Antena

Cum a reacționat Daniela Iliescu, după ce i s-a spus să slăbească ca să nu fie „înșelată” de Culiță Sterp: „Fără modestie”

Daniela Iliescu și Culiță Sterp formează, împreună, o familie frumoasă și au un băiețel superb. Cei doi se cunosc de mulți ani și au rămas devotați unul altuia în tot acest timp.

Autor: Redacție a1.ro Publicat: Miercuri, 31 Mai 2023, 11:24 | Actualizat: Miercuri, 31 Mai 2023, 12:54
Galerie de imagini
Cum a reacționat Daniela Iliescu, după ce i s-a spus să slăbească ca să nu fie „înșelată” de Culiță Sterp
Instagram

Chiar și așa, unii internauți s-au găsit să comenteze despre aspectul fizic al logodnicei lui Culiță Sterp, care „i-ar putea dăuna” căsniciei lor. În replică, blondina a explicat că omul de lângă ea o iubește în mod profund, pentru calitățile și defectele sale, nu doar pentru „carcasă”.

Pe aceeași temă

Daniela Iliescu, mesaj pentru cei care îi recomandă să mai slăbească. Cum a reacționat logodnica lui Culiță Sterp

Daniela Iliescu este destul de activă în mediul online, acolo unde fie postează imagini și filmulețe din viața de zi cu zi, fie interacționează cu fanii ei și le citește comentariile. De data asta, un internaut „a sfătuit-o să mai slăbească”, pentru ca celebrul cântăreț să „nu se uite după altele”. Logodnica lui Culiță Sterp a adus pe lume un băiat perfect sănătos acum aproape doi ani.

„ Ar trebui să mai dai jos puțin, nu e cu supărare! Dar, la cum arată soțul tău, sigur s-ar uita după altele”, a fost comentariul primit pe rețelele sociale.

În replică, Daniela Iliescu a explicat că soțul ei i-a rămas alături în tot acești ani și, față de alte persoane care folosesc diverse filtre în mediul online și își editează pozele, ea preferă să nu o facă.

„Oare când multe sau cele mai multe dintre femei vor înțelege că nu kg sau aspectul fizic vor ține lângă tine un bărbat? Nu dezbat de obicei acest subiect în online, deși poate ar trebui, că sunt urmărită de multe tinere și nici nu o să le dau tag femeilor ce mi-au scris, că dacă aș da, ați înțelege de ce frumusețea vine din interior.

Aș vrea doar să înțelegeți că sunt atâtea fete care suferă din cauza asta și iau măsuri drastice sau nu postează needitate, fără filtre încercând să pară perfecte. Legat de «bărbatul de lângă mine» cred că sunt un exemplu că da, nu corpul perfect îl ține lângă tine, nici fața și că în toți anii ăștia, și-ar fi găsit una model, dar uite-mă aici, cunoscându-mi cu adevărat valoarea pe care o aduc și care îmi iese prin toți porii (fără modestie), aici mă refer la calitățile și defectele care se reflectă în atitudine, suflet, înfățișare, creier, etc”, a fost mesajul Danielei Iliescu, scrie Cancan.

Cum s-au cunoscut Daniela Iliescu și Culiță Sterp

Cei doi au o relație de trei ani, însă se știu din adolescență, mai exact de pe vremea când erau colegi de liceu, în aceeași clasă, trecând mai mult de un deceniu. Chiar dacă s-au separat, la un moment dat, drumurile lor i-au adus din nou împreună.

„Ăsta e albumul nostru din liceu, știți că noi am fost în aceeași clasă. Mie-mi plăcea de ea din liceu, dar ea nu știa. Adică știa, dar nu prea mă băga în seamă. Îmi plăcea rău de ea în liceu, era cea mai frumoasă din clasă și mi-era rușine să-i spun”, spunea, pe canalul său de YouTube, Culiță Sterp.

După o căsnicie eșuată a manelistului, Culiță Sterp și-a dat seama, de fapt, că jumătatea sa este chiar fosta sa colegă de liceu. Cântărețul este cel care i-a dat de înțeles Danielei că ea este femeia cu care vrea să-și întemeieze o familie.

