Antena

Cele mai bune filme cu și despre striptease. Lung-metraje care au făcut furori în ultimii ani

Fie că ești fan filme de dragoste, fie că preferi să vezi un film de acțiune, nu trebuie să ratezi cele mai bune filme cu și despre striptease. Există câteva producții care te vor lăsa cu gura căscată.

Publicat: Vineri, 02 Octombrie 2020, 13:09 | Actualizat: Duminica, 18 Octombrie 2020, 12:17
Galerie de imagini
Natalie Portman în filmul ''Closer'' (2004)
profimediaimages.ro

Salma Hayek, Natalie Portman, Demi Moore se numără printre celebritățile care și-au asumat roluri în care personajele lor dansau la bară.

Cât curaj, nu-i așa? Au stârnit controverse, dar au primit și foarte multe aprecieri. Un lucru e cert: fanii au avut parte de un view de zile mari.

Dar nu doar ele au făcut numere de striptease în filme.

Află ce actori au făcut roluri incendiare din topul celor mai bune lung-metraje, mai vechi și mai noi, cu și despre striptease!

Showgirls (1995)

Elizabeth Berkeley și-a făcut uitată imaginea de fată bună din ''Saved by the Bell'' odată cu interpretarea striperiței din filmul ''Showgirls'' din 1995. Personajul său se mută în marele Las Vegas pentru a-și începe o carieră de dansatoare. Devine una dintre cele mai bune dansatoare, obținând statutul de ''showgirl''.

Striptease (1996)

Demi Moore o interpretează pe Erin Grant în filmul ''Striptease'' din 1996. Filmul spune povestea unei mame care se zbate să obțină custodia unicului său copil. Singura modalitate prin care poate să câștige banii de care are nevoie cât mai rapid este să se ''vândă'' ca animatoare.

Recomandari A1

From Dusk till Dawn (1996)

Salma Hayek a dovedit cât de senzuală poate fi o femeie care poartă, aproape dezbrăcată, un șarpe adevărat după gât. Scena a devenit celebră și a introdus această modă. Drept dovadă că și Britney Spears a făcut același lucru în 2001, în cadrul MTV Video Music Awards.

The Full Monty (1997)

Comedia copioasă din 1997 prezintă un grup de 6 bărbați șomeri care iau o decizie nebunească: să devină stripperi. Bărbații și-au propus să facă un spectacol pe cinste, așa că au mers până la capăt. Au lăsat toate inhibițiile deoparte și s-au arătat în toată splendoarea.

The Players Club (1998)

The Players Club este primul film regizat de către actorul Ice Cube în 1998. Este un scenariu asemănător celui din ''Striptease'', având în centrul aventurii tot o mamă singură. LisaRaye McCoy este Diana, mama singură care luptă pentru un trai mai bun. Scopul ei este să își facă treaba și să ia banii de care are nevoie, însă misiunea ei nu este atât de ușoară. Diana este nevoită să facă față rivalității dintre ea și celelalte striperițe și, mai ales, să își confrunte superiorul. Din distribuție face parte și Jamie Fox.

Dancing at the Blue Iguana (2000)

Este un film care și-a propus să schimbe percepția despre cluburile de striptease. Se concentrează pe latura umană, prezentând în mod particular viața de zi cu zi a celor 5 dansatoare exotice de la Blue Iguana, un club de striptease din Los Angeles.

Closer (2004)

Natalie Portman a făcut furori cu rolul din ''Closer''. Striperița cu perucă roz rămâne un rol emblematic al frumoasei actrițe. În film apar și alte nume cunoscute: Julia Roberts, Jude Law și Clive Owen. Dacă nu ai urmărit scena în care apare Natalie Portman, este timpul să îndrăznești să o faci!

Sin City (2005)

Jessica Alba a ''umblat'' în mintea publicului masculin cu personajul tinerei animatoare, Nancy, în filmul ''Sin City'', în care îl vedem și pe Bruce Willis. În mare parte este vorba despre antologia crimei, dar mai ales despre...apariția Jessicăi Alba.

Welcome to the Rileys (2010)

Kristen Stewart a cucerit audiența cu rolul său din celebrul film pentru adolescenți ''Twilight'', dar actrița mai are o surpriză pentru fani. În ''Welcome to the Rileys'' o interpretează pe striperița Mallory, o tânără în vârstă de 16 ani, care primește în locuința ei un bărbat nemulțumit de căsnicia pe care o are.

Magic Mike (2012)

Channing Tatum nu s-a sfiit niciodată să vorbească despre perioada din viața sa când își câștiga existența din show-urile de striptease. Da, Channing Tatum ''se dezbrăca'' pentru bani. Corpul său perfect lucrat poate fi admirat în filmul ''Magic Mike'' din 2012. În film, apar și alte sex-simboluri masculine, ca Matthew McConaughey și Alex Pettyfer. Ai parte de 2 ore pline de cadre care mai de care mai provocatoare!

