Antena

Declarația Gabrielei Prisăcariu care a pus pe jar internauții: „Mai facem un copil dacă...”. Ce i-a transmis lui Dani Oțil

Gabriela Prisăcariu a oferit mai multe detalii despre cum se descurcă fiul ei și al lui Dani Oțil la grădiniță. Vedeta a făcut și o declarație inedită care a pus internauții pe jar. Cum a reacționat Dani Oțil.

Autor: Redacție a1.ro Publicat: Joi, 30 Mai 2024, 16:21 | Actualizat: Joi, 30 Mai 2024, 17:08
Galerie de imagini
Ce mesaj i-a transmis Gabriela Prisacariu lui Dani Oțil în mediul online: „Mai facem un copil dacă...”. Cum a reacționat prezentatorul TV
Instagram & Antena 1

Fiul lui Dani Oțil și al Gabrielei Prisăcariu a început recent grădința și părinții săi sunt extem de mândri. Așa cum a dezvăluit mama lui în mediul online, micuțul Tiago face progrese foarte mari și este cu adevărat curajos. De asemenea, ea a făcut o declarație care a pus internauții pe jar.

Ce mesaj i-a transmis Gabriela Prisacariu lui Dani Oțil în mediul online: „Mai facem un copil dacă...”. Cum a reacționat prezentatorul TV

Într-un story postat în această dimineața pe Instagram, soția lui Dani Oțil l-a filmat pe Tiago în drum spre grădiniță. Ei au purtat și o conversație adoeabilă, în care micuțul a spus că își dorește să doarmă la grădiniță.

„De ce ți-au luat iepurașul cu tine?”, a întrebat Gabriela.

„Fac nani”, a răspuns Tiago.

„Faci nani la la grădi?”, se mai aude aceasta spunând.

„Daaa!”, a adăugat micuțul foarte entuziasmat.

„Bine, mami. Hai că am întârziat!”, a concluzionat soția lui Dani Oțil.

Pe aceeași temă

Extrem de fericită că fiul lor se simte atât de confortabil la grădiniță, Gabriela i-a transmis și un mesaj inedit lui Dani Oțil, alături de aceste imagini.

@danioțil, mai facem un copil dacă și doarme la grădi”, a fost declarația care i-a pus pe jar pe fanii cuplului.

În timp ce prezentatorul TV nu a oferit niciun răspuns, el a repostat story-ul și a adăugat un avatar care îl înfățișează stând întins cu fața în jos.

Recomandari A1

Ulterior, Gabriela a revenit în mediul online și cu deznodământul sitației. Ei bine, se pare că Tiago a dormit fără probleme la grăidiniță și acum cu toții așteaptă reacția prezentatorului de la Neatza cu Răzvan și Dani.

„Dacă vă zic de ce am lacrimi în ochi o să pară o prostie, dar fiul meu a dormit pentru prima dată la grădiniță. Departe de noi și de casă. Stiu, dacă nu aș fi avut copil și aș fi văzut story-ul acesta, aș fi zis doamne ce persoană nebună. Dar mi se pare foarte tare. El s-a cerut singurel să rămână acolo mi-a zis nu uita să-mi pui pijamaua și iepurașul și chiar a rămas să doarmă. Și doarme!”, a spus aceasta cu lacrimi de fericire în ochi.

Ce a dezvăluit Gabriela Prisăcariu despre prima zi de grădiniță a lui Tiago

Gabriela a oferit mai multe detalii despre cum a fost prima zi de grădiniță a celui mic. Ea a dezvăluit că Tiago a fost extrem de încântat de noul capitol din viața lui și chiar i-a adresat educatoarei o întrebare adorabilă.

„Haideți că am trecut prin toate stările astăzi, prin toate emoțiile. A fost o dimineață intensă. A fost bine pentru prima zi, dar nu mă bucur că înțeleg că după câteva zile, sau după o perioadă apare și acea regresie. Dar eu am încredere în Tiago, nici nu a avut nevoie de mine, nici nu m-a căutat, nici nu m-a strigat. Eu am stat acolo, lipită de grădiniță, vă dați seama. Chiar eu l-am chemat pentru că trebuia să plecăm, ca să îmi fac și eu treaba, el ar mai fi stat. Și a zis că și doarme la grădi. Chiar a și întrebat „Unde e pătuțul lui Tiago?”.

Pe aceeași temă

Gabriela a răspuns și care este motivul pentru care ea și Dani Oțil au ales să îl dea pe Tiago la gădiniță la final de luna mai. Mama micuțului a dezvăluit că acum au considerat că acesta este pregătit să facă pasul cel mare.

Whatsapp LinkedIn
dani otil gabriela priscariu tiago copii de vedete
🔥  Tot ce vrei e sa dai play  🔥 Premiera producției Classified e în AntenaPLAY. Spionaj, secrete și acțiune la cote maxime în noul serial. Vezi acum!
Stirile zilei România, lovită de sâmbătă de una din cele mai puternice furtuni. Trei judeţe, cele mai afectate de potop
Videoclipul zilei
Citește și
Tiago Oțil a împlinit 3 ani. Video-ul emoționant pe care Gabriela Oțil l-a postat de ziua fiului ei
Super Neatza, 6 septembrie 2024. Concurs cu premii! Ce a câștigat Claudia
Super Neatza, 5 septembrie 2024. Super amuzant! Iată ce a făcut Dani Oțil
Răzvan, urare înduioșătoare pentru Dani, cu ocazia zilei de naștere. Cum arătau matinalii de la...
Video recomandate
Video
Citește și