Antena

Raed Arafat a fost amenințat cu moartea! Un român, mesaj uluitor, apreciat de peste 1.000 de oameni, pe Facebook! „Game over, zdreanțo!”

Raed Arafat a fost amenințat cu moartea. Un român și-a anunțat pe Facebook intenția de a-l ucide pe secretarul de stat. Mesajul bărbatului a fost distribuit și apreciat de peste 1.000 de persoane.

Autor: Redacție a1.ro Publicat: Marti, 14 Iulie 2020, 09:53 | Actualizat: Marti, 14 Iulie 2020, 10:40
Raed Arafat a fost amenințat cu moartea! Un român, mesaj uluitor, apreciat de peste 1.000 de oameni, pe Facebook! „Game over, zdreanțo!”

Raul Coltor pe numele lui, bărbatul nu crede în existența coronavirusului și consideră că pandemia este, de fapt, o conspirație mondială.

El susține că are „dreptul de a ucide în numele Țării și a Poporului Român”. În mesajul prin care l-a amenințat cu moartea pe Raed Arafat, bărbatul a făcut referire chiar și la un articol din Constituția României.

„In baza articolului 55 din Constitutia Romaniei , declar public : Avand in vedere ca Raed Arafat este condamnat la moarte in Palestina , este in terorist , si datorita crimelor pe care le-a comis impotriva cetatenilor romani ( trafic de organe Mossad ) , EU , Coltor Raul Nicolae , prin depunerea juramantului militar la data de 1 Decembrie 2005 am primit dreptul de a ucide in numele Tarii si a Poporului Roman !

Domnule Raed Arafat ! O sa fiu EU acela care o sa va ingroape alaturi de un porc intr-un mormant de Piatra ! Te somez sa parasesti acest teritoriu inainte de intalnirea noastra ! Game over zdreamto !”, a scris Raul Coltor, pe Facebook.

Ce reacții a stârnit mesajul prin care Raed Arafat a fost amenințat cu moartea

Până la momentul transmiterii acestei știri, mesajul prin care Raul Coltor îl amenință cu moartea pe Raed Arafat a stârnit 1.200 de reacții, ca „uau”, dar și „like” și „ador”. În plus, mesajul lui a fost distrbuit de aproximativ 1.500 de oameni.

Totuși, unele persoane au reacționat cu mesaje ca: „Poliția Română, totul bine?”, „Urgent control psihiatric”, „Sper să existe o sesizare din oficiu pentru infracțiunea de amenințare, cel puțin!”.

Alte comentarii arată, însă, așa: „Dumnezeu să vă ajute, ar fi un miracol să scăpăm de jidanii ăștia”, „Să va ajute Dumnezeu, sa va dea sanatate si putere” și „Vă susțin și vă respect pentru curajul și patriotismul pe care aveți”.

Raed Arafat a dezvăluit ce planuri au autoritățile, după explozia cazurilor: „Noi, din păcate, undeva ne înecăm la mal”​

Poliția face verificări în acest caz, potrivit digi24.ro. Pentru Raed Arafat nu este pentru prima dată când primește astfel de amenințări, după cum a declarat chiar el.

„Am închis internetul acum, pe tabletă. Cum l-am deschis, curgeau mesaje de înjurături. Și nu numai înjurături, și îndemnări: pleacă de acasă. Același lucru îl pățesc toți colegii care îndrăznesc să deschidă gura și să spună ceva despre această boală.

Pe mine nu mă afectează deloc, dar pe alții îi afectează. Eu, să zicem, am trecut prin destule, m-am obișnuit. Sunt, pentru unii, șocante mesajele astea. E suficient să primească câteva, s-au oprit acolo. La mine nu pot să spun decât să continue, nu am nicio problemă”, a spus Raed Arafat.

Raul Coltor s-ar afla și în spatele genocid.ro, potrivit publicației dinpresa.com, site închis de ANCOM în perioada stării de urgență, potrivit newsweek.ro.