Recomandari A1

„Prima dată cred că ne-am întâlnit undeva la munte, întâmplător. Tot ce m-a atras de data asta e că el tot venea să ne întâlnim. Eu nu am mai ezitat să ne întâlnim, eram liberi amândoi. La început am ezitat pentru că eu credeam că mai este într-o relație și nu am vrut să fiu a cincea roată la căruță, nici să mi se pună vreo etichetă.

La început am refuzat până mi-a clarificat chiar singur. La început cred că am stat vreo săptămână în care venea seară de seară, stăteam în mașină și povesteam tot felul de lucruri', spunea Daniela, acum ceva vreme, potrivit Viva!.

Pe aceeași temă

Daniela Iliescu, cerută în căsătorie într-un mod inedit

Culiță Sterp a cerut-o în căsătorie pe iubita lui, Daniela Iliescu, chiar în Cappadocia, Turcia, locul renumit pentru zborul cu balonul. Acolo, manelistul a și filmat videoclipul melodiei „Nu pot iubi alte femei”.

„Am spus DA cu sufletul, înainte să realizez ce avea să ne pregătească destinul 🤍 Nu am crezut niciodată în iubirea din povești, dar am știut mereu ca voi găsi omul căruia îi voi putea oferi toată iubirea mea și care la rândul lui mă vă iubi așa cum merit.

Și te-am găsit, sau mai bine zis regăsit pe tine și am realizat de ce destinul m-a adus înapoi acasă. De fapt m-a adus la tine.

Și de aici, povestea continuă atât de frumos, că nu pot decât să îți mulțumesc pentru că mă faci fericită, pentru minunea din viața noastră, pentru toate provocările, încurajările, felul în care te dedici familiei noastre și pentru toate acele dovezi de iubire pe care le știm doar noi, pentru că alea sunt cele mai frumoase.

Te iubesc, frumosul meu! 🤍”, a scris Daniela Iliescu pe Instagram.

„A spus DA, frumoasa mea! 🤍 O să vedeți momentul în primul nostru videoclip împreună care are cea mai frumoasă melodie de dragoste intitulată făcută special pentru ea și pentru momentul ăsta, intitulată ‘Nu pot iubi alte femei’. Pfff ce emoții ne-au încercat pe amândoi, Doamne.”, a scris și Culiță Sterp pe Instagram.

