Antena

Celebrități din România și din străinătate care au avut parte de mai multe nunți și divorțuri. Cine sunt cei cu 5 sau 8 căsnicii

Sintagma „până când moartea ne va despărți” nu este una valabilă pentru toată lumea, iar multe vedete atât din showbiz-ul autohton cât și din cel internațional sunt dovada clară că merită să încerci de mai multe ori să-ți găsești dragostea adevărată.

Publicat: Sambata, 12 Iunie 2021, 13:58 | Actualizat: Sambata, 12 Iunie 2021, 14:42
Galerie de imagini
Ilie Năstase și Billy Bob Thornton, printre vedetele cu mai multe căsnicii
Hepta & Getty Images

Multe celebrități au avut parte de 2, 3, 5, sau chiar 8 căsnicii de-a lungul timpului. Ilie Năstase este un exemplu autohton care se află în topul vedetelor cu cele mai multe căsnicii. De asemenea, actorul și regizorul Billy Bob Thornton a intrat în atenția presei și prin prisma numărului mare de soții pe care l-a avut de-a lungul timpului. Din rândul celebrtităților care nu mai sunt în viață, faimoasa actriță Elizabeth Taylor s-a remarcat având nu mai puțin de 8 căsnicii.

Vedete din România care au avut parte de mai multe nunți și divorțuri

De la sportivi, la artiști, la politicieni, mai multe celebrități din România au avut parte de mai multe căsnicii și divorțuri. Îți prezentăm o listă cu câteva vedete autohtone care au ajuns de mai multe ori în fața Altarului.

Ilie Năstase, căsătorit de 5 ori

Ilie Năstase are 74 de ani și este la a cincea soție. A fost căsătorit pentru prima dată în perioada 1973-1982 cu Dominique Grazia, un manechin apreciat la vremea aceea , în 1984-2002 cu fotomodelul Alexandra King în 2004-2010 cu Amalia Nastase (fostă Teodosescu), cu Brigitte Sfăt în 2013-2018 și în prezent are o căsnicie cu Ioana Năstase, care recent a vrut să divorțeze de celebrul tenismen, dar s-a răzgândit.

Andreea Marin a divorțat de 3 ori

Andreea Marin a trecut prin trei divorțuri până acum, iar în prezent se află într-o relație stabilă, care încă nu s-a concretizat cu o nuntă. Andreea Marin, acum în vârstă de 46 de ani, s-a căsătorit pentru prima dată în 1995, când avea 21 de ani. După 3 ani de mariaj eșuat cu Cristian Gheorghiță, Andreea Marin a avut parte de o pauză, iar în 2006 s-a recăsătorit din nou, cu Ștefan Bănică, alături de care are o fiică pe nume Violeta. În 2013 cei doi au divorțat, iar un an mai târziu „Zâna” s-a căsătorit cu fizioterapeutul turc Tuncay Ozturk, de care a divorțat în 2017. În prezent, Andreea Marin trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Adrian Brâncoveanu, fost consul, care lucrează acum în Ministerul Afacerilor Externe.

Ștefan Bănică s-a căsătorit de 3 ori

Dacă am vorbit despre Andreea Marin, inevitabil ajungem și la lista de soții a lui Ștefan Bănică. Deși a avut mai multe relații celebre înainte de a se căsători, prima femeie pe care artistul a dus-o la altar a fost Mihaela Rădulescu, iar căsnicia lor a durat din 1997 până în 1999. Mai târziu, în 2006, Ștefan Bănică s-a însurat cu Andreea Marin, iar în 2017 s-a căsătorit cu actuala lui soție, Lavinia Pîrva, care i-a dăruit un fiu.

Pe aceeași temă

Mihaela Rădulescu a divorțat de 2 ori

Recomandari A1

Mihaela Rădulescu a fost căsătorită de două ori, cu Ștefan Bănică în 1997-1999 și cu omul de afaceri Elan Schwartzenberg, în 2004-2008. În prezent, vedeta are o relație cu Felix Baumgartner și deși au existat mai multe speculații că cei doi s-ar fi despărțit, de fiecare dată demonstrează că formează un cuplu solid.

Cristi Borcea, căsătorit de 3 ori

Afaceristul Cristi Borcea a fost căsătorit timp de 23 de ani cu Mihaela Borcea, 1988-2011, cu Alina Vidica, în 2011-2016 și cu Valentina Pelinel, începând cu 2018. Cristi Borcea are 9 copii cu 4 femei ( cu cele 3 soții și cu Simona Dana Voiculescu, cu care nu a fost căsătorit).

Pe aceeași temă

Călin Popescu Tăriceanu a avut 5 soții

În rândul persoanelor publice cu multe căsnicii se înscrie și Călin Popescu Tăriceanu care a fost căsătorit de 5 ori cu Rodica Tăriceanu, Livia Popescu Tăriceanu, Cornelia Trântescu, Ioana Valmar și Loredana Moise, cea cu care s-a căsătorit în 2013 și alături de care est eși în prezent.