Recomandari A1

Printre fake-news-urile transmise de respectiva pagină erau informații precum: „Se face o așa zisă „dezinfectare” la nivel public cu substanțe iritante și toxice din grupele 1,2 și 4, sub denumirea de „Halamid R”, CARE CONȚINE Tosylchloramide sodium SUBSTANȚĂ FOLOSITĂ ÎN UZUL VETERINAR și care poate ucide instantaneu sau provoacă boli mortale”.

Previziune înspăimântătoare, de la ONU! Ce ar putea urma după pandemia de coronavirus. „130.000.000 de oameni ar putea fi afectați!”

Grupul de Comunicare Strategică a arătat că prin intermediul site-ului „se distribuie constant informații complet false sau distorsionate cu privire la evoluția COVID-19 și la măsurile de protecție și prevenire”.

ANCOM dă și un exemplu fake news: „sub pretextul formulării unei plângeri penale împotriva conducătorilor mai multor instituții, inițiatorul PLÂNGERII PENALE PUBLICE (formulă juridică inexistentă-n.n.) instigă publicul să nu respecte prevederile Ordonanțelor Militare invocând motive false pentru care Ordonanțele Militare ar fi ilegale.”

De alfel, pe un alt site pe care l-a redeschis după închiderea celui original, Raul Coltor susține că „a fost RĂPIT ȘI SECHESTRAT de către crima organizată la ordinul lui RAED ARAFAT !

Toate acestea drept urmare a dezvăluirilor și deținerii de probe care SUNT sau urmează să fie expuse public parțial (la nevoie TOTAL) și care au fost baza a nenumărate solicitări legale de audiere și începerea urmăririi penale împotriva următorilor PÂRÂȚI: Klaus Werner Iohannis , Ludovic Orban , Ion-Marcel Vela , Raed Arafat , Victor Costache , Bogdan Despescu , Ion-Marcel Ciolacu , Titus Corlățean , Nelu Tătaru , Eduard Raul Hellvig , Nicolae Ciucă , Traian Berbeceanu , precum și împotriva tuturor colaboratorilor lor care au executat ordine ilegale și au complotat la LOVITURA DE DE STAT DIN 16.03.2020”.

