Nicolai a pregatit la "Euforia Cuisine" o supa de tip crema de conopida. Preparare: prima oara, intr-un vas metalic aflat pe foc, se pun 200 ml de lapte, in care se adauga apoi conopida, separata in buchetele. Se adauga apoi smantana lichida, dar...
Miercuri, 22.09.2010, 14:29Vladutz gateste: "Linte in stil german" Mod de preparare: Lintea se spala in 10 ape si se fierbe la foc scazut. Apoi zarzavatul se taie in cubulete mici si se fierb in putina apa cat sa le acopere, cand sunt toate gata se adauga zarzavatul peste...
Miercuri, 22.09.2010, 09:58Vladutz gateste: "Rizotto arlechin" Mod de preparare: Se taie toate legumele in cubulete sau felii apoi si se trag la tigaie in ulei de masline, se condimenteaza cu sare apoi se adauga orezul. Apoi se pune totul intr-o tava si se dau la cuptor la...
Marti, 21.09.2010, 09:54Vladutz Gateste: "Lasagna cu gust de toamna" Mod de preparare: Se taie legumele in cubulete mici, apoi se inabusc cu carnea de pui in ulei de masline Se adauga sosul de rosii si se condimenteaza cu sare. Iar compozitia astfel obtinuta se aseaza in...
Luni, 20.09.2010, 09:55Vladutz gateste: "Galuste cu prune"
Vineri, 17.09.2010, 09:56Marina Dina nu se descurca prea grozav in bucatarie. Asistenta lui Mihai Morar s-a accidentat destul de urat din pricina unei conserve.
Vineri, 17.09.2010, 00:00Celebrul maestru bucatar Jamie Oliver a devenit din nou tata, sotia sa, Jools, nascand, miercuri, un baietel - al patrulea copil al cuplului.
Joi, 16.09.2010, 00:00Vladutz gateste: "Spanac fermecat" Spanacul oparit se toaca marunt, se condimenteaza apoi se fierbe cu lapte, smantana si unt timp de 10 minute. Apoi se condimenteaza cu sare si piper si se aseaza pe o farfurie, deasupra se aseaza doua ochiuri,...
Miercuri, 15.09.2010, 10:02Vladutz gateste: "Purcelus de sunca"
Marti, 14.09.2010, 09:52Vladutz gateste: "Pachetel de scolari" Ingrediente: paine feliata integrala unt past ade masline sunca de praga cascaval branza de telemea rosii castraveti salata verde Echipa Neatza va ureaza pofta buna!
Luni, 13.09.2010, 09:54Vladutz gateste: "Orez cu lapte cu sote de prune brumarii" Ingrediente: orez cu bob natural lapte zahar esenta de vanilie unt frisca naturala lichida scortisoara baton prune Orezul se spala si se infloreste in putina apa. se adauga...
Vineri, 10.09.2010, 10:00Vladutz gateste: "Sarmalute de toamna" Ingrediente: frunze de vita de vie carne tocata orez vin alb sare piper si marar]rosii ardei capia rosu telina ulei de malsine iaurt ceapa Echipa Neatza va ureaza pofta buna!
Joi, 09.09.2010, 09:59Ingrediente: unt, oua, miere, dulceata de capsuni, faina, nuca de cocos, capsuni, pesmet, foietaj. Preparare: tava se unge cu unt si se adauga un pic de pesmet. Pe masa de lucru se pune faina apoi se intinde bine foietajul, dupa care se realizeaza...
Luni, 16.08.2010, 09:02Preparare: se pune la incins ulei de masline, se adauga un catel de usturoi taiat marunt, apoi putin patrunjel tocat marunt si o lingurita de pasta de ardei iute. Se adauga apoi crevetii si se lasa un minut sa sa prajeasca. Intre timp, se taie in...
Vineri, 13.08.2010, 11:55Preparare: prima oara se fierb morcovii, in apa clocotita, cu sare. Fileul de peste se condimenteaza cu sare si cu piper si se pune la prajit in unt topit in tigaie, pe ambele parti, pana cand se rumeneste uniform. Se adauga apoi rosiile cherry, langa...
Joi, 12.08.2010, 17:53Preparare: se pune apa la fiert intr-un vas, dupa care se adauga conopida si se lasa sa fiarba 5 minute. Intre timp se fileteaza o dorada, cu atentie, si se pun fileurile la prajit, intr-o tigaie unsa cu ulei de masline, mai intai pe partea cu pielea....
