Hello Chef, episodul 5. Rețeta de arancini dulci cu cremă de ciocolată a Roxanei Blenche. Ingrediente și mod de preparare

În episodul 5 de la Hello Chef, chef Roxana Blenche a gătit salată Caesar, reinterpretată sub formă de arancini, iar la desert, arancini dulci cu cremă de ciocolată și zmeură leofilizată, pudră de zmeură. Iar bucătăria parcă a fost mai aspectuoasă ca oricând: nu de alta, dar invitată a fost Ramona Olaru de la Neatza cu Răzvan și Dani.

Ramona Olaru a fost invitata Roxanei Blenche la Hello Chef, episodul 5

În fiecare săptămână, chef Roxana Blenche și invitații ei încearcă să găsească echilibrul perfect între gust și sănătate prin folosirea celor mai bune ingrediente.

Cum acest lucru nu este ușor și aveau nevoie de un partener, au ales să meargă la sigur, la Kaufland, unde profită de varietatea și prospețimea produselor lor pentru a-i inspira pe telespectatori să își transforme bucătăriile în mici ateliere de gătit.

Rețeta de arancini dulci cu cremă de ciocolată a Roxanei Blenche. Ingrediente și mod de preparare

Chef Roxana Blenche a promis că o să facă un desert excepțional și în episodul 5 din Hello Chef. Și s-a ținut de cuvânt. Când a auzit că o să poată să și guste din el, frumoasa Ramona Olaru și-a frecat mâinile de bucurie.

Ingrediente necesare pentru acest preparat: orez arborio - 100 g, o păstaie de vanilie, lapte de cocos - 200 de ml, zahăr - 15 g, mascarpone - 60 de g, două ouă, făină - 30 de g, panko - 50 de g.

Cum procedați. Puneți laptele de cocos peste orez, ca să îl fierbeți, iar când e nevoie, puneți câteva semințe din păstaia de vanilie. În tot acest timp, doctor Cezar vă expune toate beneficiile pe care le are acest lapte de cocos.

"Laptele de cocos se obține prin procesarea miezului de cocos, fiind mărunțit cu apă caldă. Consumat cu moderație, poate avea beneficii pentru sănătate deoarece conține trigliceride cu lanț mediu care, în ficat, se transformă în corpi cetonici. Aceștia ajută în procesele de slăbire, reduc senzația de foame și pot proteja creierul de bolile neurodegenerative", a spus doctor Cezar la Hello Chef, în episodul 5.

Între timp, vă puteți apuca de sosul de ciocolată, care este simplu ca bună ziua. Puneți smântana lichidă la încălzit, iar peste ea aruncați ciocolata. Pentru acest sos aveți de nevoie de: smântână lichidă - 200 de ml și de ciocolată amăruie - 200 de grame.

Atunci când e gata, orezul se amestecă cu mascarpone, iar din acest amestec faceți niște bulgărași în care introduceți puțină ciocolată. Acești bulgărași îi dați ulterior prin ouăle bătute și prin panko, iar apoi se prăjesc în ulei.

Oricine poate încerca acasă rețeta propusă, cu ingrediente care se găsesc pe rafturile Kaufland. Cu puțin exercițiu și urmând sfaturile Roxanei sau rețetele de pe Kaufland.ro, gurmanzii pot deveni la rândul lor chefi în bucătăriile de acasă.

Pentru a vedea cum au ales Roxana Blenche și doctorul Cezar ingredientele potrivite și pentru a găsi inspirație și în alte rețete, oricine poate intra pe Kaufland.ro.

Regizorul serialului Squid Game a vorbit despre personajul principal. Cum a fost gândit parcursul jucătorului 456
Regizorul serialului Squid Game a vorbit despre personajul principal interpretat de actorul Lee...
Horoscopul zilei de 17 octombrie 2021. Taurii sunt nemulțumiți de relația actuală. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 17 octombrie 2021 spune că Taurii sunt nemulțumiți de ceva timp de...
Ultimele știri