În cea de-a șasea ediție din 3 octombrie 2021, chef Roxana Blenche a avut alături o altă invitată specială, pe Alina Pușcaș, una dintre cele mai apreciate actrițe din România, dar și prezentatoarea celebrul show Te cunosc Undeva. De data...
Hello Chef sezon 2 a început, iar Chef Roxana Blenche a intrat din nou în bucătărie pentru a impresiona publicul cu preparate delicioase și spectaculoase, realizate din ingrediente fresh și de înaltă calitate, selecționate cu grijă din oferta variată Kaufland.
În cea de-a cincea ediție din 26 septembrie 2021, chef Roxana Blenche a avut alături o altă invitată specială, pe ADDA, una dintre cele mai apreciate cântărețe din România, fostă concurentă Asia Express în sezonul 3 și fostă concurentă...
Noul sezon Hello Chef a revenit la TV, iar Roxana Blenche a intrat din nou în bucătărie pentru a impresiona publicul cu preparate delicioase și spectaculoase, realizate din ingrediente fresh și de înaltă calitate, selecționate cu grijă din oferta variată Kaufland.
Noul sezon Hello Chef a revenit la TV, iar Roxana Blenche a intrat din nou în bucătărie pentru a impresiona publicul cu preparate delicioase și spectaculoase, realizate din ingrediente fresh și de înaltă calitate, selecționate cu grijă din oferta variată Kaufland.
Astăzi, 29 august 2021, de la ora 14:00, cel mai nou proiect de cooking, Hello Chef, a revenit cu un nou sezon. De data aceasta, săptămânal, alături de gazda emisiunii, chef Roxana Blenche, și invitații ei, o să fie tehnicianul nutriţionist Iuliana Dabija.
Episodul cu numărul 10 de "BeautiFood", pe AntenaPlay, rețeta cu numărul 10. Iată preparatul de senzație pe care Chef Roxana Blenche l-a propus ca să ne dăm colegii pe spate: pui cu varză și sparanghel.
Duminica, 08.08.2021, 16:59
Hello Chef, episod 8. În acest ultim episod de Hello Chef, Chef Roxana Blenche a gătit un desert care necesită puțin mai multă atenție decât altele, dar este simplu de făcut: millefeuille cu sos de zmeură. Iată ingredientele și modul de preparare. Invitat în bucătăria Roxanei Blenche a fost medicul chirurg Mihail Pautov.
În episodul 6 de Hello Chef, chef Roxana Blenche, ajutată de Cosmin Natanticu, a pregătit panacotta cu jelly de căpșuni, fructe, mousse de zmeură și cardamon și pământ comestibil.
În episodul 5 de la Hello Chef, chef Roxana Blenche a gătit salată Caesar, reinterpretată sub formă de arancini, iar la desert, arancini dulci cu cremă de ciocolată și zmeură leofilizată, pudră de zmeură. Iar bucătăria parcă a fost mai aspectuoasă ca oricând: nu de alta, dar invitată a fost Ramona Olaru de la Neatza cu Răzvan și Dani.
Chef Roxana Blenche a pregătit la ”Hello Chef”, alături de invitata emisiunii Ramona Olaru, arancini. Iată cum se prepară acest deliciu culinar.
Chef Roxana Blenche a pregătit la ”Hello Chef”, alături de invitatul emisiunii Romică Ţociu, o ruladă din piept de pui.
Chef Roxana Blenche a pregătit la ”Hello Chef”, alături de invitatul emisiunii Romică Ţociu, o tartă cu cremă de lămâie.
Chef Roxana Blenche a pregătit la ”Helloo Chef”, alături de invitatul emisiunii Răzvan Fodor, un desert deosebit care conține mare, foi de plăcintă, zahăr, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Păcintă cu mere".
Chef Roxana Blenche a pregătit la ”Helloo Chef”, alături de invitatul emisiunii Răzvan Fodor, un preparat deosebit care conține ficat de pui, ceapă albă, anason, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Pate de casă".
În prima ediție Hello Chef, Chef Roxana Blenche și Răzvan Babană vor să gătească Cotlete de berbecuț alături de un Pesmet aromatizat.
În prima ediție Hello Chef, Chef Roxana Blenche și Răzvan Babană vor să gătească și un desert. Pasca fără aluat este alegerea perfectă.
Hello Chef aduce laolaltă săptămânal în bucătărie un chef, Roxana Blenche, un medic cardiolog pasionat de nutriție, doctor Cezar, și o vedetă.
În prima ediție Hello Chef, Chef Roxana Blenche și Răzvan Babană vor să gătească Cartofi Dauphinoise și Cartofi Fondanți.
Roxana Blenche, bucătar de meserie, a venit la "Chefi la cuțite" să câștige marele premiu.