Antena

X Factor 2021, 8 octombrie. Florentina Țuchel Matei a impresionat juriul cu interpretarea melodiei Mad About the Boy

Florentina Țuchel Matei a interpretat pe scena X Factor 10 melodia Mad About the Boy, de Dinah Washington și Walter Rodell. Concurenta a reușit să îi impresioneze pe jurați în preselecțiile X Factor 2021 și să îi fascineze cu siguranța și cu interpretarea sa. Cum s-a descurcat și câți de “DA” a primit.

Publicat: Vineri, 08 Octombrie 2021, 21:32 | Actualizat: Vineri, 08 Octombrie 2021, 21:32
Galerie de imagini
Florentina Țuchel Matei a interpretat pe scena X Factor 10 melodia Mad About the Boy, de Dinah Washington și Walter Rodell. Concurenta a reușit să îi impresioneze pe jurați în preselecțiile X Factor 2021
Antena 1/ X Factor

În ediția 7 de la X Factor sezonul 10, Florentina Țuchel Matei a intrat pe scenă cu o încredere clădită în ani de experiență și a intrat în vorbă cu jurații. De când a intrat pe scenă, cineva din backstage a remarcată că ea seamănp cu Monica Anghel.

Discuția relaxantă a curs în jurul meseriei sale și a parcursului profesional până în prezent. Florin Ristei și Florentina au un lucru în comun, sunt amândoi din Galați, iar juratului X Factor îi este cunoscut numele concurentei.

După încheierea poveștilor, Florentina Țuchel Matei și-a început interpretarea din preselecții.

Florentina Țuchel Matei a cântat Mad About the Boy în preselecțiile de la X Factor sezon 10

În cea de-a șaptea ediție a show-ului muzical, Florentina Țuchel Matei a ales să interpreteze o piesă deloc ușoară, dar pentru care era foarte pregătită.

Cu o experiență ce nu poate fi dobândită decât în ani de muncă, concurenta de la X Factor sezonul 10 a reușit să capteze atenția juriului cu felul în care s-a jucat cu vocea pe melodie.

În momentul unei pauze muzicale, când doar instrumentalul trebuia să se audă, Florentina Țuchel Matei a știut cum să umple pauza în care nu cânta, spunând: “Și ăsta e un trompetist”.

Momentul a adus zâmbetul pe buze juraților, iar la final Delia s-a ridicat și a aplaudat-o în picioare.

Pe aceeași temă

Jurizare Florentina Țuchel Matei la X Factor 2021 în preselecții

Delia: “Doamne, îți mulțumesc că trimiți și oameni de genul la X Factor. Superb a fost! Este unul dintre cele mai bune momente de X Factor în general! A fost spectacol pentru noi”

Recomandari A1

Florin Ristei: “Ăsta este un moment care nu prea trebuie să se jurizeze. Ce să mai vorbesc aiurea… Răspunsul meu este DA”

Ștefan Bănică: “Mi se pare cel mai bun moment muzical pentru categoria ta. Răspunsul meu este un mare DA”

Loredana: “Îmi place că știi să-ți vinzi marfa. Ai experiență de viață și siguranța asta de sine pe care o femeie o capătă de la o anumită vârstă. Trebuie să recunoaștem că este greu să fii femeie și e greu să fii femeie într-o lume a bărbaților, mai ales acolo în Dubai. În seara asta ești în echipa mea și ai un DA”

După ce concurenta a părăsit scena, jurații au continuat discuția, uimiți și încântați de performanța făcută. Florin ristei a mărturisit la testimoniale: "A cântat de am înghețat! Avea Factorul X, avea...".

Delia a spus la testimoniale: "A fost momentul serii! Nu am mai avut niciodată o astfel de voce la X Factor"

Pe aceeași temă

Cine este Florentina Țuchel Matei de la X Factor 2021

Florentina Țuchel Matei este din Galați, însă lucrează în Dubai, acolo unde s-a mutat încă din ‘99. Esta pasionată de muzică și spune că toată energia ei vine din acordurile muzicale.

Este brand manager pe regiunea Orientului Mijlociu și Africa pentru o companie din Dubai cu distribuție pe domeniul medico-estetic.