Joi, 12.08.2010, 17:52Preparare: prima oara se pun cartofii la fiert, dupa ce au fost taiati in cubulete. Fileul de somon se asezoneaza cu sare si cu piper si se pune pe gratarul incins, 3-4 minute pe fiecare parte. Separat se face sosul: intr-un bol se amesteca 50 de...
Joi, 12.08.2010, 16:16Preparare: se intinde o foaie mare de placinta sau foietaj intr-un vas rotund de metal, circular, se tapeteaza inclusiv peretii vasului cu blatul. Se taie apoi in felii subtiri o bucata de 250-300 grame kaizer si jumatate de tulpina de praz, rondele...
Marti, 10.08.2010, 16:27Preparare: se pune ulei de masline la incins in tigaie, apoi se adauga o ceapa rosie tocata marunt si doi-trei catei de usturoi. Intre timp se taie in bucati mari mai multe ciuperci, care se adauga apoi in tigaia de pe foc. Se toaca marunt apoi cateva...
Luni, 09.08.2010, 18:26Preparare: se taie o ceapa rosie medie in rondele apoi s epune la sotat intr-o oala unsa cu ulei de masline. Se adauga 50 de grame de orez si 100 de grame de linte uscata, dupa care se toarna in oala doi litri de zeama de legume. Se acoepra oala si se...
Luni, 09.08.2010, 16:56Este Regina muzicii pop, a dietelor si exercitilor epuizante la sala. Dar Madonna a devenit atat de obsedata de stilul ei de viata, incat incearca sa si-l impuna oriunde.
Joi, 29.07.2010, 00:00Puiu Musat eliminat de blonde la intrebarea finala
Vineri, 16.07.2010, 11:18Blonda Irina il pune la un test pe bucatarul Puiu Musat
Vineri, 16.07.2010, 11:09Blonda Maria il face pufos pe bucatarul Puiu Musat
Vineri, 16.07.2010, 10:56Puiu Musat un bucatar elimina primul rand de blonde
Vineri, 16.07.2010, 10:55Dragostea trece prin stomac
Joi, 27.05.2010, 12:21Puiu Musat un bucatar la Te pui cu blondele?
Joi, 27.05.2010, 12:17Brazilianul care a scos Timisoara din lupta pentru titlu stie sa gateasca. Eric are metode speciale: atunci cand taie ceapa isi pune ochelari de scafandru.
Miercuri, 12.05.2010, 20:36Un cunoscut bucatar din Canada a vrut sa-si duca pasiunea pentru arta culinara un pic mai departe. Iar omul a gasit si metoda potrivita pentru asta
Sambata, 08.05.2010, 11:50Cine are drum prin Piata Constiutiei, s-ar putea sa aiba ceva dorinte culinare.
Sambata, 08.05.2010, 00:00De trei zile se vorbeste doar despre mancare si bautura, "sportul" preferat al romanilor in perioada sarbatorilor. Dar spunem acum adio mititeilor si gratarelor si ne orientam spre mancarea sanatoasa. Doi maestri ne spun secretele mancarurilor...
Luni, 03.05.2010, 17:08Vladutz a vorbit despre vecinii sai, care l-au ajutat intr-un moment critic al carierei sale de bucatar.
Marti, 20.04.2010, 10:04Laptele matern este foarte apreciat de bucătarul Daniel Angerer. Atât de apreciat, încât nu vrea sub nici un chip să-l irosească, găsindu-i o întrebuinţare inedită. Bucătarul face brânză din pacheţelele de lapte rămase neconsumate de fiica lui de zece săptămâni.
Joi, 11.03.2010, 00:00Si acumo stire despre Andreea Spatar, fosta Boschet. Asta ca s-o reperati, intre toate starletele. Fata a fost la o emisiune in care trebuia sa gasteasca si altii sa manance.
Joi, 25.02.2010, 19:51Cod cu legume si orez, tortilla cu branza si sunca, jeleu de portocale. Se spune ca a manca este o placere, iar a gati: o arta! Si daca a manca este la indemana oricui, nu acelasi lucru se poate spune si despre gatit. Este o maiestrie sa gatesti si...
Vineri, 29.01.2010, 17:00