Antena

(P) Cum să-ți echipezi dormitorul în mod corespunzător cu buget minim

La un moment dat vine timpul când vei încerca să îți construiești casa mult visată. Însă, se întâmplă ca uneori să nu poți să o transformi complet în ceea ce îți dorești. Iată câteva idei despre cum să-ți echipezi dormitorul în mod corespunzător cu buget minim.

Autor: Redacție a1.ro Publicat: Joi, 03 Iunie 2021, 16:14 | Actualizat: Joi, 03 Iunie 2021, 16:28
Galerie de imagini
Cum să-ți echipezi dormitorul în mod corespunzător cu buget minim
Freepik, Harnicuta

Probabil te-ai gândit că dacă vei cumpăra lucruri nu foarte costisitoare pentru dormitorul tău, nu vei avea parte de o calitate garantată sau de un aspect plăcut. De fapt, tot ce este necesar să știi este cum să alegi cel mai bun produs și magazinul de unde îl vei cumpăra. Pentru un dormitor atrăgător, lenjeria de pat este una dintre piesele cele mai importante. Ea este cea care va conferi camerei o pată de culoare, dar și confortul de care ai nevoie după o zi obositoare.

Pentru că îți dorești un produs calitate-preț optim, îl poți achiziționa de pe site-uri cu produse accesibile și calitate superioară garantată. Disponibile în stoc sunt lenjeriile din bumbac satinat simple sau cu elastic, prezentate într-o gamă variată de culori, modele și imprimeuri.

Cu siguranță vei putea găsi lenjeria care să formeze perechea potrivită cu dormitorul tău. Te afli doar la un click distanță de Hărnicuța, magazinul online dedicat tuturor nevoilor tale. Aici este locul în care vei regăsi atât produse accesibile, cât și de o calitate impresionantă. Nu îți rămâne de făcut decât să te gândești ce fel de lenjerie îți dorești, pentru că pe site vei descoperi o serie de lenjerii cu adevărat încântătoare. Atât modele diverse, culorile vii, cât și materialele te vor cuceri pe loc.

Deoarece vara deja s-a instalat, poți adopta pentru dormitor culori pale, relaxante, care să îți inspire liniște și confort. Astfel, din gama de lenjerii le poți alege pe cele cu imprimeu floral, pigmentate sau chiar pe cele simple albe. Toate sunt potrivite pentru sezonul estival și cel mai important, îți vor oferi confortul mult dorit, atât de tine, cât și de cei dragi.

Orele de somn vor prinde o altă nuanță datorită materialului plăcut la atingere, fin și catifelat. Bumbacul satinat este unul dintre puținele materiale care oferă o senzație aparte atunci când te odihnești pe lenjeria preferată sau doar o atingi. Astfel, te vei bucura de o relaxare continuă de fiecare dată când vei alege să petreci câteva ore în dormitor. Diversitatea lenjeriilor de pe site poate mulțumi cu ușurință pe oricine. De exemplu: dacă ești pasionat de culoarea roșie, poți opta pentru lenjeria în două nuanțe, ce are ca și imprimeu inimioare de diferite forme. O astfel de lenjerie este perfectă pentru doamne și domnișoare.

Pentru dormitorul matrimonial o lenjerie în nuanțe reci (albastru, verde, turcoaz) este alegerea perfectă. De altfel, pentru o încăpere decorată în culori neutre, în care domină stilul modern, cea mai indicată este lenjeria din bumbac finet. Aici poți miza pe imprimeuri cu model de frunze sau alte elemente ce-ți sunt pe plac. Cu siguranță vei reuși să găsești un set potrivit camerei tale. Pentru ca lucrurile să fie perfecte, livrarea se realizează în aproximativ 1-2 zile lucrătoare, astfel, te vei bucura de achiziția făcută fără să aștepți foarte mult timp.

