Antena

Femeia al cărei chip a fost distrus de acid și a recurs la o nouă operație. Cum arată acum Katie Piper

Katie Piper a suferit drama vieții ei când în urmă cu 13 ani, când în 2008 fostul ei iubit a atacat-o, iar repercursiunile au fost devastatoare.

Publicat: Miercuri, 31 Martie 2021, 17:10 | Actualizat: Miercuri, 31 Martie 2021, 18:35
Galerie de imagini
În prezent, Katie se află din nou internată în spital pentru o nouă intervenție chirurgicală la nivelul pleoapei, după evenimentul nefericit din 2008 care i-a schimbat complet viața.
profimedia

Katie Piper, în vârstă de 37 de ani, a fost atunci stropită cu acid sulfuric pe față și corp de către iubitul ei. Arsurile suferite i-au afectat pielea de pe față și corp. De atunci, femeia care a suferit 400 de operații de reconstrucție la nivelul feței și trupului în 12 ani, a povestit drama prin care a trecut atunci când a fost victima unui atac.

Tragedia lui Katie Piper

În prezent, Katie se află din nou internată în spital pentru o nouă intervenție chirurgicală la nivelul pleoapei, după evenimentul nefericit din 2008 care i-a schimbat complet viața.

Plină de optimism, Katie e nerăbdătoare să vadă rezultatele noii operații la pleoapă. Urmează să i se pună o grefă de piele la ochiul drept, după ce a orbit cu acel ochi din cauza acidului.

Femeia a povestit totul pe contul său de Instagram Stories spunând că le mulțumește pentru toate mesajele și le transmite că acțiunile viitoare ale fiecărui om definesc viitorul lui. Tocmai de aceea, ea s-a declarat extrem de încântată de noua operație pe care urmează să o facă.

Pentru operațiile de dinainte, Dr. Jawad a îndepărtat pielea arsă de pe fața lui Katie și a înlocuit-o cu Matriderm, un înlocuitor pentru piele care a servit ca bază pentru operațiile estetice care au urmat.

Pe aceeași temă

Tânăra lucra în televiziune, dar și ca model. Din nefericire, cariera și viața ei au luat o altă traiectorie după ce un bărbat angajat de fostul ei iubit i-a aruncat acid pe față, gât și brațe. Totul s-a întamplat în mijlocul străzii, după ce, cu câteva zile înainte, fusese bătută, violată și sechestrată în casă de către bărbatul cu care își împărțea viața.

Katie a trecut încrezătoare peste fiecare operație estetică, deși nu avea siguranța că își va reveni vreodată. Mulțumită faptului că medicii au reușit să îi salveze viața, tânăra s-a lăsat pe mâna profesioniștilor pentru a-i reda frumusețea chipului atât cât se mai putea.

Din cauză că acidul sulfuric i-a fost aruncat pe față, substanța i-a atacat ochii și i-a distrus parțial vederea. În urma operațiilor extrem de dificle a putut fi salvat un ochi cu care poate percepe din nou lumea, după o lungă perioadă în care nu a mai putut vedea nimic.

Cum și-a refăcut viața Katie Piper

Recomandari A1

”Ce cred alți oameni despre mine nu este treaba mea. Am crescut cu persoane care-mi trolau aspectul, spuneau lucruri negative despre mine în online, în față, pe la spate, dar am învățat să mă deconectez și să nu aștept aprobarea străinilor.”, a spus ea la BBC, postul la care lucrează.

Pe aceeași temă

Cu toate acestea, Katie luptă pentru incluziunea socială și respect față de persoanele care se confruntă cu probleme fizice și care au fost victimele violenței domestice. În prezent este mama a două fetițe, Penelope și Belle, pe care le are împreună cu soțul său Richard Sutton, alături de care își trăiește viața din 2015.

În trecut, ea a povestit că cel mai tragic aspect este că majoritatea femeilor din alte țări atacate cu acid sulfuric nu ajung să mai deschidă vreodată ochii, murind pe paturile spitalelor și în brațele medicilor care nu au știut cum să acționeze, a declarat pentru publicația străină The Mirror.

