într-un garaj și mulți au râs de ea. Au rămas toți cu gurile căscate când au...
O tânără de 25 de ani uimește pe toți atunci când dezvăluie că este mecanic auto. Cum arată și de...
(P) Pentru garajul tău alege uși personalizate cu desene originale, de la Alexiana
O comoară inestimabilă a fost descoperită, îngropată în beton, într-un garaj din judeţul Neamţ
Video recomandate
Video
Citește și