Antena

Ben Affleck a renunțat la verighetă, în timp ce Jennifer Lopez, a plecat singură în vacanță. Ce se întâmplă în căsnicia lor

Ben Affleck, celebrul actor și soțul lui Jennifer Lopez, a renunțat la verighetă, după ce între cei doi au eixstat mai multe conflicte.

Publicat: Luni, 24 Iunie 2024, 13:47 | Actualizat: Luni, 24 Iunie 2024, 14:54
Galerie de imagini
Ben Aflleck a fost surprins de paparazzi plimbându-se cu fiica lui Violet în Los Angeles, în timp ce Jennifer Lopez se află singură în vacanță în Italia.
Profimedia

Ben Aflleck a fost surprins de paparazzi plimbându-se cu fiica lui Violet în Los Angeles, în timp ce Jennifer Lopez se află singură în vacanță în Italia.

Ben Affleck a renunțat la verighetă

Actorul a ales să renunțe la verighetă, iar acest lucru a fost vizibil pe mâna lui stângă. Îmbrăcat foarte casual, celebrul actor a ieșit la prânz cu fiica lui cea mare din relația sa cu Jennifer Garner.

Pe aceeași temă

Între timp, actuala lui soție, starul Jennifer Lopez se afla pe un iaht de lux în Italia. În ultimele săptămâni au apărut multiple zvonuri conform cărora J.Lo și Ben Affleck s-ar fi despărțit, de vreme ce nu au mai fost surprinși ținându-se de mână în public sau sărutându-se.

Mai mult decât atât, ei au decis și să își vândă casa de lux în care locuiau în valoare de 60 milioane de dolari, la nici un an după ce au cumpărt-o.

Ben Affleck și Jennifer Lopez s-au căsătorit în Las Vegas în 2022 și, dacă la început totul părea lapte și miere, din primăvara acestui an dinamica dintre ei s-a schimbat.

Pe aceeași temă

Jennifer Lopez a devenit tot mai ocupată, acordând din ce în ce mai puțin timp soțului ei și celor doi copii pe care îi are din căsnicia cu Marc Anthony.

J.Lo s-a focusat pe turneul său și pe promovarea pentru filmul Atlas care a fost un real succes. Între timp, Ben Affleck a fost surprins în repetate rânduri de către paparazzi petrecând mai mult timp cu fosta lui soție, Jennifer Garner și copii lor, Violet, Seraphina și Samuel. În toata această perioadă, surse apropiate de marele actor au declarat că Jennifer Garner încearcă să îl convingă să își repare căsnicia cu J.Lo.

Încă din luna mai au apărut speculați cum că divorțul dintre J.Lo și soțul ei ar fi unul imminent, după ce surse apropiate ale cuplului au declarat pentru Page Six că Ben Affleck ar fi depășit perioada de îndrăgosteală de la începutul relației sale cu celebrul star.

Recomandari A1
Pe aceeași temă

Chiar dacă la început, atunci când au apăru zvonurile despărțirii, J.Lo și-a anunțat turneul pentru a se focusa mai mult pe familie și pe căsnicia ei, se pare că acum artista a realizat că nu mai poate face nimic să o salveze.

Tocmai de aceea, Jennifer Lopez a decis să plece singură într-o vacanță, poate pentru a se regăsi. Deși ea încă poartă verigheta, soțul ei, Ben Affleck, a renunțat deja la ea și nu se teme să arate acest lucru.

Whatsapp LinkedIn
ben affleck jennifer lopez
🔥  Tot ce vrei e sa dai play  🔥 Premiera producției Classified e în AntenaPLAY. Spionaj, secrete și acțiune la cote maxime în noul serial. Vezi acum!
Stirile zilei Sub ameninţarea celei mai puternice furtuni din ultimii 20 de ani, oamenii din localităţile de pe Dunăre stau cu bagajele făcute: "Frică ne este. Ce o vrea Dumnezeu"
Videoclipul zilei
Citește și
Ben Affleck ar fi dat-o deja uitării pe JLo. Cine este presupusa iubită a actorului
Jennifer Lopez și-a sărbătorit ziua de naștere în avans, fără soțul ei, Ben Affleck. Cum a fost...
Jennifer Lopez și Ben Affleck, probleme în paradis! Cu ce neînțelegeri se confruntă celebrul cuplu
(P) All in! Celebrități care se luptă cu dependența de jocuri de noroc
Video recomandate
Video
Citește și