Hustlers (2019)

Este cel mai recent film cu și despre striptease. Jennifer Lopez a fost aleasă în rol principal, iar asta a fost în totalitate pe gustul fanilor. Au putut-o vedea în ''Hustlers'' în ipostaza în care nu au văzut-o niciodată - dansând la bară. J.Lo s-a pregătit intens pentru a face totul ca la carte și a și reușit. Cu siguranță calitățile sale de dansatoare au ajutat-o enorm.

Whatsapp LinkedIn
cele mai bune filme despre striptease lung-metraje cu striptease filme despre striptease striptease
🔥  Tot ce vrei e sa dai play  🔥 Marele Premiu de Formula 1™ al Austriei 2024 se vede LIVE online în AntenaPLAY 🏁 În perioada 28 - 30 iunie, vezi LIVE pe canalul dedicat!
Stirile zilei "Muşcătoare" în serie, reţinută în Capitală. A atacat 6 persoane, de la fiică, la vecini şi poliţişti
Videoclipul zilei
Video recomandate
Video
Citește și
Legume care fac diferența în salata de cartofi. Aceste secrete culinare o duc la nivelul următor Catine.ro
Aras Bulut Iynemli și Devrim Özkan urmează să joace împreună într-un nou proiect profesional. Despre ce este... Happy Channel
EXCLUSIV. Mario Iorgulescu încearcă să scape şi de condamnarea din dosarul în care a primit 3 ani de închisoare... Libertatea.ro
Nedumerirea unui patron român după ce a crescut salariile: "Motivația angajatului scade... Ziare.com
„Cinci ani de zile nu a ieșit din casă!” Calvarul prin care a trecut fiica lui Leonard Doroftei! Detaliul... AntenaSport
Petrecere FABULOASĂ pentru fiul Nadiei Comăneci, organizată de Anastasia Soare. Cum arată Dylan, care tocmai a... Elle
Gestul halucinant al unui bărbat din Medgidia, după ce a aflat că soția l-a înșelat a doua oară. Și-a ieșit... Spynews.ro
Maria Dragomiroiu, la un pas de moarte! „Am simțit-o pe mama dintr-o data lângă mine!“ BZI
Babs s-a afișat cu un milionar celebru! Cum a fost surprinsă fosta iubită a lui Dorian Popa BZI
Motivul pentru care Selly nu își mai cumpără haine de lux Antenastars.ro
Gem de căpșuni cu zahăr gelifiant. Rețetă rapidă și sigură HelloTaste.ro
Lista alimentelor pe care să nu le mănânci vara. Medic: „Ele se digeră greu şi ne încălzesc temperatura... Antena3.ro
„Linia roșie” care îți arată că hackerii au intrat în contul tău. Google a dezvăluit semnul secret la... useit
Horoscopul zilei de 24 iunie 2024. Balanțele pierd sume mari de bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta Catine
Aston Martin Valiant este un supercar retro de 735 cai putere, creat din dorința lui Fernando Alonso Wall-Street
Când nu ești sigur dacă să mai stai sau nu, e clar că trebuie să pleci Kudika
Pensionarii care NU vor primi bani după recalculare. Veste de ULTIMA ORĂ Playtech
Care sunt subiectele care au picat la limba română, la Evaluarea Națională Redactia.ro
Reciclarea cu garanţia de 50 de bani s-a transformat în job pentru unii. "Veneau cu cantităţi impresionante. Saci... Observator
Metode tradiționale de slăbire vs. metode medicale de slăbire. Cum poți scăpa de kilogramele în plus MediCOOL
Înghețată de căpșuni cu banane. Rețetă simplă de desert răcoros HelloTaste
FOTO. Cea mai controversată jucătoare WTA din România face ravagii la început de vară! Imagini incendiare în... ProSport
Orașul din România unde un apartament cu 2 CAMERE costă 6.000 de euro. E situat la parter și are 40 de metri... Gandul
Gabi Bădălău a spus tot! Cum a prins-o pe Bianca Drăguşanu cu altul: 'Mi-a recunoscut' CanCan
Care e diferența dintre laptele de la începutul sesiunii de alăptare și cel de la final DeParinti
Hailey Bieber și-a etalat burtica de gravidă într-o salopetă din dantelă. Frumoasa șatenă și soțul ei,... ZUTV
Astronauții Boeing Starliner sunt blocați în spațiu. De ce nu s-au putut întoarce pe Pământ până acum UseIT
Chec guguluf cu mascarpone și zmeură, glazurat cu lămâie Hello Taste