Antena

Laura Stoica a suferit mult în dragoste! Cum i-a frânt inima primul bărbat pe care l-a iubit. „Nu mi-a cerut acordul! Eram ca o maimuțică simpatică” - Foto

Laura Stoica a avut inima frântă de primul bărbat pe care l-a iubit, Florin Ionescu, de care a divorțat în 1996. Cântăreața a povestit totul, cu puțin timp înainte de a muri într-un cumplit accident de mașină, pe 9 martie 2006.

Autor: Redacție a1.ro Publicat: Luni, 09 Martie 2020, 09:19 | Actualizat: Luni, 09 Martie 2020, 11:06
Galerie de imagini
Laura Stoica

De Florin Ionescu, Laura Stoica s-a îndrăgostit când avea „vreo 20 de anișori”. Ea l-a cerut în căsătorie și tot ea a decis să divorțeze.

„Pur si simplu intr-un turneu… si…n-a fost dragoste la prima vedere, dar a fost o simpatie reciproca, discutam ore-n sir in timpul deplasarilor cu autocarul. El era foarte simpatic iar eu, zvapaiata, raspundeam cu deschidere la glumele lui la toate sotiile care-i veneau in minte, in fine la indraznelile lui, si am devenit prieteni.

Aveam prieten pe atunci, dar era o relatie atit de dificila… Eu abia venisem in Bucuresti si cautam ceva serios, dar persoana respectiva n-ar fi vrut sa se implice intr-o relatie si… a profitat Florin. S-a despartit la rindul lui de prietena lui de atunci. M-a cautat, mi-a spus ca e liber, eu i-am spus «in sfirsit». In aceeasi seara am fost la o petrecere si ne-am comportat ca doi oameni care se gindesc serios la a deveni un cuplu adevarat..”, povestea Laura Stoica, însărcinată, în luna februarie a anului 2006.

Cum i-a fost frântă inima Laurei Stoica

Cântăreața s-a mutat alături de Florin Ionescu, dar nu într-o casă, ci în hotelul Ambasador, unde ea cânta. Iubirea ei de atunci i-a frânt inima, încercând să îi folosească banii fără acordul ei.

„Asta a fost una dintre cele mai mari dezamagiri ale mele pentru ca ne-am intors de la Cerbul de aur cu niste bani, de fapt eu am cistigat acele premii – 5 mii de dolari au fost in total, dar atunci erau bani multi si l-am batut la cap sa ne cumparam o casa a noastra, chiar daca e o garsoniera. Si se putea face lucrul asta, dar a insistat ca nu e momentul… si a fost o mare dezamagire vazind ca el incearca sa faca niste afaceri cu o parte din acei bani… fara sa-mi ceara acordul. Si atunci i-am spus: de restul banilor facem nunta, ca doar suntem de un an impreuna…

L-am convins foarte usor, dar de fapt ma simteam foarte tradata in visul meu de a avea o casa cu el, de a intemeia o familie – el avea o fetita pe care eu o iubeam, mi-as fi dorit sa fie cu noi, s-o crestem ca doi parinti destepti si tineri si sa fie a noastra, eventual sa facem si alt copil, poate chiar un baietel. Dar nu s-a intamplat…”, a mai povestit atunci Laura Stoica.

Cântăreața a mai spus în acel interviu că tot ea a decis să divorțeze, când ea și soțul ei ajunseseră „ca doi străini”.

„Eram tratată ca o maimuțică simpatică și de preț”

Despre căsnicia ei de la 20 de ani, Laura Stoica a mai spus că se simțea tratată „ca o maimuțică simpatică și de preț cu care el se lăuda la toată lumea”. Acest lucru a rănit-o cel mai tare.

Compromisurile într-o relație merită să fie făcute, dar în anumite condiții și nu mai multe de trei, credea Laura Stoica.