Concurenta de la X Factor s-a dus în Dubai pe un contract: “M-am dus pe un contract, pe termen scurt, pe termen de vară. Pe vremea aceea predam ca învățătoare în Galați. (...) Numele meu de domnișoară era Florentina Țuchel,a cum sunt Matei. Deci eram învățătoare, predam și am primit contract pe termen de vară în Dubai. Ce fac eu, da fapt, lucrez într-o companie de distribuție pe domeniul medico-estetice - deci e foarte cool, mie îmi place foarte mult ceea ce fac. Am rolul de brand manager pe regiunea Orientul Mijlociu și Africa”.

Florentina Țuchel Matei spune că pasiunea ei pentru muzică a ajutat-o foarte mult în carieră, mai ales când ține traininguri pentru că reușește să vină cu o doză de entertainment: “Faptul că eu cânt mă ajută foarte mult când fac traininguri pentru că li se pare că sunt distractivă”, a spus concurenta de la X Factor sezonul 10.

Pe aceeași temă

Despre sezonul 10 X Factor. Unde poți urmări toate edițiile X Factor 2021

De zece ani, prezentatorii X Factor, Răzvan și Dani, au străbătut țara în lung și în lat pentru a găsi factorul X, iar în 2021 au pregătit și mai multe surprize pentru cei de acasă, dar și pentru jurații Loredana, Ștefan Bănică, Delia și Florin Ristei.

Pe parcursul celui de-al zecelea sezon, fanii X Factor vor avea ocazia să își exprime preferințele față de concurenți chiar în timpul reprezentației acestora, prin intermediul aplicației Antena 1.

La finalul fiecărei prestații, cei de acasă vor putea vedea pe Antena 1 rezultatul interacțiunilor și vor afla, astfel, dacă au fost sau nu pe aceeași lungime de undă cu jurații X Factor.

Emoția este la înălțime, la fel și ambiția celor patru jurați, care știu de la începutul sezonului ce grupe vor pregăti. Anul acesta, Loredana are categoria Mixt, Delia coordonează Grupurile, Ștefan Bănică se ocupă de Băieți, iar Florin Ristei de Fete.

Împreună cu Ilona Brezoianu, telespectatorii pot să pășească în culisele emisiunii. eXtra Factor vine cu episoade noi, exclusive, disponibile pe a1.ro și Antena PLAY.

În sezonul 10, fanii celui mai tare talent show au ocazia să simtă că fac parte din spectacolul toamnei și pe a1shop.ro. Cei de acasă vor putea găsi o serie limitată de tricouri cu designuri inspirate din universul XFactor, în exclusivitate pe a1shop.ro, platforma de pe care pot achiziţiona produse utile create pentru fanii celor mai urmărite emisiuni ale staţiei!