Ofertele întotdeauna au fost preferatele cumpărătorilor, din acest motiv pe site vei găsi și promoțiile pachetelor de lenjerie. Tot ce trebuie să faci este să îți alegi modelul preferat și să îl comanzi. Din nou, gama este foarte variată, deoarece sunt disponibile o serie de pachete foarte atractive, atât pentru prețul lor, cât și pentru calitatea și aspectul oferit. Ce include un astfel de set cadou? În funcție de pachetul ales, vei dispune de: lenjerie 6 piese, 2 perne, pilotă de sezon sau varianta cu 4 piese, 2 perne și pilotă de sezon. Însă, trebuie să știi că toate au aceeași măsură și anume 50x70 cm, dimensiunea ideală pentru un dormitor de proporții normale. Tot ce rămâne de făcut este să îți alegi modelul preferat din cele prezente pe site. La fel ca în cazul lenjeriilor simple și aici vei dispune de modele care mai de care mai frumoase. Vei avea parte de culori atractive precum albastru, grena, mov, imprimeuri de flori, păsări, animale, forme geometrice, sau lenjerii simple din nuanțe deschise, precum lila, alb sau roz.

Indiferent de dorințele tale, cu siguranță vei găsi lenjeria mult dorită. Ai certitudinea că dormitorul va fi dotat corespunzător, cât și foarte confortabil. Doar cu seturile cadou Hărnicuța, camera ta va căpăta aspectul mult visat. Te vei bucura de confort și de multe ore de relaxare. Totuși, mai există câteva aspecte legate de lenjeriile cadou, cât și de cele simple. Acestea sunt antibacteriene, altfel sunt cele mai potrivite pentru dormitorul copiilor. Îi vei feri de diferite bacterii sau paraziți ce pot pătrunde în cusătura lenjeriilor, deci nu vor mai fi atât de predispuși infecțiilor sau răcelilor.

Desigur, același lucru se aplică și în cazul tău, vei fi protejat/ă de apariția anumitor afecțiuni provocate de paraziții ce pot apărea în așternuturi. Totodată, lenjeriile previn alergiile, lucru datorat calității hipoalergice. Pilotele sunt umplute cu vatelină și au grosimea indicată sezonului actual. Cu astfel de lenjerii viața ta o să fie mai plăcută, dar și foarte ușoară, deoarece materialul lor este ușor de curățat și întreținut, și de asemenea este foarte rezident. Husa lor este realizată din material alb catifelat, foarte plăcut la atingere, iar pernele sunt umplute cu puf siliconizat.

Nu mai trebuie să cauți în alte locuri, deoarece aici vei găsi tot ce îți dorești pentru dormitorul tău. Produsele sunt de o calitate foarte bună, prezentate la prețuri accesibile pentru toate tipurile de buzunare. Tot ce mai trebuie să faci este să te hotărăști asupra unui model, sau chiar mai multe. Ulterior, te vei asigurat/ă că produsele ajung în timp record la tine și că te poți bucura de ele pe termen lung. Fii sigur/ă că vei avea parte de confortul mult dorit și visat. De asemenea, dormitorul tău va trezi invidia multor persoane, atât pentru aspect, cât și pentru confort. Nu rata seturile cadou și profită de promoțiile lenjeriilor, nu va fi o alegere nepotrivită, ci chiar cea mai bună pentru casa și confortul tău.

