Vladutz gateste: "Tortellini cu carne" Ingrediente: 250g tortelloni cu carne Casa Cecconi ulei de masline 400g sos de rosii 200ml smantana dulce o ceapa potrivita si un catel de usturoi busuioc si oregano proaspat sau uscat sare si...
Vineri, 26.11.2010, 08:03Vladutz gateste: "Piept de pasare in sos de mustar frantuzesc' Ingrediente: 400 gr piept de pui sau curcan, 200 gr smantana grasa dulce 4 lingurite mustar frantuzesc SMAK (cu boabe intregi de mustar) 2 lingurite tarhon uscat maruntit si 2...
Joi, 25.11.2010, 08:11Vladutz gateste: "Supa din castane" Ingrediente: 500 gr ciuperci proaspete Champignon, 100 gr piure de castane, 50g hrean cu smantana SMAK 100 gr parmezan, 1 L supa de legume, 50g smantana dulce, suc de lamaie, 2 cepe rosii, un catel...
Luni, 22.11.2010, 08:11Vladutz gateste: "Spaghetti BIO cu pui si susan"
Vineri, 19.11.2010, 08:04Vladutz gateste: "Prajitura cu dovleac"
Joi, 18.11.2010, 08:10Vladutz gateste: "Salata de couscous cu legume" Ingrediente: 250g cuscus prefiert BIA 2 rosii coapte si decojite 2 cepe rosii potrivite patrunjel si menta ulei masline suc lamaie sare, piper si putin scortioara, dupa gust Preparare:...
Miercuri, 17.11.2010, 08:10Vladutz gateste: "Piept de pui cu verdeturi mediteraneene"
Marti, 16.11.2010, 08:09Vladutz gateste: "Tagliatelle in sos de vinete" Ingrediente 250g Tagliatele proaspete cu oua Fratelli Pignatti 2 vinete potrivite 2 rosii potrivite si decojite 1 catel de usturoi 100g parmezan ras o mana de patrunjel si menta ulei masline,...
Luni, 15.11.2010, 08:09Razvan si Dani despre Vladutz care a aprut in ziarul Cancan, care a fost surprins in timp ce manca mancare chinezeasca
Luni, 15.11.2010, 08:08Inca un volum despre cum si ce sa gatim? De ce nu? Unde mai pui ca autorul este nimeni altul decat Gordon Ramsay, o notorietate in materie...
Luni, 15.11.2010, 00:00Vladutz gateste: "Salata cu ravioli" Echipa Neatza va ureaza pofta buna!
Vineri, 12.11.2010, 08:08Vladutz gateste: "Ravioli cu sos de spanac si cascaval"
Joi, 11.11.2010, 08:15Vladutz gateste: "Tortellini al forno" Echipa Neatza va ureaza pofta buna!
Miercuri, 10.11.2010, 08:08Vladutz gateste: "Conchiglioni umplute la cuptor"
Marti, 09.11.2010, 08:11Vladutz gateste: "Spaghetti in sos de sardine, rosii si masline" Ingrediente: 250 g spaghetti BIO GRANORO (jumatate de punga); 800 g pulpa de rosii Expom (adica 2 conserve); 100 g masline maruntite; un catel de usturoi tocat; 1 ardei iute...
Luni, 08.11.2010, 08:06Vladutz gateste: "Ciorba taraneasca de linte" Ingrediente : 400g linte Expom (conserva) 2 cepe un morcov o radacina de patrunjel jumatate telina 1-2 catei usturoi o lingurita faina 500g smantana grasa 2 cuburi concentrat de gaina 80 g unt...
Vineri, 05.11.2010, 08:05Vladutz gateste: "Vinete cu trei feluri de branza la cuptor" Ingrediente: 4 vinete potrivite 200g branza cu mucegai albastru DorBlu Kaserei Champignon 200 g mozzarella 100 g Gran Primo Mix Agriform (amestec de branzeturi) 200 ml smantana...
Joi, 04.11.2010, 08:06Vladutz gateste: "Tagliatelle cu spanac si sos de branza" Ingrediente: 250 g tagliatelle proaspete cu ou Fratelli Pignatti, 400 g spanac congelat sau proaspat, 2 catei usturoi, 5 fire ceapa verde,(daca nu aveti puteti o ceapa rosie) 250 g...
