Antena

Ce relație are Doinița Oancea cu tatăl său vitreg, care o crește de când avea 4 ani. Cum se înțeleg

Doinița Oancea are o poveste de viață emoționantă. Puțini sunt cei care știu că actrița are o relație specială cu tatăl său vitreg, care o crește de când avea 4 ani. Iată ce spune despre acesta.

Autor: Redacție a1.ro Publicat: Luni, 30 Septembrie 2024, 13:52 | Actualizat: Luni, 30 Septembrie 2024, 14:42
Galerie de imagini
Doinița Oancea are o poveste de viață emoționantă
Antena 1

Deși se numără printre cele mai apreciate și cunoscute actrițe, nu mulți cunosc drama prin care a trecut Doinița Oancea în copilărie. Vedeta a fost abandonată de tatăl său încă de o vârstă fragedă, fapt pentru care nu-l poate ierta nici astăzi.

La vârsta de 4 ani, Doinița Oancea l-a cunoscut pe tatăl său vitreg, actualul partener al mamei sale. Bărbatul a avut grijă de actriță, iar legătura dintre ei este deosebită. Aceasta are numai cuvinte de laudă la adresa lui.

Pe aceeași temă

Familia reprezintă un subiect delicat pentru frumoasa brunetă, care încearcă să-l țină cât mai departe de ochii curioșilor. De curând, Doinița Oancea și-a făcut curaj și a vorbit despre povestea ei de viață.

Cum se înțelege Doinița Oancea cu tatăl său vitreg

Actrița a susținut că își iubește enorm mama, dar și pe tatăl său vitreg. Vedeta se înțelege foarte bine cu părinții săi, fiind recunoscătoare pentru toate eforturile pe care aceștia le-au făcut de-a lungul anilor.

„Cel mai mult am stat plecată 10 luni la niște studii. Am stat 10 luni în Ungaria, la Budapesta. Destul de mult pentru mine la vremea respectivă, dar nu vrei să știi cât de greu era. Vorbeam cu mama pe Skype în fiecare zi. Relația cu tati, care există în viața mea, care nu este tatăl meu biologic, este una foarte bună. Eu îl iubesc de nu mai pot și el pe mine la fel. Mama a fost și polițistul bun și ăla rău. Eu vorbesc mult de mama, pentru că eu cu mama mă cert. Cu tati nu mă cert. Eu „tati” îi zic din totdeauna”, a povestit Doinița Oancea într-un podcast, potrivit viva.ro.

„Tati este tatăl meu de acasă și va fi pentru totdeauna. M-a crescut, mă iubește, mă îngrijește, mă sună să mă întrebe dacă am parcat bine. Pleca mama la lucru și dacă era el acasă, îmi punea mâncarea în farfurie și șervețelul la gât să nu mă murdăresc sau venea să mă ia de la școală, el e tatăl meu. Nu știu dacă puteam să am un tată mai bun. Nu știu dacă cel biologic ar fi fost mai bun decât este tatăl meu care mă crește.

Pe tatăl meu biologic nu îl cunosc personal, îl cunosc din poze. Am și numărul lui în telefon, dar nu l-am sunat niciodată. Toți oamenii care au trăit fără unul dintre părinți, care au fost abandonați sau care au trecut prin divorțul părinților, au traumă de abandon. Traumă pe care, evident, o am și eu”, a mai povestit actrița, conform sursei citate.

Pe aceeași temă

Doinița Oancea a mai evidențiat că nu își poate ierta niciodată tatăl biologic pentru decizia pe care a luat-o: „Nu pot să mint și nu vreau să o fac. În mod normal ar trebui să existe un soi de respect pentru tatăl meu. Dar probabil că încă nu sunt acolo sau nu am capacitatea încă să îl iert. E greu să ierți o astfel de chestie, deci probabil eu nu l-am iertat. Și mai ales, cum să ierți în absență? Noi nu am vorbit nimic, nu știu nimic. Pot să zic un lucru bun pe care îl fac și nu l-am făcut 30 și ceva de ani. Să-i aprind și lui o lumânare când mă duc la biserică.”

Whatsapp LinkedIn
doinita oancea tata doinita oancea vedete din romania
🔥  Tot ce vrei e sa dai play  🔥 Premiera producției Classified e în AntenaPLAY. Spionaj, secrete și acțiune la cote maxime în noul serial. Vezi acum!
Stirile zilei Fechet, după ce toată România a fost sub coduri: "Am trecut cu bine acest ciclon. Prognoza ANM părea mai gravă decât ce s-a întâmplat în realitate"
Videoclipul zilei
Citește și
Ce afacere are Doinița Oancea. Din ce își câștigă banii actrița atunci când nu apare pe micile...
Motivul pentru care Doinița Oancea a renunțat la visul ei. Ce meserie voia să îmbrățișeze, de fapt
Super Neatza, 7 septembrie 2023. Serialul-fenomen Lia - Soția soțului meu continuă cu cel de-al doilea...
Multe vedete s-ar feri să recunoască. Ce meserie a avut Doinița Oancea înainte de a deveni actriță....
Video recomandate
Video
Citește și