Antena

Un câine a alergat kilometri întregi pentru a-și salva stăpânul căzut cu mașina într-o râpă. Povestea i-a înduioșat pe internauți

Un câine a alergat șase kilometri pentru a cere ajutor pentru stăpânul său, care a căzut cu mașina într-o râpă din Oregon, SUA. Iată cum s-a terminat totul!

Autor: Redacție a1.ro Publicat: Luni, 10 Iunie 2024, 13:32 | Actualizat: Luni, 10 Iunie 2024, 14:16
Galerie de imagini
Un câine a alergat kilometri întregi pentru a-și salva stăpânul căzut cu mașina într-o râpă. Povestea i-a înduioșat pe internauți
Shutterstock

Potrivit polițiștilor, Brandon Garrett conducea cu cei patru câini ai săi spre nord, pe drumul US Forest Service 39, în Baker, în apropierea locului în care familia sa campa. În timpul călătoriei, bărbatul nu a reușit să parcurgă o curbă a drumului și s-a prăbușit peste un terasament, potrivit unui comunicat al șerifului, citat de The Guardian. Iată ce a urmat!

Pe aceeași temă

Gestul emoționant al câinelui, după ce stăpânul său a căzut cu mașina într-o râpă

Brandon Garrett a supraviețuit accidentului, însă a rămas blocat în râpă. Din fericire pentru el, unul dintre câinii săi a fugit înapoi la camping, iar faptul că animalul de companie era agitat i-a dat de gândit familiei.

Ulterior, rudele lui Garrett au început rapid să-l caute și în cele din urmă i-au văzut mașina, dar nu au putut să ajungă la el din cauza terenului dificill. La scurt timp, familia a apelat la autorități. Bărbatul a fost găsit la aproximativ 100 de metri de locul unde s-a produs accidentul cu ceilalți trei câini ai săi, care erau și ei în viață.

Salvatorii i-au oferit primul ajutor la fața locului. Ulterior, acesta a fost condus cu o ambulanță la un elicopter care l-a transportat la cel mai apropiat spital.

Pe aceeași temă

A găsit un pui de animal înghețat și l-a luat acasă, crezând că e câine. Ce a descoperit peste câteva luni

Un bărbat a găsit un pui în zăpadă, plin de cristale de gheață. Animăluțul nici nu mișca, așa că a decis să îi dea o șansă și să îl ia acasă.

L-a pus într-o cutie din carton și l-a dus la căldură, unde a primit și hrană. Nu a durat mult și, în confortul casei, puiuțul a început să se joace.

Bărbatul a decis să-l păstreze și, pe măsură ce animăluțul creștea, a început să observe faptul că are trăsături deosebite. Însă, nu s-a concentrat asupra acestui lucru, ci a continuat să se bucure de iubirea pe care o primea de la puiuțul salvat.

Recomandari A1

Curând, însă, când animalul a ajuns la vârsta adultă, a realizat că este diferit față de un câine. Nu doar că urla la lună, dar postura sa era mai impunătoare.

Medicii veterinari i-au confirmat că este, de fapt, un lup. Bărbatul nici măcar nu a luat în calcul să renunțe la prietenul lui, astfel că, având în vedere că era dresat și obișnuit cu oamenii, l-a păstrat.

@bio.cube Found a baby wolf in the snow 🥺#animals #animalrescue #rescue #animalsoftiktok #fyp ♬ Perfect - Ed Sheeran
Whatsapp LinkedIn
câine stăpân accident sua
🔥  Tot ce vrei e sa dai play  🔥 Premiera producției Classified e în AntenaPLAY. Spionaj, secrete și acțiune la cote maxime în noul serial. Vezi acum!
Stirile zilei Sub ameninţarea celei mai puternice furtuni din ultimii 20 de ani, oamenii din localităţile de pe Dunăre stau cu bagajele făcute: "Frică ne este. Ce o vrea Dumnezeu"
Videoclipul zilei
Citește și
O femeia a ajuns în spatele gratiilor pentru că i-a dat prea multă mâncare câinelui său. Animalul...
Doi maidanezi din Bacău au fost adoptați în UK și au devenit cavaleri de onoare la nunta stăpânilor....
O româncă a obținut ilegal parafă de medic veterinar. Ce să faci dacă pe carnetul de sănătate al...
Sensibilitatea digestivă la câine. Sfaturi pentru creșterea unui câine sănătos
Video recomandate
Video
Citește și