Antena

Un fumător care avea o tuse puternică a mers la spital și medicii au rămas mască atunci când au văzut ce crește în gâtul omului

Un fumător a început să aibă o tuse din ce în ce mai puternică și a mers la spital, dar acolo medicii au rămas mască atunci când au văzut ce creștea în gâtul omului.

Autor: Redacție a1.ro Publicat: Luni, 08 Iulie 2024, 16:38 | Actualizat: Luni, 08 Iulie 2024, 17:37
Galerie de imagini
Medicii au fost uluiți atunci când au văzut ce creștea în gâtul omului, de fapt
sursa foto: Profimedia/shutterstock

Aceasta este neobișnuita întâmplare prin care a trecut un bărbat în vârstă de 52 de ani în urmă cu ceva timp. Omul a început să aibă o tuse și a decis să meargă la spital, dar medicii au făcut ochii mari și au crezut că nu văd bine atunci când au descoperit ce creștea în gâtul omului, de fapt. Întâmplarea a ajuns pe internet și a devenit virală, stârnind numeroase reacții de uimire.

Un fumător care avea o tuse puternică a mers la spital și medicii au rămas mască atunci când au văzut ce crește în gâtul omului

Este cunoscut deja faptul că fumatul este unul dintre cele mai periculoase vicii. Acest obicei poate cauza grave probleme de sănătate și multe dintre guvernele lumii încearcă să găsească și să aplice măsuri prin care să se încurajeze renunțarea la fumat.

Un bărbat a reușit să uimească doctorii din plin atunci când aceștia au descoperit ce efect neașteptat i-a produs fumatul.

Pe aceeași temă

Omul a fumat timp de 17 ani și în 2007 a observat că a început să aibă o tuse puternică. Pe măsură ce simptomul s-a agravat, bărbatul în vârstă de 52 de ani atunci a decis să meargă la spital. Fumătorul a explicat medicilor că fumează de aproximativ două decenii și că are o tuse dificilă, vocea modificată și dificultăți la respirație.

După numeroase teste și analize a ieșit la iveală ce creștea în gâtul omulu, de fapt. Medicii au rămas cu gurile căscate atunci când au văzut câteva fire de păr care aveau rădăcina în esofag, au informat cei de la nypost.co.uk.

Pe aceeași temă

La vârsta de 10 ani, omul a fost la un pas să se înece și medicii i-au făcut o traheotomie pentru a-i restabili procesul de respirație. În cadrul intervenției s-au folosit bucăți de piele și cartilaj din ureche. Ulterior, când a văzut că nu mai poate scăpa de tusea iritativă pe care o avea, omul a mers la spital și așa a ieșit la iveală faptul că totul era cauzat de firele de păr care îi creșteau în gât, în zona esofagului.

Medicii au rămas mască atunci când au descoperit problema și au spus că „nu s-a mai văzut așa ceva”. Potrivit acestora, astfel de cazuri suntem extrem de rare.

Whatsapp LinkedIn
fumator caz gat esofag descoperit
🔥  Tot ce vrei e sa dai play  🔥 Turneul de tenis de masă | WTT China Smash 2024 se desfășoară LIVE în AntenaPLAY. Până pe 6 octombrie, fii alături de sportivii români!
Stirile zilei "A venit poliţia că a găsit un câine cu cocoşul în gură". Apelul la 112 al unei bătrâne, care a pus agenţii din Bacău în alertă
Videoclipul zilei
Citește și
Lovitură grea pentru fumătorii din România! Ce țigări dispar de pe piață începând cu 20 mai 2020
Concediu mai mare pentru nefumători! Câte zile libere primesc angajații
Cum arată plămânii unui fumător înrăit! „Acesta este cu siguranță cel mai bun anunț...
E oficial! Philip Morris a primit acordul Administraţiei pentru Alimente şi Medicamente din SUA pentru...
Video recomandate
Video
Citește și