Antena

Selly a refuzat să participe la Asia Express. Ce l-a făcut să ia această decizie

Selly, celebrul vlogger pe care îl cunoaște o țară înteagă, le-a povestit fanilor lui că nu va participa niciodată la Asia Express.

Publicat: Marti, 14 Mai 2024, 13:22 | Actualizat: Marti, 14 Mai 2024, 13:59
Galerie de imagini
Selly este un vlogger de succes care a reușit treptat să își câștige publicul, în special pe cei tineri, cucerindu-I cu tipul de conținut pe care a ales să îl facă.
Hepta

Selly este un vlogger de succes care a reușit treptat să își câștige publicul, în special pe cei tineri, cucerindu-I cu tipul de conținut pe care a ales să îl facă.

În prezent, tânărul are mai multe afaceri și a devenit foarte pasionat de tot ce înseamnă producție de filme și chiar a jucat în cateva pelicule românești recente.

Selly a fost invitat să participe la Asia Express

Într-un interviu Fresh by Unica, Selly a povestit despre proiectele lui actuale, dar și despre colaborările pe care le-a refuzat.

Pe aceeași temă

Selly a povestit de ce a refuzat să facă parte din proiectul Asia Express.

„La Asia Express am fost invitat, dar nu pot. Emisiunea e amazing, e foarte mișto. Dar nu pot să-mi rup din viață niște luni să mă duc acolo. Pentru toți banii din lume n-aș merge acolo. Cu siguranță e foarte tare să o urmărești, dar nu e pentru mine. Am foarte multe chestii în paralel și n-aș putea să pun stop pur și simplu”, a povestit vloggerul.

De asemenea, Selly a vorbit și despre proiectul său Selly Show și de ce a ales să pună capăt proiectului. Uneori, atunci când a văzut că lucurile nu merg și că publicul nu răspunde așa cum se aștepta el la toate materialele pe care le publică, Selly alege să schimbe ceva.

Pe aceeași temă

Această calitate a lui de a modifica și îmbunătății lucrurile în așa fel încât să poată oferi content de calitate îl ajută pe vlogger să strângă mai mulți fani și să aibă o comunitate mai mare în jurul brandului pe care și l-a creat.

„În mod cert a fost un eșec, dar pentru mine a fost o experiență uriașă de învățare. Eu n-aș fi astăzi aici dacă nu aș fi făcut «Selly Show», din care să învăț atât de multe lucruri. Era următorul pas după toată această carieră în online. L-am văzut ca un format hibrid, care să funcționeze și pe online, și pe TV. Dar diferențele erau foarte mari”, a explicat Selly, la Fresh by Unica.

Pe aceeași temă
Recomandari A1

Chiar dacă a fost nevoit să renunțe la Selly Show, celebrul vlogger a reușit să pună bazele altor proiecte de succes pe YouTube, ca “Detectorul de minciuni”, „La Muncă” și „Minte-mă frumos”.

Whatsapp LinkedIn
selly asia express selly
🔥  Tot ce vrei e sa dai play  🔥 Premiera producției Classified e în AntenaPLAY. Spionaj, secrete și acțiune la cote maxime în noul serial. Vezi acum!
Stirile zilei Fabrica unde se produce zahărul 100% românesc. 500 de fermieri din ţară contribuie la producţia impresionantă
Videoclipul zilei
Citește și
Selly și-a dus iubita în vacanță cu avionul privat. Cum s-au fotografiat în ziua în care au aniversat...
„M-ai înșelat vreodată?” Cornel de la Insula Iubirii a răspuns la cea mai incomodă întrebare. Ce...
Smaranda Știrbu,fotografia incendiară cu posteriorul la vedere care a pus pe jar suflarea masculină.Cum...
Dana Budeanu, mesaj tăios pentru Selly, după incidentele de pe scena "Beach, please!". "Sunt o mamă...
Video recomandate
Video
Citește și