Vedete internaționale care au avut parte de mai multe nunți și divorțuri

Viața amoroasă a vedetelor internaționale a fost intens mediatizată de-a lungul timpului. Am prezentat 2 celebrități în viață care au avut mai multe căsnicii și 2 vedete celebre care au trecut în neființă, însă arta lor, dar și numărul de căsnicii a rămas în istorie.

Billy Bob Thornton, 5 căsnicii

Câștigătorul premiului Oscar a fost căsătorit cu Melissa Lee Gatlin din 1978 până în 1980. Cea de-a doua căsătorie a fost cu actrița Tori Lawrence din 1986 până în 1988. Apoi s-a căsătorit cu Cynthia Williams, în 1990 și a divorțat de doi ani mai târziu. Următoarea sa nuntă a fost cu Pietra Dawn Cherniak din 1993 până în 1997. Cei doi au avut doi copii.

A cincea căsătorie a fost cea mai faimoasă a sa. S-a căsătorit cu Angelina Jolie în timp ce. Cuplul și-a arătat dragostea unul față de celălalt în moduri unice, intrând în atenția publicului când au purtat la gât fiole cu sângele celuilalt. Cei doi au fost căsătoriți din 2000 până în 2003.

Ultima căsătorie a lui Billy Bob Thornton, actor, scenarist și regizor în vârstă de 65 de ani a fost cu Connie Angland în 2014. Cei doi sunt împreună și în prezent.

James Cameron, căsătorit de 5 ori

Regizorul în vârstă de 64 de ani a avut și multe soții. Sharon Williams a fost prima femeie care i-a fost mireasă. Au fost căsătoriți din 1978 până în 1984. Gale Anne Hurd a fost a doua, iar cei doi au fost căsătoriți din 1985 până în 1989. A treia soție a fost regizoarea producției „Zero Dark Thirty”, Kathryn Bigelow, care s-a căsătorit cu el din 1989 până în 1991. A patra a fost actrița Linda Hamilton, din 1997 până în 1999. Ultima sa nuntă a fost cu Suzy Amis. Cei doi sunt căsătoriți din anul 2000.

Pe aceeași temă

Elizabeth Taylor a avut 8 căsnicii

Elizabeth Taylor, faimoasa actriță care a murit în anul 2011, care a fost considerată „ultimul star al Hollywood-ului de altădată” a avut 8 căsnicii.

La 18 ani s-a căsătorit cu Conrad „Nicky” Hilton Jr. în 1950, care era moștenitorul lanțului Hilton Hotels. Studioul ei de film, MGM, a organizat nunta, dar căsnicia nu a funcționat. Opt luni mai târziu, au divorțat. În 1952 s-a căsătorit cu actorul Michael Wilding Jr. după ce s-au întâlnit în timp ce filmau The Conspirator. Cuplul a avut doi copii împreună, dar în cele din urmă căsătoria s-a dizolvat și au divorțat în 1957.

A treia căsătorie a fost cu producătorul, Mike Todd în 1957, dar, din păcate, a murit într-un accident de avion un an mai târziu. Ulterior, în 1959, s-a căsătorit cu Eddie Fisher. A ajuns să divorțeze de Fisher în 1964 și s-a căsătorit cu Richard Burton patru zile mai târziu.

Cu toate acestea, nu a fost dragoste veșnică. Au divorțat pentru prima dată în 1974 doar pentru a se recăsători în 1975 și apoi au divorțat a doua oară în 1976. Taylor s-a căsătorit cu politicianul John Warner în, de care a divorțat în 1982

Taylor s-a mutat la politicianul John Warner și a fost prins în același an. Cei doi, însă, au divorțat în 1982. Ulterior s-a căsătorit cu muncitorul în construcții Larry Fortensky în 1991 și a divorțat în 1996.

Louis Armstrong, căsătorit de 4 ori

Legenda jazz-ului a avut multe soții de-a lungul vieții sale. Prima nuntă a lui Louis Armstrong a fost cu Daisy Parker. Căsnicia a durat din 1918 până în 1923. A doua căsnicie a fost cu Lil Hardin Armstrong din 1924 până în 1938. A treia căsătorie a fost cu Alpha Smith din 1938 până în 1942, iar ultima a fost cu Lucille Wilson, care i-a fost alături artistului până la moartea sa în 1971.