Whatsapp LinkedIn
dormitor lenjerie buget mic
🔥  Tot ce vrei e sa dai play  🔥 Filmul SF The Pod Generation, cu Emilia Clarke și Chiwetel Ejiofor în rolurile principale, e disponibil acum în AntenaPLAY. Descoperă povestea fascinantă a comediei romantice.
Stirile zilei Destinaţia de poveste din România, râvnită de Paşte. Cazările sunt aproape epuizate, deşi un sejur ajunge până la 3.500 de lei
Citește și
De ce să pui trei foi de dafin în dormitor. Te scapă de o mare problemă
De ce nu trebuie să dormi cu căldura pornită în dormitor, de fapt. Care sunt explicațiile experților
(P) Creează-i micuțului tău propriul lui univers de poveste
(P) Somiera - articolul ”must have” din dormitor! Iată cum îți influențează calitatea vieții
Video recomandate
Video
Citește și
Pască fără zahăr cu foarte puține calorii pe porție. Rețeta nu conține făină Catine.ro
Țara în care Burak Özçivit visează să joace. Declarația a fost primită cu uimire Happy Channel
Momentul în care judecătoarea Ancuţa Popoviciu îl strigă pe Sebastian, ucis la 2 Mai de Vlad Pascu: „A decedat... Libertatea.ro
De ce prețurile produselor de pe Shein și Temu sunt atât de mici. Riscurile grave la care se expun... Ziare.com
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă AntenaSport
Carmen Iohannis, lăudată pentru ținutele purtate în timpul vizitei oficiale din Coreea. Ce designer român le-a... Elle
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea... Spynews.ro
Dana Nălbaru este bucuroasă că a făcut asta cu mâna ei: „Sunt o femeie obosită, dar fericită!” – FOTO BZI
De ce nu este deschis sicriul lui Costel Corduneanu? Este acoperit cu flori şi drapelul României. Familia vine cu... BZI
Motivul pentru care Selly nu își mai cumpără haine de lux Antenastars.ro
Trei rețete de ouă umplute, perfecte pentru un platou festiv HelloTaste.ro
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște 2024. Lista liberelor Antena3.ro
Ingrediente comune din alimentele cumpărate ar duce la diabet, susțin experții. Se găsesc inclusiv în pâine useit
Horoscopul zilei de 29 aprilie 2024. Vărsătorii au probleme din cauza banilor. Află ce se întâmplă cu zodia ta Catine
Dosarul Mineriadei | Procurorii au mers acasă la Ion Iliescu Wall-Street
Familia Regală Britanică traversează o perioadă dificilă. Planurile pentru înmormântarea Regelui Charles III... Kudika
Zodiile născute pentru a înota în bani. Au un noroc fantastic, toţi cei din jur se miră de cât de bine le merge Playtech
Cum a vrut Ungaria unirea cu România. Dezvăluiri fără precedent Redactia.ro
Craterul din Slănic Prahova s-a mărit cu 20 cm. Oamenii trăiesc cu groază, nu ştiu ce este sub casele lor Observator
La ce se folosește botoxul. Întrebuințările pe care le poate avea în medicină MediCOOL
Iepure cu vin la cuptor și legume caramelizate. Rețetă pentru masa de Paște HelloTaste
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal! ProSport
FBI-ul, în alertă! Temutul Nat Mincă „zguduie” Los Angeles-ul, iar vrăjitoarea Vanessa face „FARMECE” în... Gandul
Cod roșu la Casa Regală a Marii Britanii! Starea Regelui Charles e din ce în ce mai rea, s-a avansat cu planurile... CanCan
Sângerările nazale la copii: cum să le gestionezi corect DeParinti
Machine Gun Kelly și-a sărbătorit cea de-a 34-a aniversare. Printre invitați s-a numărat și fosta lui... ZUTV
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime UseIT
Pască pufoasă fără aluat. Cea mai simplă rețetă pentru Paște Hello Taste
Ultimele știri
Rezultate Loto azi, 28 aprilie 2024. Numerele câștigătoare de joi la 6/49, Joker, 5/40, Noroc, Super Noroc și Noroc Plus
Te cunosc de undeva! 27 aprilie 2024. Alexia și Dima au câștigat gala cu numărul 11. Cât de fericiți au fost când au aflat
Te cunosc de undeva! 27 aprilie 2024. Emi și Cuza se transformă în Fiona și Shrek, într-o transformare totală cu costume de vis
Te cunosc de undeva! 27 aprilie 2024. Eliza și Zarug, transformați în Ionuț Cercel, au cântat Made în Romania, virală pe TikTok
Te cunosc de undeva! 27 aprilie 2024. Ilona și Ristei s-au transformat în George Michael. Cât de bine le-a ieșit show-ul
Te cunosc de undeva! 27 aprilie 2024. Paula și Romică Țociu s-au transformat în Bruce Springsteen și au creat un moment unic
Te cunosc de undeva! 27 aprilie 2024. Jo și Liviu Teodorescu se transformă în Shania Twain. Cum a arătat momentul live
Te cunosc de undeva! 27 aprilie 2024. Alexia și Dima, transformare inegalabiă în Gene Kelly cu „Singing în the rain”. Cum a ieșit
Te cunosc de undeva! 27 aprilie 2024. Andreea Bălan și Alina Pușcaș au strălucit în ținute superbe pe scena emisiunii
Care e cea de-a doua mare pasiune a lui Puya, după muzică. Puțini știu acest lucru despre artist
Mai multe