Antena

Cine este și cu se se ocupă Tinu Vidaicu, nașul de cununie al lui Dani Oțil și al Gabrielei Prisăcariu

Tinu Vidaicu și Roxana Ionescu sunt nașii de cununie ai lui Dani Oțil și ai Gabrielei Oțil, fostă Prisăcariu.

Publicat: Luni, 17 Mai 2021, 10:16 | Actualizat: Luni, 17 Mai 2021, 19:04
Galerie de imagini
Tinu Vidaicu și Roxana Nemeș sunt nașii de cunuie ai Gabrielei Prisăcariu și ai lui Dani Oțil
Instagram

Roxana Ionescu și Tinu Vidaicu trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Cei doi s-au căsătorit în februarie 2020, după o relație de 5 ani. Roxana și Tinu au fost nași la nunta lui Dani Oțil cu Gabriela Prisăcariu. Dacă Roxana Ionescu este o vedetă cunoscută în întreaga țară, soțul ei este în prezent cunoscut mai degrabă la nivel județean. Totuși, implicarea sa, de-a lungul timpului, în domeniul artistic l-a făcut celebru printre colegii de breaslă.

Pe numele său real Valentin-Florin Vidaicu are 40 de ani și în prezent este administrator public al județului Caraș-Severin, funcție pe care o ocupă începund cu luna ianuarie a anului 2021.

Cu ce se ocupă TInu Vidaicu, soțul Roxanei Ionescu

Începând cu 2004 Tinu Vidaicu s-a ocupat cu managementul artistic, organizarea de evenimente, branding, marketing şi coaching.

Soțul Roxanei Ionescu a absolvit în 2006 Facultatea de Automatică și Calculatoare, Universitatea Politehnica Timișoara, potrivit CV-ului său.

Pe aceeași temă

În 2004 Tinu Vidaicu a fost unul dintre cei mai cunoscuți DJ ai TImișoarei.

„Job-ul de DJ, ca meserie principală l-am practicat până în 2009. După acest an m-am lansat cu adevărat în antreprenoriat. În anii următori am oferit consultanţă, am construit echipe performante, am construit locaţii premiate naţional şi internaţional şi am organizat evenimente grandioase. Am fost chiar şi asociat al unei echipe de baschet în Liga Naţională. Am muncit mult, foarte mult. Sunt momente grele, fiindcă sunt workaholic şi uneori uit să mă opresc. Intervine oboseală, o oboseală pozitivă dar tot oboseala e…”, povesteşte Tinu Vidaicu. „Prin 2015-2016, când mi-am atins scopurile propuse şi am creat sisteme performante pentru afaceri, am decis sa fac din nou ceva pentru mine. Unii merg la pescuit, alţii fac tot felul de lucruri pentru limpezirea minţii sau relaxare dar eu, am revenit, de data asta ca hobby, în muzică. Ea m-a scos din starea alertă în care eram. Tocmai fiindcă de această dată am făcut muzica din pasiune, fără presiune, în 2-3 ani am creat împreună cu George Hora unul dintre cele mai apreciate proiecte muzicale din ţară, pe numele său Dirty Nano. Am făcut în aşa fel lucrurile încât să-mi placă să le fac. Nu am făcut nimic din tot ceea ce am realizat fără ca înainte sa mă asigur că transform povestea într-una în care să cred cu toată fiinţa şi eu şi cei pe care îi atrag alături de mine”, declara în urmă cu câteva luni Tinu Vidaicu.

Pe aceeași temă

„Referitor la prejudecăţi poate m-am lovit de ele la un moment dat, în trecut. Între timp experienţa, cred că m-a făcut să mă obişnuiesc să cern binele de tot ce îmi poate afecta emoţiile. Nu mă las copleşit nici de laude, dar mă încarcă pozitiv. Nu mă afectează răutăţile, dar iau partea bună şi constructivă întotdeauna din critici, chiar dacă sunt formulate răutăcios”, a mai declarat Tinu Vidaicu, potrivit Adevărul.

Recomandari A1
Pe aceeași temă

Preselecțiile X Factor 2021 au început

Răzvan și Dani vor fi și în cel de-al zecelea sezon alături de cei care își doresc să câștige X Factor, iar cei interesați se pot deja înscrie la casting!

Cei care consideră că au ”factorul X” sunt așteptați să se înscrie pe casting.a1.ro și să înceapă aventura vieții lor în cel mai nou sezon al show-ului de la Antena 1.

Pentru a se putea înscrie, fiecare concurent trebuie să fi împlinit 14 ani, iar minorii vor fi însoțiți de un reprezentant legal la audițiile care vor avea loc la București.

Whatsapp LinkedIn
tinu vidaicu dani otil gabriela prisacariu roxana ionescu
🔥  Tot ce vrei e sa dai play  🔥 Marele Premiu de Formula 1™ de la Miami 2024 se vede LIVE online în AntenaPLAY 🏁 Pe 3, 4 și 5 mai, vezi toate etapele pe canalul dedicat.
Stirile zilei Un tânăr din Suceava a omorât un om cu maşina, apoi a fugit. Poliţia l-a găsit acasă, dar el n-a vrut să iasă la poartă. Cum a fost convins să se predea
Citește și
Tinu Vidaicu, declarații exclusive despre petrecerea unde a fost ucis un om. Soțul Roxanei Ionescu a fost...
Ce spun Roxana Ionescu și Tinu Vidaicu despre posibilitatea de a deveni părinți, după ce ”Mama...
Roxana Ionescu, detalii neștiute despre relația cu soțul său, Tinu Vidaicu. De la ce porneau certurile...
Roxana Ionescu, imagini rare alături de soțul său. Cum arată ținuta provocatoare pe care a purtat-o la...
Video recomandate
Video
Citește și
Ultimele știri
Prognoza meteo 2 mai 2024. Cum e vremea în România și care sunt previziunile ANM pentru astăzi
Chefi la cuțite, 1 mai 2024. Un concurent a fost salvat de la eliminare de Ștefan Popescu. Pe cine risca să piardă Orlando Zaharia
Chefi la cuțite, 1 mai 2024. Situație fără precedent în sezonul 13. Ce s-a întâmplat cu Orlando Zaharia: „Nu se simte bine!”
Chefi la cuțite, 1 mai 2024. Lăcrămioara Pintilie, accidentare dureroasă în timpul duelului. Irina Fodor a intervenit imediat
Chefi la cuțite, 1 mai 2024. Ce verdict uluitor a adus banda în battle șase. Două concurente și-au adresat replici acide
Chefi la cuțite, 1 mai 2024. Ștefan Popescu a sunat alarma pentru amuletă și toți chefii au făcut ochii mari. Ce a urmat
Chefi la cuțite, 1 mai 2024. Orlando Zaharia, înfuriat de gestul făcut de Alexandru Săbădeanu. Ce a anunțat Irina Fodor
Prognoza meteo 5 mai 2024. Cum e vremea în România și care sunt previziunile ANM pentru astăzi
Cum arăta Gabriela Lucuțar, Regina Întunericului de la Chefi la cuțite, înainte de intervențiile estetice. Poze cu ea din trecut
Mireasa, sezon 7. Dani, primele declarații după ce Daiana a anunțat că e însărcinată. Ce spune viitorul tătic
Mai multe