Chef Cezar si invitatul sau din cadrul emisiunii Euforia Cuisine, bucatarul Iulian al restaurantului Palladium, pregatesc o reteta foarte utila pentru toti iubitorii de pizza si focaccia: aluatul de baza al acestor retete.
Miercuri, 11.05.2011, 00:00Marian Rosu, sef bucatar la Complex Herastrau, pregateste in cadrul emisiunii Euforia Cuisine o reteta exotica - salata Palm Beach.
Joi, 10.02.2011, 00:00Florin si Dragos Bercea, de la Cabana Vanatorilor din Predeal, au pregatit pentru Euforia Cuisine o reteta bogata, tocanita pe baza de carne de cerb, "Ospatul Vanatorului".
Marti, 01.02.2011, 00:00Nicolai a pregatit la Euforia TV una dintre cele mai cunoscute si apreciate tarte sarate din bucataria franceza, Quiche Lorraine.
Joi, 20.01.2011, 00:00Marian Rosu, bucatar-sef la Complexul Herastrau din Bucuresti, a pregatit la Euforia Cuisine o salata plina de vitamine, denumita Palm Beach.
Marti, 28.12.2010, 00:00Emisiunea "Arome Mediteraneene" de pe Euforia TV a ajuns in Franta, acolo unde Christine, bucatar-sef, ne invata cum sa preparam un aluat crocant, apoi cum sa facem biscuiti din acesta.
Joi, 23.12.2010, 00:00Laura Calder, gazda emisiunii "Sa gatim frantuzeste" de pe canalul Euforia TV, a gatit spirale din foietaj date prin pasta de masline.
Miercuri, 22.12.2010, 00:00Urmatorul candidat din concursul "Covrigul de aur" este Mihai Traistariu, care va incerca la randul lui sa faca un covrig.
Miercuri, 01.12.2010, 18:22Daniela Gyorfi face covrigi, in direct, pentru a intra in competitia "Covrigul de aur", alaturi de toate celelalte invitate ale editiei speciale "Acces Direct".
Miercuri, 01.12.2010, 18:11Oregano este un condiment culinar foarte important, fiind raspandit in bucatariile din tari precum Turcia, Palestina, Siria, Grecia, Portugalia, Spania, America Latina si Italia. Aceasta planta este mult mai aromata atunci cand este uscata.
Sambata, 24.07.2010, 00:00Tarta este un preparat copt in forme speciale, cu diferite umpluturi - carne, ciuperci, branzeturi, smantana, sau fructe, gem, stafide, alune etc.
Sambata, 24.07.2010, 00:00Mod de preparare: Feliati carnea de cerb. Deoarece este mai tare, aceasta trebuie lasata mai mult timp sa se inabuse si sa fiarba: timp de 2 ore. Taiati marunt ardeiul, ceapa si ciupercile. Carnea se va “cali” impreuna cu ceapa si ardeiul, in...
Joi, 08.07.2010, 17:43Vladut a gatit o pizza rapida, fara aluat, cu un gust minunat.
Luni, 07.06.2010, 00:00Daniela, desi dornica sa-l ajute pe Vladut, prin prezenta ei tot ce face este sa distraga atentia tuturor. Asta se intampla in general cand o tipa sexy bate aluatul cu telul. Detalii (la cald), pe video!
Sambata, 23.01.2010, 00:03