Whatsapp LinkedIn
katie piper acid katie piper fata distrusa katie piper operatie noua
🔥  Tot ce vrei e sa dai play  🔥 Formula 1™, Formula 2™, Formula 3™ și Porsche Supercup™ de la Monaco 2024 sunt LIVE online în AntenaPLAY. În perioada 23-26 mai, urmărește pe canalele dedicate.
Stirile zilei EXCLUSIV. Florin Piersic, mesaj emoţionant de pe patul din spital: "Să ştiţi că nu vreau să ne despărţim niciodată"
Video recomandate
Video
Citește și
Sparanghel la cuptor. Rețetă simplă și sfaturi pentru preparare Catine.ro
De ce gemenii Victoriei Ruffo au ales să stea departe de lumina reflectoarelor. Ce relație au cu mama lor Happy Channel
Politicianul român care va avea pensie de 5.800 de euro plătită de UE. Câți bani vor încasa Traian Băsescu,... Libertatea.ro
O însoțitoare de bord a dezvăluit de ce pasagerii unui avion nu trebuie să adoarmă niciodată înainte... Ziare.com
Cât de frumoasă şi ce studii are unica fiică a lui Sabin Ilie. Melissa întoarce toate privirile AntenaSport
Fiica Danei Rogoz a împlinit 4 ani. Actrița a dezvăluit noi imagini ADORABILE cu Lia: „Câtă frumusețe și... Elle
Marius Elisei, absent total din viața fiicei sale! Ce spune Oana Roman despre relația dintre Isabela și tatăl ei... Spynews.ro
Carmen Harra a spus adevărul despre împăcarea dintre Anamaria Prodan și Laurenţiu Reghecampf! „Amândoi s-au... BZI
Este vestea momentului despre marele maestru: Medicii au explicat care este starea lui Florin Piersic BZI
Motivul pentru care Selly nu își mai cumpără haine de lux Antenastars.ro
Turte la tigaie din aluat simplu de pâine, simple și rapide HelloTaste.ro
Documentul din care pensionarii pot afla ce pensie vor primi și ce punctaj au obținut după recalculare Antena3.ro
Lucruri pe care Mark Zuckerberg nu irosește banii. De ce le evită unul dintre cei mai bogați oameni din lume useit
Horoscopul zilei de 22 mai 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta Catine
Românii vor putea merge în Turcia doar cu buletinul din această vară Wall-Street
Cele mai răvășitoare 30 de citate de dragoste din romane Kudika
Rugăciune puternică către Sfinții Constantin și Elena. Te ferește de necazuri Playtech
Imagini rare cu fiul cel mare al Corinei Caciuc și al lui Reghecampf. Ce imagine fabuloasă au postat cei doi Redactia.ro
Locul unic din România, considerat raiul iubitorilor de trasee montane. Drumul până la el ne poartă prin aproape... Observator
Câtă cofeină conține ceaiul verde. Poți bea ceai verde dacă ai tensiunea mare? MediCOOL
Tort cu două tipuri de mousse, unul de ciocolată și altul de căpșuni HelloTaste
Unde s-a refugiat și ce s-a ales de Maria, femeia de care a divorțat Mihai Neșu, după ce a fost părăsită de... ProSport
Două zodii vor trece prin clipe de coșmar în luna iunie! NIMIC nu le merge bine! Gandul
Imagini controversate din Iași, devenite virale. Gestul rușinos făcut de această blondă, în autobuz CanCan
Responsabilități pe care un copil nu e recomandat să le aibă. Aceste lucruri i-ar putea afecta viața la maturitate DeParinti
Taylor Swift a avut o mușcătură pe gât la spectacolul ei din Suedia, după ce a petrecut câteva zile cu Travis... ZUTV
Internetul se schimbă pentru totdeauna. Ce se va întâmpla cu Google UseIT
Cheesecake inimioară cu căpșuni. Rețetă de desert fără coacere Hello Taste