Antena

Maluma, show total la Nerversea. Cum a fost întâmpinat de fani și ce mesaj le-a transmis la final

Festivalul Neversea a luat startul în acest sfârșit de săptămână. Fanii au participat în număr extrem de mare. Printre artiștii de top se numără și Maluma. Iată cum s-au desfășurat lucrurile la malul mării.

Publicat: Sambata, 06 Iulie 2024, 12:28 | Actualizat: Sambata, 21 Septembrie 2024, 11:11
Galerie de imagini
Maluma și-a încântat fanii de la Neversea
GettyImages, Instagram

Neversea a reușit să strângă încă din prima zi peste 62.000 de fani la malul mării. Artiștii de top, precum INNA, Nick Carter, Bebe Rexha, DJ Snake, Jan Blomqvist, dar și Killa Fonic, Azteca, Rava, Șatra B.E.N.Z și Maluma, au încins atmosfera.

Fanii au petrecut momente unice alături de artiștii lor preferați. De asemenea, cei care au urcat pe scenă s-au arătat impresionați de publicul deosebit, potrivit unei surse.

Pe aceeași temă

Cum a fost întâmpinat Maluma de fani. Artistul a petrecut o oră pe scena Neversea

Unul dintre cei mai așteptați artiști din această ediție Neversea a fost Maluma. Artistul columbian are numeroase fane printre românce și nu numai.

Pe aceeași temă

El a cântat timp de o oră împreună cu fani. Piesele sale au răsunat la malul mării. La finalul prestației, artistul din Medellín a mulțumit publicului.

Pe aceeași temă

Superstarul columbian este celebru pentru piesele sale Reggaeton și Latino-Pop. De asemenea, de-a lungul timpului a avut colaborări cu celebrități de top din lumea muzicii, precum Shakira, Jennifer Lopez, The Weeknd, J Balvin, Ricky Martin și Madonna.

Pe aceeași temă
Recomandari A1

Faima sa internațională este uluitoare. Numărul mare de fani de la Neversea care a cântat piesele odată cu artistul dovedește din plin asta.

Pe aceeași temă

Maluma și-a încântat fanii și cu o sesiune de fotografii la coborârea de pe scenă. Artistul a fost vizibil emoționat de primirea publicului de la festival.

Înainte de venirea în România, Maluma a avut câteva cerințe pentru organizatorii festivalului. Una dintre ele destul de greu de obținut, însă organizatorii i-au îndeplinit dorințele, iar seara a fost un succes.

Pe aceeași temă

Maluma le-a cerut acestora un apartament cu frigider și congelator, 40 de camere pentru stafful său și trei mașini identice cu caroserie antiglonț. Având în vedere că aceste mașini nu sunt disponibile la noi în țară, organizatorii evenimentului le-au închiriat din străinătate special pentru artist.

Pe aceeași temă

Distracția continuă și în această seară. Fanii sunt așteptați în număr mare să-și întâlnească artiștii favoriți. În cele cinci ediții de festival, peste 1.2 milioane de iubitori Neversea s-au bucurat de experiența memorabilă de la malul mării.

Whatsapp LinkedIn
festival neversea 2024 maluma
🔥  Tot ce vrei e sa dai play  🔥 Turneul de tenis de masă | WTT China Smash 2024 se desfășoară LIVE în AntenaPLAY. Până pe 6 octombrie, fii alături de sportivii români!
Stirile zilei Afacerea deschisă în ţară de Florida și Mihai, după zeci de ani de muncă în Spania. Preţurile ajung şi la 15.000 de lei
Videoclipul zilei
Video recomandate
Video
Citește și