Whatsapp LinkedIn
florentina tuchel matei florin ristei stefan banica delia loredana x factor sezon 10
🔥  Tot ce vrei e sa dai play  🔥 Filmul SF The Pod Generation, cu Emilia Clarke și Chiwetel Ejiofor în rolurile principale, e disponibil acum în AntenaPLAY. Descoperă povestea fascinantă a comediei romantice.
Stirile zilei Apartamentele pe care le putem cumpăra şi cu 15% reducere. Cum a reuşit Cătălina să obţină locuinţa visurilor ei: "Plus foarte multe facilităţi"
Citește și
X Factor sezonul 10, 8 octombrie 2021. Jurizare Florentina Tuchel Matei
X Factor sezonul 10, 8 octombrie 2021. Florentina Tuchel Matei - Dinah Washington, Walter Rodell - Mad...
Video recomandate
Video
Citește și
Drob de pui cu ouă de prepeliță. Rețetă pentru masa de Paște Catine.ro
Țara în care Burak Özçivit visează să joace. Declarația a fost primită cu uimire Happy Channel
Momentul în care judecătoarea Ancuţa Popoviciu îl strigă pe Sebastian, ucis la 2 Mai de Vlad Pascu: „A decedat... Libertatea.ro
De ce prețurile produselor de pe Shein și Temu sunt atât de mici. Riscurile grave la care se expun... Ziare.com
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă AntenaSport
Carmen Iohannis, lăudată pentru ținutele purtate în timpul vizitei oficiale din Coreea. Ce designer român le-a... Elle
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea... Spynews.ro
Dana Nălbaru este bucuroasă că a făcut asta cu mâna ei: „Sunt o femeie obosită, dar fericită!” – FOTO BZI
De ce nu este deschis sicriul lui Costel Corduneanu? Este acoperit cu flori şi drapelul României. Familia vine cu... BZI
Motivul pentru care Selly nu își mai cumpără haine de lux Antenastars.ro
Cu ce se ung cozonacii ca să iasă lucioși și perfect rumeniți. Secrete pentru un cozonac aspectuos HelloTaste.ro
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște 2024. Lista liberelor Antena3.ro
Ingrediente comune din alimentele cumpărate ar duce la diabet, susțin experții. Se găsesc inclusiv în pâine useit
Horoscopul zilei de 27 aprilie 2024. Gemenii traversează o perioadă plină de agitație. Află ce se întâmplă cu... Catine
Dosarul Mineriadei | Procurorii au mers acasă la Ion Iliescu Wall-Street
Familia Regală Britanică traversează o perioadă dificilă. Planurile pentru înmormântarea Regelui Charles III... Kudika
Zodiile născute pentru a înota în bani. Au un noroc fantastic, toţi cei din jur se miră de cât de bine le merge Playtech
Cum a vrut Ungaria unirea cu România. Dezvăluiri fără precedent Redactia.ro
Craterul din Slănic Prahova s-a mărit cu 20 cm. Oamenii trăiesc cu groază, nu ştiu ce este sub casele lor Observator
La ce se folosește botoxul. Întrebuințările pe care le poate avea în medicină MediCOOL
7 condimente pentru carnea de miel. Ce nu trebuie să-ți lipsească pentru o masă delicioasă HelloTaste
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal! ProSport
FBI-ul, în alertă! Temutul Nat Mincă „zguduie” Los Angeles-ul, iar vrăjitoarea Vanessa face „FARMECE” în... Gandul
Cod roșu la Casa Regală a Marii Britanii! Starea Regelui Charles e din ce în ce mai rea, s-a avansat cu planurile... CanCan
Sângerările nazale la copii: cum să le gestionezi corect DeParinti
Machine Gun Kelly și-a sărbătorit cea de-a 34-a aniversare. Printre invitați s-a numărat și fosta lui... ZUTV
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime UseIT
Friptură fragedă de curcan la cuptor. Rețeta perfectă pentru masa de Paște Hello Taste
Ultimele știri
Te cunosc de undeva! 27 aprilie 2024. Emi și Cuza se transformă în Fiona și Shrek, într-o transformare totală cu costume de vis
Te cunosc de undeva! 27 aprilie 2024. Eliza și Zarug, transformați în Ionuț Cercel, au cântat Made în Romania, virală pe TikTok
Te cunosc de undeva! 27 aprilie 2024. Ilona și Ristei s-au transformat în George Michael. Cât de bine le-a ieșit show-ul
Te cunosc de undeva! 27 aprilie 2024. Paula și Romică Țociu s-au transformat în Bruce Springsteen și au creat un moment unic
Te cunosc de undeva! 27 aprilie 2024. Jo și Liviu Teodorescu se transformă în Shania Twain. Cum a arătat momentul live
Te cunosc de undeva! 27 aprilie 2024. Alexia și Dima, transformare inegalabiă în Gene Kelly cu „Singing în the rain”. Cum a ieșit
Te cunosc de undeva! 27 aprilie 2024. Andreea Bălan și Alina Pușcaș au strălucit în ținute superbe pe scena emisiunii
Care e cea de-a doua mare pasiune a lui Puya, după muzică. Puțini știu acest lucru despre artist
Ce nume se sărbătoresc de Florii. Cui să îi spui „La mulți ani” astăzi, de onomastică
Ce se întâmplă în aceste momente cu Regele Charles al III-lea. Care e starea lui de sănătate și ce decizie a luat Majestatea Sa
Mai multe