Miercuri, 03.11.2010, 08:10Vladutz gateste: "Pappardelle cu sos ragu" Ingrediente : -250g paste pappardelle proaspete Fratelli Pignatti -500 gr carne tocata porc, sau porc cu vita -7-8 linguri concentrat pasta de tomate -1 ceapa si 3 morcovi potriviti -250 gr ciuperci...
Marti, 02.11.2010, 08:08Vladutz gateste: "Papanasi cu branza si dulceata" Ingrediente: - doua cutii de branza Speisequark 250g EHRMANN (branza proaspata de vaca 20% grasime); - un varf de sare si unul de bicarbonat stins cu lamaie; - faina (in principiu 10-15...
Luni, 01.11.2010, 08:10Vladutz gateste: "Lasagna cu vinete" Ingrediente: 16 foi de lasagna proaspete Fratelli Pignatti 2 vinete mari ulei de masline 3 cepe potrivite 8 rosii bine coapte si decojite 700gr carne tocata vita 200ml vin alb patrunjel tocat si oregano...
Vineri, 29.10.2010, 08:11Vladutz gateste: "Spaghetti cu sos aromat si chiftelute" Ingrediente pentru chiftelute: - 1 kg carne tocata de vita sau amestec porc cu vita, miel, etc - 2 oua, preferabil de casa - o ceapa alba - o cana de Grana Padano rasa; - o cana de pesmet...
Joi, 28.10.2010, 08:10Kimonourile clasice de mireasa ii aduc un jackpot de 8950 bucatarului din China.
Miercuri, 27.10.2010, 21:37Bucatarul chinez invitat in acesta editie ne dezvaluie cine este regele filmelor in China.
Miercuri, 27.10.2010, 21:29Vladutz gateste: "Cus cus cu pui marocan " Ingrediente: 6 pulpe de pui sau curcan coaja si sucul de la o lamaie ulei de masline 1 lingurita nucsoara 1 lingurita scortisoara 2 lingurite chimen 300 g cus-cus prefiert 1 ceapa si un catel de...
Miercuri, 27.10.2010, 08:08Vladutz gateste: "Gulas cu galuste gnocchi"
Marti, 26.10.2010, 08:08Vladutz gateste: "Ravioli in sos de zarzavaturi" Ingrediente: 500g Ravioli cu ciuperci CASA CECCONI 100 g de cascaval gouda, 100g Grana Padano AGRIFORM 1 catel de usturoi maruntit 125 g de smantana dulce 200ml de lapte de vaca sare si piper...
Luni, 25.10.2010, 08:15Cele doua vedete au fost vazute de paparazzi petrecandu-si ziua impreuna
Duminica, 24.10.2010, 00:00Vladutz gateste: "Tortelloni la tigaie" Ingrediente: 500 g de tortelloni umplute cu carne CASA CECCONI (2 pungi) 500 g de pulpa de rosii doua cepe potrivite si un catel de usturoi ulei de masline 1 lingurita de zahar sare si piper negru...
Vineri, 22.10.2010, 08:11Vladutz gateste: "Rulada de vitel cu branza Camembert' Preparare: Se caleste ceapa tocata marunt, impreuna cu ciupercile si usturoiul tocat in 2 linguri de untura incinsa, apoi se adauga branza taiata cubulete cat mai marunte si ierburile tocate....
Marti, 19.10.2010, 08:07Vladutz gateste: "Placinta umpluta cu crema de branza"
Luni, 18.10.2010, 08:06Vladutz gateste: "Cuscus cu aripioare si legume" Ingrediente: 8 aripioare de pui sau curcan, 500 gr cus-cus prefiert BIA, 4 rosii, 2 ardei rosii, un morcov potrivit, o conserva de porumb dulce,ulei de masline sau unt,1 ceapa mare,un catel de...
Vineri, 15.10.2010, 08:31Vladutz gateste: "Supa picanta cu ravioli" Ingrediente: 800 grame pulpa de rosii 2 cani supa de pui 1 ceapa rosie si un catel usturoi 1 ardei iute 2 linguri de unt 2 linguri de faina frunze de menta si busuioc tocate 250g Ravioli CASA...
Joi, 14.10.2010, 08:15Vladutz gateste: "Tortellini cu sos de smantana"
Miercuri, 13.10.2010, 09:42Vladutz gateste: " Tagliolini cu verdeturi" Preparare: Se fierb pastele, conform indicatiilor de pe ambalaj, in apa cu putina sare si cateva picaturi de ulei ca sa nu se lipeasca. Atentie,pastele proaspete se fierb mai repede, si orice fel de...
