Antena Căutare

BeautiFood, episod 10. Pui cu varză și sparanghel. Rețeta de impresionat colegii de muncă, gătită de Roxana Blenche, pe AntenaPlay

Episodul cu numărul 10 de "BeautiFood", pe AntenaPlay, rețeta cu numărul 10. Iată preparatul de senzație pe care Chef Roxana Blenche l-a propus ca să ne dăm colegii pe spate: pui cu varză și sparanghel.

Galerie
BeautiFood, episodul 10. Rețeta de impresionat colegii de birou, propusă de Chef Roxana Blenche, pe AntenaPlay | Antena 1

Rețeta cu care să impresionăm colegii de muncă este simplă și gustoasă, ne garantează Chef Roxana Blenche, care prezintă "BeautiFood", pe AntenaPlay. Iar noi o credem pe cuvânt.

BeautiFood, episodul 10. Rețeta de impresionat colegii de birou, propusă de Chef Roxana Blenche, pe AntenaPlay

Pentru aceast preparat, aveți nevoie de: piept de pui, diverse brânzeturi maturate, ulei de Floarea Soarelui, soia, unt, sparanghel și varză chinezească. Uleiul și brânzeturile maturate le găsiți la Băcănia Faină, produse în Țara Hațegului, în Hunedoara. Puteți pune deoparte și un vin excelent, de la Domeniile Davidescu, ca să știți sigur că totul o să se îmbine de minune.

Citește și: Roxana Blenche a arătat cum se fac diferite tipuri de tăieturi în bucătărie, la BeautiFood, pe AntenaPlay

Pentru început, preîncălziți cuptorul la 200 de grade. Taiați fâșii pieptul de pui, presărați pe ele puțină sare și puțin piper, apoi așezați aceste fâșii pe tavă, unde ați pus foaia de copt. După ce ați ras cele două tipuri de brânzeturi maturate, le amestecați și le puneți peste pieptul de pui, apoi băgați totul la cuptor pentru 15-20 de minute.

Între timp, vă apucați de varza chinezească. Puneți puțin ulei de Floarea soarelui într-o tigaie mai adâncă, mai întâi, apoi tocați câteva frunze din varză. Până se încinge tigaia, pregătiți sparanghelul - doar partea verde din ele și îi puteți da jos și solzii mici. Când uleiul din tigaie s-a încins, aruncați acolo varza chinezească tocată, puneți puțin sos de soia peste ea (50 de ml) și puțin piper proaspăt măcinat.

Într-o altă tigaie mai mică, pregătiți sparanghelul. Topiți 50 de g de unt în tigaie și aruncați sparanghelul în tigaie în momentul în care aceasta este încinsă. Între timp, ar trebui să fie gata și varza, și puiul din cuptor.

Când toate sunt gata, puteți să începeți să le aranjați pe farfurie. Plating-ul realizat de Chef Roxana Blenche arată grozav, așa că vă puteți lua inspirația de la ea. Puneți două părți din pieptul de pui pe patul realizat din firele de sparanghel, iar lângă ele puneți și puțină varză cu sosul de soia, puțină crustă de la pieptul de pui și peste el mai adăugați câțiva stropi din sosul de soia. Nu trebuie să vă lipsească micro-plantele, desigur, care vor da mai multă culoare și gust.

Farfuria de fine dining este perfectă pentru impresionat colegii de la serviciu și nu numai, desigur, o puteți prepara pentru oricine doriți. Chiar și dimineața, pentru dvs și cei dragi, dacă vreți să o luați la pachet.

Despre "BeautiFood" cu Roxana Blenche, la Antenaplay

Roxana Blenche, fosta finalistă a îndrăgitului show culinar "Chefi la cuțite", te invită să urmărești "BeautiFood", emisiunea culinară digitală de pe AntenaPlay, unde poți învăța cum să transformi chiar și cele mai banale preparate într-un adevărat spectacol de gust și culoare, chiar în farfuria ta de acasă.

În fiecare duminică, ai un nou episod din "BeautiFood", exclusiv pe AntenaPlay! Nu rata cel mai nou show culinar digital, cu Roxana Blenche!

De asemenea, pe Chef Roxana Blenche o puteți găsi și în producția "Hello Chef", de pe Antena 1.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 14 noiembrie 2024. Camelia a câștigat suma de 7500 de lei
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 14 noiembrie 2024. Camelia a câștigat suma de 7500 de lei Joi, 14.11.2024, 19:00
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x