Whatsapp LinkedIn
daniela iliescu culita sterp
🔥  Tot ce vrei e sa dai play  🔥 Marele Premiu de Formula 1™ de la Miami 2024 se vede LIVE online în AntenaPLAY 🏁 Pe 3, 4 și 5 mai, vezi toate etapele pe canalul dedicat.
Stirile zilei ANIMAŢIE. Accidentul teribil din Mangalia. Şoferul a murit, iar pasagerul şi-a pierdut o mână: "Mamă, cum s-a făcut!"
Citește și
Culiță Sterp a fost jefuit în Italia și a făcut un anunț neașteptat pe internet. Ce lucruri de...
Cum arată Daniela Iliescu, logodnica lui Culiță Sterp, fără machiaj sau filtre. Ce videoclip a...
O nouă nuntă în familia lui Culiță Sterp. Cine se căsătorește și ce s-a anunțat de curând în...
Imaginea cu Daniela Iliescu care a făcut-o pe mama Geta să reacționeze imediat. Ce i-a spus nurorii sale
Video recomandate
Video
Citește și
Cremă de cacao cu unt, pentru torturi și prăjituri Catine.ro
Țara în care Burak Özçivit visează să joace. Declarația a fost primită cu uimire Happy Channel
Momentul în care judecătoarea Ancuţa Popoviciu îl strigă pe Sebastian, ucis la 2 Mai de Vlad Pascu: „A decedat... Libertatea.ro
O româncă vrea să afle unde lucrează cei care stau la cafenea luni la ora 11 și conduc mașini scumpe:... Ziare.com
Românul care l-a surclasat pe Ion Ţiriac în topul miliardarilor. Anunţul făcut direct de americani AntenaSport
Carmen Iohannis, lăudată pentru ținutele purtate în timpul vizitei oficiale din Coreea. Ce designer român le-a... Elle
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea... Spynews.ro
Așa prepară Nadia Comăneci sarmalele de Paște! „Așa am învățat de la mama!” BZI
Dana Nălbaru este bucuroasă că a făcut asta cu mâna ei: „Sunt o femeie obosită, dar fericită!” – FOTO BZI
Motivul pentru care Selly nu își mai cumpără haine de lux Antenastars.ro
Drob de miel pufos pentru Paște. Cea mai bună rețetă HelloTaste.ro
Ouă de Paște vopsite natural. Trucuri simple pentru a obține o culoare intensă, fără coloranți periculoși Antena3.ro
Telefonul ar asculta tot ce vorbești. Soluția simplă la care poți apela pentru a împiedica acest lucru useit
Horoscopul zilei de 1 mai 2024. Capricornii au nevoie de odihnă. Află ce se întâmplă cu zodia ta Catine
Zile libere plătite sau concediu sabatic? Cum să te descurci cu banii în concediul sabatic, dacă vrei să... Wall-Street
Cum se pregătesc românii în așteptarea sărbătorilor de Paște Kudika
Pască fără aluat, rețeta lui Teo Trandafir de care te vei îndrăgosti. E foarte simplu de preparat Playtech
Cum a vrut Ungaria unirea cu România. Dezvăluiri fără precedent Redactia.ro
Staţiunea care dintr-un sătuc cu 5.000 de locuitori a devenit o perlă a turismului. În timp ce românii fac... Observator
Alimente împotriva inflamației cronice. De ce pot ameliora simptomele MediCOOL
Pască cu aluat fraged cu ciocolată, mai gustoasă și mai aromată HelloTaste
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal! ProSport
Digi RCS-RDS oferă tuturor abonaților din România acest serviciu de excepție. Se întâmplă în luna mai 2024! Gandul
Din ce sunt făcuți mititeii de la „Gusturi românești” din Mega Image. Ce conțin, de fapt CanCan
Simptomele sarcinii: 10 semne timpurii că ești însărcinată DeParinti
BIGHIT Music a anunțat noi măsuri legale pentru a proteja drepturile membrilor din BTS. Compania de management a... ZUTV
Tesla Autopilot ar fi cauzat 13 accidente fatale. Cum ar fi eșuat sistemul auto UseIT
Cât timp se fierb ouăle de Paște. Sfaturi utile pentru ouă roșii perfecte Hello Taste
Ultimele știri
Chefi la cuțite, 30 aprilie 2024. Bogdan Năstase a fost eliminat. Ce reacție neașteptată a avut Orlando Zaharia, la final
Chefi la cuțite, 30 aprilie 2024. Un concurent a reușit să îi impresioneze pe jurați la degustare, în al cincilea battle
Chefi la cuțite, 30 aprilie 2024. Cine a câștigat al cincilea battle. Banda a adus un verdict neașteptat. Ce a urmat
Chefi la cuțite, 30 aprilie 2024. Lăcrămioara Pintilie s-a enervat după o ceartă cu Andrea Recaldin și i-au dat lacrimile
Chefi la cuțite, 30 aprilie 2024. Richard Abou Zaki s-a înfuriat atunci când a văzut ce face Andrea. Ce a făcut Varză
Chefi la cuțite, 30 aprilie 2024. Irina Fodor a anunțat tema de gătit, dar și ce avantaj pune la bătaie în al cincilea battle
Mireasa, sezon 9. Ce s-a întâmplat, de fapt, între Ionela și Albert, după ce fata a decis să plece: „În ochii mei s-a reabilitat”
Noutățile lunii Mai în AntenaPLAY!
Prognoza meteo 1 mai 2024. Cum e vremea în România și care sunt previziunile ANM pentru astăzi
Când se trece pe sub masă în 2024. Semnificația acestui obicei de Paște
Mai multe