Whatsapp LinkedIn
divorturi nunti celebritati ilie nastase stefan banica andreea marin billy bob thornton elizabeth taylor louis armstrong mihaela radulescu cristi borcea
🔥  Tot ce vrei e sa dai play  🔥 Filmul SF The Pod Generation, cu Emilia Clarke și Chiwetel Ejiofor în rolurile principale, e disponibil acum în AntenaPLAY. Descoperă povestea fascinantă a comediei romantice.
Stirile zilei Apartamentele pe care le putem cumpăra şi cu 15% reducere. Cum a reuşit Cătălina să obţină locuinţa visurilor ei: "Plus foarte multe facilităţi"
Citește și
Cum se înțelege Andreea Marin cu foștii soți, chiar și după divorțuri
Operațiile estetice i-au transformat fața în cea a unui animal. Drama prin care trece...
Preşedintele clubului Trabzonspor se teme că o suspendare a campionatului Turciei va duce la o creştere...
Divorțuri controversate în 2018
Video recomandate
Video
Citește și
Drob de pui cu ouă de prepeliță. Rețetă pentru masa de Paște Catine.ro
Țara în care Burak Özçivit visează să joace. Declarația a fost primită cu uimire Happy Channel
Momentul în care judecătoarea Ancuţa Popoviciu îl strigă pe Sebastian, ucis la 2 Mai de Vlad Pascu: „A decedat... Libertatea.ro
De ce prețurile produselor de pe Shein și Temu sunt atât de mici. Riscurile grave la care se expun... Ziare.com
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă AntenaSport
Carmen Iohannis, lăudată pentru ținutele purtate în timpul vizitei oficiale din Coreea. Ce designer român le-a... Elle
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea... Spynews.ro
Dana Nălbaru este bucuroasă că a făcut asta cu mâna ei: „Sunt o femeie obosită, dar fericită!” – FOTO BZI
De ce nu este deschis sicriul lui Costel Corduneanu? Este acoperit cu flori şi drapelul României. Familia vine cu... BZI
Motivul pentru care Selly nu își mai cumpără haine de lux Antenastars.ro
Cu ce se ung cozonacii ca să iasă lucioși și perfect rumeniți. Secrete pentru un cozonac aspectuos HelloTaste.ro
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște 2024. Lista liberelor Antena3.ro
Ingrediente comune din alimentele cumpărate ar duce la diabet, susțin experții. Se găsesc inclusiv în pâine useit
Horoscopul zilei de 27 aprilie 2024. Gemenii traversează o perioadă plină de agitație. Află ce se întâmplă cu... Catine
Dosarul Mineriadei | Procurorii au mers acasă la Ion Iliescu Wall-Street
Familia Regală Britanică traversează o perioadă dificilă. Planurile pentru înmormântarea Regelui Charles III... Kudika
Zodiile născute pentru a înota în bani. Au un noroc fantastic, toţi cei din jur se miră de cât de bine le merge Playtech
Cum a vrut Ungaria unirea cu România. Dezvăluiri fără precedent Redactia.ro
Craterul din Slănic Prahova s-a mărit cu 20 cm. Oamenii trăiesc cu groază, nu ştiu ce este sub casele lor Observator
La ce se folosește botoxul. Întrebuințările pe care le poate avea în medicină MediCOOL
7 condimente pentru carnea de miel. Ce nu trebuie să-ți lipsească pentru o masă delicioasă HelloTaste
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal! ProSport
FBI-ul, în alertă! Temutul Nat Mincă „zguduie” Los Angeles-ul, iar vrăjitoarea Vanessa face „FARMECE” în... Gandul
Cod roșu la Casa Regală a Marii Britanii! Starea Regelui Charles e din ce în ce mai rea, s-a avansat cu planurile... CanCan
Sângerările nazale la copii: cum să le gestionezi corect DeParinti
Machine Gun Kelly și-a sărbătorit cea de-a 34-a aniversare. Printre invitați s-a numărat și fosta lui... ZUTV
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime UseIT
Friptură fragedă de curcan la cuptor. Rețeta perfectă pentru masa de Paște Hello Taste
Ultimele știri
Te cunosc de undeva! 27 aprilie 2024. Alexia și Dima au câștigat gala cu numărul 11. Cât de fericiți au fost când au aflat
Te cunosc de undeva! 27 aprilie 2024. Emi și Cuza se transformă în Fiona și Shrek, într-o transformare totală cu costume de vis
Te cunosc de undeva! 27 aprilie 2024. Eliza și Zarug, transformați în Ionuț Cercel, au cântat Made în Romania, virală pe TikTok
Te cunosc de undeva! 27 aprilie 2024. Ilona și Ristei s-au transformat în George Michael. Cât de bine le-a ieșit show-ul
Te cunosc de undeva! 27 aprilie 2024. Paula și Romică Țociu s-au transformat în Bruce Springsteen și au creat un moment unic
Te cunosc de undeva! 27 aprilie 2024. Jo și Liviu Teodorescu se transformă în Shania Twain. Cum a arătat momentul live
Te cunosc de undeva! 27 aprilie 2024. Alexia și Dima, transformare inegalabiă în Gene Kelly cu „Singing în the rain”. Cum a ieșit
Te cunosc de undeva! 27 aprilie 2024. Andreea Bălan și Alina Pușcaș au strălucit în ținute superbe pe scena emisiunii
Care e cea de-a doua mare pasiune a lui Puya, după muzică. Puțini știu acest lucru despre artist
Ce nume se sărbătoresc de Florii. Cui să îi spui „La mulți ani” astăzi, de onomastică
Mai multe