Antena

Chrissy Teigen s-a filmat în cadă pentru fanii ei, fără să își dea seama că ei ar putea vedea un detaliu dezgustător. Ce au văzut

Chrissy Teigen, soția celebrului cântăreț John Legend, a postat recent pe rețelele de socializare un video cu ea din cadă, dar nu și-a dat seama că fanii ar putea fi dezgustați.

Publicat: Vineri, 21 Iunie 2024, 12:35 | Actualizat: Vineri, 21 Iunie 2024, 15:05
Galerie de imagini
Chrissy Teigen, soția celebrului cântăreț John Legend, a postat recent pe rețelele de socializare un video cu ea din cadă, dar nu și-a dat seama că fanii ar putea fi dezgustați.
Profimedia

Se pare că video-ul a fost postat de soțul ei, iar Chrissy a încercat să dreagă situația neplăcută la scurt timp după ce video-ul a apărut în mediul online.

Chrissy Teigen, filmată în cadă de soțul ei

Atât Chrissy, cât și John sunt foarte deschiși și împărtășesc adesea detalii intime din viețile lor cu comunitatea lor de fani. Ei le arată fără perdea momente fără filtru din relația și familia lor.

Pe aceeași temă

Urmăritorii lor de pe Instagram au observat imediat că, în timp ce Chrissy se freca pe picioare cu un prosop în cadă, apa era foarte murdară. Comentariile critice la adresa igienei și intimității lui Chrissy au început să curgă, iar video-ul a devenit imediat viral.

A post shared by John Legend (@johnlegend)

În video, John o întreabă pe soția lui în timp ce o filmează ce se întâmplă și de ce apa e murdară, iar artista îi spune că își exfoliază pielea de pe corp și că tocmai și-a îndepărtat machiajul pe care l-a avut pe corp.

Cu toate acestea, internauții s-au grăbit să sară la concluzii, criticând-o pe Chrissy pentru faptul că a postat atât ea, cât și soțul ei, video-ul în care apare goală, scăldându-se într-o cadă cu o apă atât de murdară.

Pe aceeași temă

Chrissy a profitat de criticile și popularitatea pe care a câștigat-o video-ul cu peste 91.000 de reacții și a spus că nu o intereasă faptul că toată lumea a râs de ea, ci se amuză și mai tare atunci când citește comentariile lor.

Se pare că artistei îi place să fie în centrul atenției și nu o derajează părerile împărțite ale celor care au adăugat comentariile la video-ul postat pe Instagram. Este clar că acel video avea ca mesaj în spate promovarea unui produs de exfoliere la care Chrissy făcea reclamă.

Recomandari A1

Chrissy Teigen și soțul ei, cântărețul John Legend, sunt căsătoriți din 2013 și au împreună 4 copii.

Pe aceeași temă

Chrissy Teigen și-a făcut un renume în Statele Unite ale Americii prin aparițiile ei frecvente în emisiuni și cariera de modelling. Ea a rămas în lumina reflectoarelor după ce s-a căsătorit cu artistul John Legend și cu ajutorul numeroaselor sale mesaje controversate publicate pe rețelele de socializare, în special Twitter.

Whatsapp LinkedIn
chrissy teigen
🔥  Tot ce vrei e sa dai play  🔥 Premiera producției Classified e în AntenaPLAY. Spionaj, secrete și acțiune la cote maxime în noul serial. Vezi acum!
Stirile zilei ANM anunţă furtuni puternice în Bucureşti. Când va fi lovită Capitala de vremea extremă, cu risc de inundaţii
Videoclipul zilei
Citește și
Chrissy Teigen și-a făcut transplant de sprâncene. Cum arată vedeta imediat după procedura cosmetică
Chrissy Teigen, de nerecunoscut după ce a fost acuzată de bullying de alte vedete. Cum a apărut pe...
Chrissy Teigen, soția celebrului cântăreț John Legend, și-a tatuat pe braț desenul fiicei sale de...
Chrissy Teigen jură că nu și-a pus nimic în buze, dar arată așa. Ce i s-ar fi întâmplat, de fapt,...
Video recomandate
Video
Citește și