Recomandari A1

„Merita sa le faci ca sa salvezi o relatie cu un om pe care il iubesti si care te iubeste la rindul lui. Merita daca este facut dintr-un schimb reciproc de dragoste si respect. Altfel, nu. Eu am invatat asta din experienta mamei mele. L-a iubit enorm pe tata, cum nu a mai iubit pe nimeni, pentru el a abandonat tot, au fugit in lume si s-au casatorit departe de toti. Au facut doi copii, dar n-a ezitat sa-l paraseasca atunci cind nu se mai putea. El avea un stil de viata boem, cu bautura, distractii…

La inceput nu am inteles de ce il goneste, dar apoi i-am multumit. Am suferit enorm dupa divort, dar era mai rau cind atmosfera in casa era tensionata si oricum il vedeam extrem de rar… Ideea ca nu divortezi de dragul copiilor e gresita. Copiii simt tot… Accept trei greseli de la un barbat dupa care ma ridic si plec. Plec si daca fac eu trei greseli”, spunea Laura Stoica.

Banii nu țin locul iubirii și respectului într-o relație, mai spunea Laura Stoica.

„Poate sa aiba toti banii din lume, daca ma insulta sau vrea sa ma cumpere si sa ma umilieasca cu ei, poate sa si-i tina linistit. Nu conteaza cine are mai multi bani, eu sau sotul meu, important este ca si la saracie si la bogatie sa infruntam toate lucrurile impreuna”, a mai spus atunci Laura Stoica.

Fericire deplină în noua ei relație

Laura Stoica se declara fericită în noua relație pe care o avea, cu Cristi Mărgescu, care îi era partener din 2004 și care urma să îi devină soț. Împreună, urmau să aibă primul lor copil.

„Nu, deloc. (nu îi dădea un sentiment de nesiguranță faptul că nu era căsătorită cu tatăl copilului ei, n.r.). Cred ca siguranta si confortul pe care mi le-a dat Cristi m-au ajutat sa ramin insarcinata. Pina acum nu mi s-a mai intimplat… Iti dai seama ca daca as fi ramas insarcinata in orice moment al vietii mele profesionale sau personale as fi pastrat copilul.

Sint convinsa ca dragostea pe care mi-o arata conteaza foarte mult, cred ca de aceea s-a si creat mediul propice pentru ca un copil sa apara in viata mea. Cu el iubirea e mai coapta. Eu l-am studiat intii, luni de zile, pentru ca deja cintam impreuna”, mai spunea ea.

Laura Stoica și Cristian Mărgescu au murit împreună, pe 9 martie 2006, seara, în urma unui accident rutier, ce a avut loc în timp ce ei doi se întorceau la București de la un concert susținut la Urziceni.

Laura Stoica a lăsat României melodii nemuritoare, ca: „Un actor grăbit”, „Focul”, „Doar tu”, „Cartierul cântă rock”, „...Nici o stea”, „Toamnă pe autostradă”, „Sunt cuminte”, „Mereu mă ridic” și „Mai frumoasă”.

