Antena

Câți bani câștigă Adelina Pestrițu. Bruneta a fost surprinsă cu brățări de peste 15.000 de dolari

Adelina Pestrițu reușește de fiecare dată să surprindă cu aparițiile sale impecabile. Aceasta investește o sumă importantă de bani în piesele vestimentare, bijuteriile sau produsele cosmetice. În urmă cu puțin timp, bruneta a fost surprinsă cu brățări de peste 15.000 de dolari la mână.

Autor: Redacție a1.ro Publicat: Luni, 30 Septembrie 2024, 11:23 | Actualizat: Luni, 30 Septembrie 2024, 12:02
Galerie de imagini
Adelina Pestrițu reușește de fiecare dată să surprindă cu aparițiile sale impecabile
Antena 1 & Instagram

Adelina Pestrițu este o femeie împlinită și fericită. Bruneta are o familie minunată, un trup de invidiat și o carieră de succes în mediul online. De când s-a retras din luminile reflectoarelor, vedeta a decis să fie mult mai activă pe rețelele sociale.

Nu mai reprezintă un secret pentru nimeni faptul că Adelina Pestrițu se mândrește cu o comunitate impresionantă de prieteni. Mai mult, aceasta are o relație deosebită cu fanii săi pe care îi ține la curent cu cele mai speciale momente din viața ei.

Bruneta își uimește, de fiecare dată, prietenii virtuali cu aparițiile sale senzaționale și piesele vestimentare deosebite. De-a lungul timpului, vedeta a transformat pasiunea pentru modă și lifestyle într-o afacere profitabilă, devenind un adevărat influencer în mediul online.

Pe aceeași temă

Adelina Pestrițu își câștigă o mare parte a banilor din promovările pe care le face pe conturile sale. Aceasta are colaborări cu diferite branduri renumite, atât locale, cât și internaționale. Numărându-se printre cele mai populare personalități din România în mediul online, bruneta reușește să obțină contracte foarte profitabile.

Câți bani câștigă Adelina Pestrițu anual

Adelina Pestrițu a fost întotdeauna o fire discretă când a venit vorba de viața personală. Aceasta a preferat să își țină cariera și familia departe de ochii curioșilor, motiv pentru care puțini sunt cei care știu suma pe care bruneta o câștigă anual.

Se pare că în anul 2022, vedeta a avut un profit net de 1,18 milioane lei, conform economica.net. Pe lângă colaborările diversele brand-uri, aceasta își mai câștigă banii și din aparițiile de la evenimentele mondene, unde este invitată să participe.

„Nu aș putea să-ți spun (câți bani câștigă – n.red.). Nu aș putea să-ți spun dacă ar fi o cifră reală sau umflată. Depinde mult de context. În cazul meu, să știi că au fost colaborări din propria inițiativă fără nici 50 de euro. Am simțit că este nevoie de aportul meu în cazul respectiv. Unele contracte sunt remunerate și cu asemenea sume, altele cu mai puțin. Altele deloc. Suma raportată la salariul minim pe economie este enormă”, spunea Adelina Pestrițu într-o emisiune online, potrivit unica.ro.

Adelina Pestrițu este o fană a bijuteriilor scumpe. Bruneta are brățări de peste 15 mii de dolari

Adelina Pestrițu ține foarte mult la aspectul fizic și la aparițiile sale în public, fapt pentru care nu se uită la bani atunci când își achiziționează haine sau bijuterii. De curând, bruneta a fost surprinsă pe aceeași mână cu două modele diferite de brățări Cartier în valoare de peste 15.000 de euro amândouă, conform sursei citate mai sus.

Pe aceeași temă
Recomandari A1

Mai mult, vedeta mai deține o brățară Love Bracelet în valoare de 7.350 de dolari și una Juste Un Clou de 8.000 de dolari.

Whatsapp LinkedIn
adelina pestritu bani adelina pestritu vedete din romania
🔥  Tot ce vrei e sa dai play  🔥 Premiera producției Classified e în AntenaPLAY. Spionaj, secrete și acțiune la cote maxime în noul serial. Vezi acum!
Stirile zilei Fechet, după ce toată România a fost sub coduri: "Am trecut cu bine acest ciclon. Prognoza ANM părea mai gravă decât ce s-a întâmplat în realitate"
Videoclipul zilei
Citește și
Ce limite i-a impus Adelina Pestrițu fiicei sale, Zenayda. Ce spune despre tatăl fiicei sale: „Face ce...
Super Neatza, 5 iunie 2024. Cum reușește Adelina Pestrițu să facă față provocărilor, mereu cu...
Cât de mult a crescut fiica Adelinei Pestrițu. Imagine rară cu Zenaida într-o rochie albă. Cu cine...
Imagini cu Adelina Pestrițu în metrou. Cum s-a pozat în transportul în comun: „Faima nu te poate opri...
Video recomandate
Video
Citește și