Cum arată mama Valentinei Pelinel. Frumoasa soție a lui Cristi Borcea se mândrește cu cea care i-a dat viață

Valentina Pelinel, frumoasa soție a lui Cristi Borcea, se mândrește cu cea care i-a dat viață. Valentina îi seamănă leit mamei sale.

Prin urmare, toate femeile din familia Valentinei moștenesc aceste calități fizice de invidiat.

Instagram

În urmă cu puțin timp, Valentina Pelinel a postat pe contul său de Instagram o fotografie cu mama ei, chiar de ziua ei.

La descrierea forografiei cu cele mai importante femei din viața ei, Valentina a scris:

“La multi ani celei care ne-a daruit cel mai frumos cadou: Viata🙏
La multi ani, mama ❤️”.

Cum arată mama Valentinei Pelinel

Alături de mama ei apare și sora Valentinei, o brunetă frumoasă pe nume Lavinia. Lavinia, și ea tot mamă de gemene, este o apariție încântătoare, cu un trup suplu. Prin urmare, toate femeile din familia Valentinei moștenesc aceste calități fizice de invidiat.

Citește și: Dieta Valentinei Pelinel la 40 de ani, după două nașteri. Cum se menține în formă soția lui Cristi Borcea

Mama Valentinei, deși are o vârstă onorabilă, arată mult mai tânără. Toate trei au imortalizat momentul de la ziua de naștere a mamei lor îmbrăcate în rochii superbe, fiind cu zâmbetul pe buze.

Urmăritorii Valentinei au înroșit butonul de like și au transmis gândurile lor bune pentru mama vedetei, felicitând-o de ziua ei.

Valentina Pelinl și viață de familie

Valentina Pelinel și Cristi Borcea trăiesc una dintre cele mai frumoase povești de dragoste, iar din rodul iubirii lor s-au născut trei copii minunăți, care le aduce zâmbetul pe buze în fiecare zi și le bucură sufletul.

Citește și: Valentina Pelinel s-a fotografiat alături de Cristi Borcea într-o ipostază tandră. Fanii au întrebat imediat: "Vine bebe?"

În anul 2016, Valentina a adus pe lume primul copil al familiei, băiețelul Milan, care are acum vârsta de 4 ani, iar în 2019, frumoasa blondină l-a făcut pe fostul acționar al clubului de fotbal Dinamo București și tată de gemene, Rania și Indira.

Soția lui Cristi Borcea a dezvăluit într-un interviu pentru Antena Stars că ea este o persoană veselă în viața de zi cu zi și că are mereu zâmbetul pe buze. Aceasta a vorbit și despre cariera sa, pe care o mai practică ocazional, însă nu căreia nu îi simte lipsa.

Valentina Pelinel este o mamă fericită și împlinită, iar o mare parte a timpului o dedică copiilor săi și soțului, pe care îi iubește din tot sufletul.

Întrebată despre micuții săi, fotomodelul a mărturisit faptul că cele două fetițe ale cupului au crescut și au început să se înțeleagă cu frațiorul lor.

"Vorbesc și fetițele, s-au acomodat foarte bine unii cu alții, pentru că a existat un pic de gelozie din partea lui Milan, dar era normal. Acum sunt prieteni, să zic așa. (...) Amândoi îi răsfățăm, depinde de situație.", a mai spus Valentina pentru Antena Stars.

Ultimele știri