Antena

Elon Musk a devenit tată pentru a 12-a oară. Cine este actuala parteneră a miliardarului

Elon Musk, directorul general Tesla, a confirmat că a devenit tată din nou. Are 12 copii, iar șase dintre moștenitorii miliardarului s-au născut în ultimii cinci ani.

Autor: Redacție a1.ro Publicat: Marti, 25 Iunie 2024, 14:12 | Actualizat: Marti, 25 Iunie 2024, 15:06
Galerie de imagini
Elon Musk a devenit tată pentru a 12-a oară. Cine este actuala parteneră a miliardarului
Shutterstock

Elon Musk, în vârstă de 52 de ani, a confirmat că și-a întâmpinat al treilea copil cu directorul Neuralink, Shivon Zilis, la începutul acestui an, făcându-l pe mogulul tehnologiei tată pentru cel puțin 12 copii.

Pe aceeași temă

Elon Musk a devenit tată pentru a 12-a oară

Elon Musk a confirmat recent știrea, subliniind că nu a ascuns nimic și că familia și apropiații au fost la curent de atunci cu nașterea bebelușului său. Momentan, numele și sexul copilului nu au fost divulgate, potrivit metro.co.uk.

Elon Musk și Shivon Zilis, în vârstă de 38 de ani, îi mai au împreună pe gemenii Strider și Azure. Cei doi au venit pe lume în noiembrie 2021, cu doar câteva săptămâni înainte ca fondatorul Tesla și Grimes, fosta parteneră, să întâmpine o fetiță prin intermediul unei mame surogat în decembrie, în ciuda faptului că cei doi s-au despărțit în septembrie.

Pe aceeași temă

Cine sunt femeile care l-au făcut tată pe Elon Musk

Elon Musk s-a declarat întotdeauna un „pronatalist” și spunea: „Fac tot posibilul pentru a ajuta criza subpopulației”, citat de newsweek.ro.

Primul său născut, un fiu pe nume Nevada Alexander, pe care l-a avut împreună cu prima sa soție, Justine Wilson, în 2002, a murit la zece săptămâni din cauza sindromului morții subite a sugarului (SIDS).

„Nu există nimic mai rău decât pierderea unui copil”, scria Elon Musk la un moment dat, citat de Bloomberg . „Fiul meu, primul născut, a murit în brațele mele. I-am simțit bătăile inimii”

Ulterior, în 2004, fondatorul Tesla și prima sa soție i-au avut pe gemenii Vivian Jenna (născută Xavier, dar a decis să devină transgender în 2022) și Griffin, veniți pe lume prin inseminare in vitro, urmați de tripleții Kai, Saxon și Damian, în 2006, potrivit metro.co.uk.

Recomandari A1

Miliardarul a avut apoi o relație cu artista canadiană Grimes, care i-a dăruit trei copii. Primul lor fiu, X Æ A-Xii, s-a născut în mai 2020.

În noiembrie 2021, Elon Musk a devenit din nou tată de gemeni, în secret, Strider și Azure fiind concepuți cu Shivon Zilis. În anul 2022, Grimes a dezvăluit că a devenit din nou mamă, de data aceasta aducând pe lume o fetiță cu Elon Musk, prin intermediul unei mame-surogat, în decembrie 2021, pe nume Exa Dark Sideræl.

Whatsapp LinkedIn
elon musk tată tesla
🔥  Tot ce vrei e sa dai play  🔥 Premiera producției Classified e în AntenaPLAY. Spionaj, secrete și acțiune la cote maxime în noul serial. Vezi acum!
Stirile zilei Sub ameninţarea celei mai puternice furtuni din ultimii 20 de ani, oamenii din localităţile de pe Dunăre stau cu bagajele făcute: "Frică ne este. Ce o vrea Dumnezeu"
Videoclipul zilei
Citește și
Elon Musk a devenit tată pentru a 3-a oară. Miliardarul are acum 10 copii. Ce nume bizar i-au pus...
Elon Musk a pierdut o avere mai mare decât oricine altcineva din istorie. Cine l-a dertonat în topul...
Cine l-a detronat pe Elon Musk din topul celor mai bogați oameni ai lumii. Ce s-a întâmplat cu...
Cine e femeia cu care Elon Musk a fost pozat. După trei căsnicii eșuate, una dintre fostele soții i-ar...
Video recomandate
Video
Citește și