Antena

Mesaje de Sf. Petru și Pavel 2024. Urări și felicitări pentru cei care își serbează onomastica

Cauți mesaje de Sf Petru și Pavel 2024? Am pregătit pentru tine cele mai frumoase și emoționante urări și felicitări pentru cei care își sărbătoresc ziua onomastică pe 29 iunie 2024.

Autor: Redacție a1.ro Publicat: Sambata, 29 Iunie 2024, 00:00 | Actualizat: Sambata, 29 Iunie 2024, 00:08
Galerie de imagini
Cauți mesaje de Sf Petru și Pavel 2024? Am pregătit pentru tine cele mai frumoase și emoționante urări și felicitări pentru cei care își sărbătoresc ziua onomastică pe 29 iunie 2024.
Shutterstock.com

29 iunie 2024, când creștinii îi prăznuiesc pe Sfinții Petru și Pavel, este și ziua în care 500.000 de români își sărbătoresc onomastica.

Alege unul dintre zecile de mesaje sau o felicitare din GALERIA FOTO pentru cei dragi care astăzi își celebrează ziua de nume.

Mesaje pentru cei dragi de Sfinții Petru și Pavel

Mesaje de Sfinții Petru și Pavel emoționante, cu urări creștine, simple sau amuzante găsești în rândurile de mai jos. Sunt cele mai frumoase mesaje pentru sărbătoriții zilei de astăzi. Nu uita să le personalizezi pentru ai îi face pe cei dragi să se simtă speciali!

Felicitări de postat pe Facebook de Sf. Petru și Pavel

Nu ai inspirație și nici nu vrei să trimiți un mesaj banal sărbătoriților? Atunci alege o felicitare pe care să o postezi pe contul tău de Facebook sau să le-o trimiți prin SMS, pe WhatsApp, Instagram, Messenger.

Ți-am pregătit peste 50 de imagini ilustrare cu urări frumoase pentru cei care își sărbătoresc onomastica pe 29 iunie 2023, atunci când Biserica îi prăzmuiește pe Sfinții Petru și Pavel. Care e preferata ta? Scrie-ne în comentarii.

Mai multe felicitări găsești în galeria foto. CLICK AICI.

Ce nume românești sunt sărbătorite de Sf. Petru și Pavel

Duminică, 29 iunie 2024, De Sfinții Petru și Pavel 2023 peste 500.000 de români își serbează onomastica.

Recomandari A1

Poți spune ”La mulți ani” azi, 29 iunie 2024, celor care poartă prenumele: Petru, Petre, Paul, Pavel, Petrică, Petrișor, Petronel, Paula, Paulina, Petronela, Petruța, Petrița, Paulica, Petra, Pavelina, Paulică.

Nu uita să le trimiți un mesaj sau o felicitare de Sf. Petru și Pavel pentru a le arăta prețuirea și respectul pe care îl porți pentru cei dragi care sunt sărbătoriția azi.

Whatsapp LinkedIn
sfantu petru sfantu pavel felicitari mesaje sms
🔥  Tot ce vrei e sa dai play  🔥 Bernadette Szocs luptă pentru aur la WTT Star Contender Bangkok 2024. În perioada 2 - 7 iulie, competiția se vede LIVE în AntenaPLAY
Stirile zilei EXCLUSIV. Bunurile confiscate de ANAF ar putea fi vândute pe OLX. La a treia licitaţie, preţurile scad cu 50%
Videoclipul zilei
Citește și
Felicitări de Sf. Petru și Pavel. Cele mai frumoase imagini cu urări de ”La mulți ani” pentru...
Cod vestimentar la Vatican
Video recomandate
Video
Citește și