Antena

Reacția Biancăi Drăgușanu după ce a aflat că Gabi Bădălău are o nouă iubită. Ce a declarat vedeta

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău au format un cuplu până de curând, când au luat decizia să se despartă definitiv după 3 ani de relație.

Publicat: Joi, 20 Iunie 2024, 13:54 | Actualizat: Joi, 20 Iunie 2024, 15:49
Galerie de imagini
Se pare că Gabi Bădălău, fostul iubit al Biancăi Drăgușanu, iubește din nou și deja s-a afișat cu noua lui cucerire.
Hepta & Instagram

Se pare că Gabi Bădălău, fostul iubit al Biancăi Drăgușanu, iubește din nou și deja s-a afișat cu noua lui cucerire.

Bianca Drăgușanu nu e deloc încântată de ceea ce se întâmplă. El a venit la evenimentul Viva însoțit de noua lui iubită. La petrecere, se afla și Bianca Drăgușanu, dar cei doi nu și-au vorbit.

Prima reacție a Biancăi Drăgușanu când a aflat că Gabi Bădălău are o nouă iubită

Afaceristul și-a asumat noua relație cu iubita lui și s-a afișat cu frumoasa rusoaică în văzul tuturor, fiind conștient că această mișcare a lui va stârni controverse.

Pe aceeași temă

Daria, noua lui iubită, are doar 24 ani și a fost prezentată presei drept noua lui iubită, potrivit Spynews.

Gabi Bădălău a declarat că el a decis să se despartă de Bianca Drăgușanu pentru că aceasta are deja alt iubit de aproximativ 6 luni. Acest lucru ar fi puțin probabil, de vreme ce el și Bianca s-au despărțit în urmă cu doar câteva săptămâni.

Celebrul afacerist susține că blondina focoasă l-ar fi înșelat și că acesta este motivul care a dus la despărțire. Între timp, se pare că Gabi Bădălău a luat decizia de a-și reface viața și deja e implicat într-o nouă relație.

Cei doi nu s-au întâlnit la petrecere tocmai pentru că atunci când Bianca Drăgușanu a ajuns, Gabi Bădălău și iubita lui tocmai plecaseră de la eveniment, dar presa a ținut-o la curent pe Bianca cu apariția fostului ei iubit.

Pe aceeași temă

Atunci când a aflat că Gabi Bădălău a spus despre ea că are un nou iubit, Bianca a spus că dacă acest lucru ar fi fost adevărat, atunci ar fi venit și ea însoțită la eveniment.

”A, da? Dacă aveam eram cu el aici, cred că are niște probleme din cauza căldurii și i-o mai ia caracterul razna, dar din respect pentru familia lui și pentru tot ceea ce s-a întâmplat între noi eu prefer să nu comentez. Eu consider că Dumnezeu vede și aude lucruri pe care eu nu le-am văzut și mă scoate din ecuațiile în care eu nu sunt fericită”, a spus Bianca Drăgușanu, în exclusivitate pentru Spynews.ro.

Recomandari A1

De asemenea, vedeta a mai povestit și că ea știa de existența Dariei în viața fostului ei iubit, dar nu a dorit să declare nimic despre acest lucru.

”Da, normal! Evident că știam, eu știu foarte multe lucruri despre care nu vreau să vorbesc, pentru că dacă aș vorbi nu ar mai ieși din casă”, a mai zis vedeta.

Pe aceeași temă

Întrebată fiind dacă ar mai exista o cale de împăcare cu afaceristul, frumoasa blondină a declarat că nu se va mai reînoda niciodată relația cu el și deja simte că și-a pierdut 4 ani din viață.

Ea a mai menționat și că este foarte mulțumită de cee ace trăiește în prezent, fiind extrem de încântată de faptul că e singură acum și că Dumnezeu a ferit-o de ce e mai rău pentru ea.

Whatsapp LinkedIn
bianca dragusanu gabi badalau
🔥  Tot ce vrei e sa dai play  🔥 Premiera producției Classified e în AntenaPLAY. Spionaj, secrete și acțiune la cote maxime în noul serial. Vezi acum!
Stirile zilei Fabrica unde se produce zahărul 100% românesc. 500 de fermieri din ţară contribuie la producţia impresionantă
Videoclipul zilei
Citește și
Cătălin Botezatu, despre povestea de iubire cu Bianca Drăgușanu. Ce a dezvăluit creatorul de modă:...
Ce a spus Bianca Drăgușanu după ce s-a trezit cu mascații la ușă. Ce le-a declarat procurorilor și...
Ce reacție a avut mama lui Gabi Bădălău când a aflat despre despărțirea fiului ei de Bianca...
Cu cine s-a întâlnit Alex Bodi, imediat după ce a rupt logodna cu Ema Uta
Video recomandate
Video
Citește și