Marti, 12.10.2010, 08:30Vladutz gateste: "Tagliatelle cu sos de samnatana si parmezan" Mod de preparare: Fierbeti pastele putin, in apa cu sare si putin ulei, conform indicatiilor de pe ambalaj. Fiind paste proaspete ele se fierb mai repede, deci atentie la indicatii....
Luni, 11.10.2010, 10:03Nu credeti ca si gatitul este o arta? Mai ganditi-va o data. Dar dupa ce vedeti materialul care urmeaza. La Pitesti o multime de maestri ai mancarurilor s-au intalnit pentru a se intrece in specialitati. Si s-au intrecut, nu gluma. Nici cei mai mari...
Vineri, 08.10.2010, 07:31Vladutz gateste: "Briose cu iaurt si fructe si Placintele picante" Mod de preparare: Adaugati de la inceput toate ingredientele, inclusiv ceapa si costita calite in o lingura de ulei, framantati si lasati la crescut o ora. Aluatul se intinde apoi...
Joi, 07.10.2010, 09:58Vladutz gateste: "Placinte sarate cu branza si ciuperci" Mod de preparare: Dizolvati drojdia si zaharul in lapte. Adaugati peste restul ingredientelor si framantati de mana pana aluatul e elastic si se desprinde de pe maini, apoi lasati-l la dopsit...
Miercuri, 06.10.2010, 10:03Vladutz gateste: "Pizza Quatro Formaggi" Mod de preparare: Se prepara aluatul sau se cumpara unul gata facut. Se inteapa blatul pe alocuri, se unge cu sos de rosii si se rade putina mozzarella, se presara apoi sare, piper si oregano apoi se pun...
Marti, 05.10.2010, 09:04Vladutz gateste: "Rulada de omleta cu ciuperci" Mod de preparare: Ciupercile se spala se taie feliute si se trag la tigaie in ulei de masline si se condimenteaza si se adauga smantana si branza topita obtinand astefle o compozitie cremoasa si...
Joi, 30.09.2010, 09:55Vladutz gateste: "Musaca minunata" Mod de preparare: Se fierb cartofi in coaja si se lasa la racit apoi se decojesc si se taie in felii subtiri. Apoi toate legumele se taie in cubulete mici se inabusa intr-o tigaie in ulei de masline, se...
Luni, 27.09.2010, 09:54Vladutz gateste: "Strudel cu mere si gutui" Mod de preparare: Merele se docojesc si se taie in cubulete, apoise adauga zaharul, biscuiti pisati,Scortisoara, esenta de vanilie si gutuile razuite obtinand astfel o compozitie savuroasa. Apoi aluatul...
Vineri, 24.09.2010, 09:35Un bucatar a ajuns la spital dupa ce ar fi fost batut chiar de seful lui. Barbatul sustine ca a fost lovit zdravan cu tacul chiar in biroul patronului. Tratamentul dur i-ar fi fost aplicat pentru ca ar fi vrut sa renunte la slujba iar patronul ar fi...
Joi, 23.09.2010, 16:57Naciye, bucatar al Ambasadei Turciei in Romania, pregateste in cadrul emisiunii Euforia Cuisine, o reteta de desert traditional turcesc. cataif nuci unt zahar lamaie Preparare: Se topese un pachet de unt pentru o jumatate de kilogram de...
Joi, 23.09.2010, 12:53muschi de vita ciuperci ceapa verde gogosari telina dovlecel marar smantana ulei de masline parmezan sare si piper Prepare: Ciupercile nu se spala, ci se cojesc de pielita, se curata de alte impuritati. Intr-o tigaie se pune uleiul de...
Joi, 23.09.2010, 12:49Vladutz gateste: "Ciorba de rosii cu taietei de casa" Mod de preparare: Legumele se taie julien si se pun la fiert in apa cu sare. Apoise adauga sucul de rosii, rosiile decojite taiate sferturi sii se lasala foc potrivit 20 de minute. Faina se...
Joi, 23.09.2010, 09:22Preparare: se ia un piept mare de pui si se taie in fasii lungi. Acelasi lucru se face apoi si cu un morcov mare, dar si cu o radacina de telina. Se pun apoi fasiile de pui la prajit, intr-o tigaie in care s-a topit putin unt. Se asezoneaza cu sare si...
Miercuri, 22.09.2010, 14:31