Whatsapp LinkedIn
laura stoica inima franta laura stoica sot laura stoica iubire laura stoica divort laura stoica accident laura stoica moarte
🔥  Tot ce vrei e sa dai play  🔥 Marele Premiu de Formula 1™ de la Miami 2024 e LIVE online în AntenaPLAY 🏁 Pe 3, 4 și 5 mai, vezi toate etapele pe canalul dedicat.
Stirile zilei Mesaje de Paște 2024. Urări calde și felicitări pentru cei dragi
Citește și
Laura Stoica i-a scris un mesaj prietenei sale înainte să își piardă viața. Cum și-a prevestit moartea
17 ani de la dispariția Laurei Stoica. Ce mai face Florin Ionescu, primul soț al artistei. Și-a refăcut...
Te cunosc de undeva Sezonul 18, 22 octombrie 2022. Sore și Emma de la Zu - Jurizare
Te cunosc de undeva Sezonul 18, 22 octombrie 2022. Sore și Emma de la Zu s-au transformat în Laura Stoica...
Video recomandate
Video
Citește și
Mesaje de Paște 2024. Cele mai frumoase urări pentru cei dragi Catine.ro
Afra Saraçoğlu a fost comparată cu Alisa Sezen Sever. Cine este actrița în vârstă de 17 ani Happy Channel
„Va fi o perioadă îngrozitoare în Ucraina și pentru Occident”. Avertismentul unui general despre războiul... Libertatea.ro
Care sunt cele mai importante lucruri învățate de la părinți. "Învață, să nu ajungi... Ziare.com
Mihăiţă Neşu a rupt tăcerea şi a spus adevărul despre divorţul de soţia sa: „A fost un şoc foarte... AntenaSport
Carmen Iohannis, lăudată pentru ținutele purtate în timpul vizitei oficiale din Coreea. Ce designer român le-a... Elle
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și... Spynews.ro
Așa prepară Nadia Comăneci sarmalele de Paște! „Așa am învățat de la mama!” BZI
Dana Nălbaru este bucuroasă că a făcut asta cu mâna ei: „Sunt o femeie obosită, dar fericită!” – FOTO BZI
Motivul pentru care Selly nu își mai cumpără haine de lux Antenastars.ro
Pască fără aluat, dar cu 500 g de brânză. Oricine poate să o prepare în doar 10 minute HelloTaste.ro
Horoscop 5 mai 2024. Taurii găsesc rezolvarea la problemele cu care se confruntă, Balanțele trebuie să fie mai... Antena3.ro
Sistemul prin care Samsung a întrecut Apple. De ce sunt diferite smartphone-urile gigantului coreean useit
Horoscopul zilei de 5 mai 2024. Taurii trebuie să aibă grijă la prietenii. Află ce se întâmplă cu zodia ta Catine
A cumpărat cercei de 13.675 dolari setul cu doar 13 dolari. Nu s-a mulțumit cu o pereche și a comandat două. Cum... Wall-Street
Când îți poți spune povestea fără să plângi, înseamnă că te-ai vindecat Kudika
Regula pe care trebuie să o respecte toți credincioșii în Noaptea de Înviere 2024. Ce este interzis să faci Playtech
Florin Piersic, transferat la terapie intensivă. Care este starea de sănătate a actorului Redactia.ro
Rezultate LOTO 6/49 sâmbătă 4 mai 2024. Numerele câştigătoare la tragerile speciale loto de Paşte Observator
Ce sunt aftele și cum apar. Specialiștii MediCOOL au oferit cele mai clare răspunsuri MediCOOL
Salate pentru masa de Paște. 9 rețete ușoare și gustoase pentru un meniu de sărbătoare HelloTaste
Simona Halep iubește din nou. Cine e bărbatul misterios care i-a luat locul lui Toni Iuruc? ProSport
Cu cât a ajuns să se vândă un miel întreg în piețele din București. Prețul este IREAL! Gandul
De necrezut! Pe ce dată pică Paștele în 2025? Se întâmplă asta o dată la 10 ani CanCan
Vaccinul HPV e la fel de eficient și pentru fete și pentru băieți. De ce este atât de importantă imunizarea lor DeParinti
Rihanna a vorbit despre avantajele de a fi mamă de băiat: „Pot să fiu oricât de dezinvoltă vreau” ZUTV
Care a fost prima mâncare consumată în spațiu. Puțini s-ar fi așteptat la această rețetă UseIT
Pastă de ouă fierte. Rețetă de aperitiv rapid și gustos Hello Taste
Ultimele știri
Delia, în vacanță cu părinții! În ce destinație de vis i-a dus pe mama și tatăl ei de Paște. Imagini rare
Imagini emoționante de la marșul organizat în memoria tinerilor uciși de Vlad Pascu în localitatea 2 Mai
Medicool sezonul 6, 4 mai 2024. Metode de slăbit tradiționale și medicale. Ce spun specialiștii
Rețeta de ciorbă de miel a lui Chef Ștefan Popescu: „Va fi mult mai gustoasă așa” De ce alege să pună sarea la început
Ce semnificație are ploaia în noaptea de Înviere
Dani Oțil și soția sa, minivacanță de vis. Unde au ales să-și petreacă Paștele
Iuliana Pepene va petrece Paștele singură. Ce a spus fosta concurentă America Express despre decizia care i-a surprins pe mulți
Rezultatele tragerilor speciale Loto de Paști. Numerele câștigătoare de la 6/49, Joker, 5/40, Noroc, Super Noroc și Noroc Plus
Lasă-mă, îmi place! Camera 609, rezumat episoadele 33 și 34, sezonul 2, din 3 mai. Tatăl Evei se întoarce în viața ei
Telefonul înregistrează tot ce vorbești, fără să știi. Metoda prin care poți dezactiva microfonul mobilului
Mai multe