Whatsapp LinkedIn
raed arafat amenintare cu moartea raul coltor coronavirus pandemia covid-19 romania
🔥  Tot ce vrei e sa dai play  🔥 Marele Premiu de Formula 1™ de la Miami 2024 se vede LIVE online în AntenaPLAY 🏁 Pe 3, 4 și 5 mai, vezi toate etapele pe canalul dedicat.
Stirile zilei Sfânta şi Marea Joi din Săptămâna Patimilor. Tradiții, obiceiuri şi superstiţii în Joia Neagră sau Joimăriţa
Citește și
Ce spune Raed Arafat, la origine palestinian, despre conflictul armat din Israel. Declarațiile la cald...
Primul lucru pe care trebuie să îl faci la cutremur are legătură cu gazele! Raed Arafat: "Oprești...
Tzancă Uraganu și Raed Arafat, fotografie împreună. Ce mesaj a postat manelistul pe Instagram
Cum explică Raed Arafat de ce nu a trimis sistemul Ro-Alert niciun mesaj de avertizare la cutremur
Video recomandate
Video
Citește și
Zodii care pun accent mai mare pe pasiune decât pe succes pe 2 Mai 2024 Catine.ro
Demet Evgar a reușit să ridice așteptările pentru serialul Bahar. Actrița surprinde cu rolul său inedit Happy Channel
Momentul în care judecătoarea Ancuţa Popoviciu îl strigă pe Sebastian, ucis la 2 Mai de Vlad Pascu: „A decedat... Libertatea.ro
Surprinzător, o băutură e benefică pentru inimă și creier: Conține o substanță miraculoasă pentru corpul uman Ziare.com
„Mi-au plăcut aventurile!” Florin Piersic, dezvăluiri incredibile despre relaţia cu o femeie... AntenaSport
Carmen Iohannis, lăudată pentru ținutele purtate în timpul vizitei oficiale din Coreea. Ce designer român le-a... Elle
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște Spynews.ro
Așa prepară Nadia Comăneci sarmalele de Paște! „Așa am învățat de la mama!” BZI
Dana Nălbaru este bucuroasă că a făcut asta cu mâna ei: „Sunt o femeie obosită, dar fericită!” – FOTO BZI
Motivul pentru care Selly nu își mai cumpără haine de lux Antenastars.ro
Salată aperitiv pentru masa de Paște. Rețeta simplă, pe placul tuturor HelloTaste.ro
Cum să îți asiguri venituri la bătrânețe fără să te bazezi pe pensie: ”Cu asta ar trebui să începem!” Antena3.ro
Ceasul celui mai bogat pasager de pe Titanic s-a vândut cu o sumă record. Cât valorează acum accesoriul lui John... useit
Horoscopul zilei de 2 mai 2024. Taurii trebuie să se concentreze pe carieră. Află ce se întâmplă cu zodia ta Catine
Diana Șoșoacă intră în cursa pentru Primăria Capitalei Wall-Street
Cum se pregătesc românii în așteptarea sărbătorilor de Paște Kudika
Totul despre petrecerile din casa lui Ion Dolănescu de 1 Mai! Ce făcea regretatul artist în fiecare an, nu lipsea... Playtech
Florin Piersic, transferat la terapie intensivă. Care este starea de sănătate a actorului Redactia.ro
1 mai, Ziua Internaţională a Muncii. Ce semnificație are: totul a început în SUA, în 1886 Observator
Ce este tiroidita autoimună. Cum se identifică și cum o poți controla MediCOOL
Cu ce se curăță vopseaua de ouă de pe mâini. Cele mai simple și eficiente trucuri HelloTaste
FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa ProSport
Metalul care ar putea SALVA Europa va fi din nou exploatat în România! Investiție de un miliard de dolari! Gandul
Florin Crișan, managerul Institutului Inimii din Cluj, dezvăluiri de ultimă oră despre Florin Piersic: 'Se află... CanCan
Simptomele sarcinii: 10 semne timpurii că ești însărcinată DeParinti
Britney Spears trebuie să-i plătească tatălui ei 2 milioane de dolari: „Familia mea m-a rănit. Nu s-a făcut... ZUTV
Directoarea Twitter care dormea pe jos să-l susțină pe Elon Musk a ajuns la Meta. De ce a ales să ajungă la... UseIT
Cât timp se fierb ouăle de Paște. Sfaturi utile pentru ouă roșii perfecte Hello Taste
Ultimele știri
În noaptea de Înviere, Antena Stars difuzează emisiunea-documentar: „Muntele Athos - Punte între cer şi pământ"
Echipa Super Neatza cu Răzvan şi Dani le-a pregătit telespectatorilor ediţii speciale de Paşte, atât dimineaţa, cât și după amiaza
Radu Pietreanu, invitat în Gala România, ești Campioană!, în ediția specială de Paște difuzată duminică, de la ora 20.00
Prognoza meteo 2 mai 2024. Cum e vremea în România și care sunt previziunile ANM pentru astăzi
Chefi la cuțite, 1 mai 2024. Un concurent a fost salvat de la eliminare de Ștefan Popescu. Pe cine risca să piardă Orlando Zaharia
Chefi la cuțite, 1 mai 2024. Situație fără precedent în sezonul 13. Ce s-a întâmplat cu Orlando Zaharia: „Nu se simte bine!”
Chefi la cuțite, 1 mai 2024. Lăcrămioara Pintilie, accidentare dureroasă în timpul duelului. Irina Fodor a intervenit imediat
Chefi la cuțite, 1 mai 2024. Ce verdict uluitor a adus banda în battle șase. Două concurente și-au adresat replici acide
Chefi la cuțite, 1 mai 2024. Ștefan Popescu a sunat alarma pentru amuletă și toți chefii au făcut ochii mari. Ce a urmat
Chefi la cuțite, 1 mai 2024. Orlando Zaharia, înfuriat de gestul făcut de Alexandru Săbădeanu. Ce a anunțat Irina Fodor
Mai multe