Antena Căutare

Articole despre crime

Ce s-a intamplat astazi, 11 mai!

Ce s-a intamplat astazi, 11 mai!

Stiati ca intr-o zi de 11 mai a anului 1904 s-a nascut pictorul spaniol Salvador Dali? Sau ca in 1960 agentii Mossad l-au capturat in Argentina pe liderul nazist Adolf Eichmann tot intr-o zi de 11 mai? Ori ca spionul britanic aflat in slujba sovieticilor, Kim Philby, a murit la Moscova tot la aceasta data in 1988? Mari batalii, decizii capitale pentru omenire, crime, mari descoperiri, catastrofe, nasterea sau moartea unor personalitati care au schimbat lumea, toate s-au petrecut intr-o asemenea zi. Aflati mai jos mai multe despre evenimentele care au influentat fata Terrei si s-au intamplat intr-o zi de 11 mai!

Vineri, 11.05.2012, 00:00
Ce s-a intamplat astazi, 10 mai!

Ce s-a intamplat astazi, 10 mai!

Stiati ca intr-o zi de 10 mai a anului 1940 Winston Churchill a devenit prim-ministru al Marii Britanii, tara pe care a condus-o spre victoria in Al Doilea Razboi Mondial? Sau ca in 1881 Romania s-a proclamat regat, iar Carol I a fost incoronat ca primul rege al romanilor tot intr-o zi de 10 mai? Ori ca Nelson Mandela a depus juramantul ca primul presedinte de culoare al Africii de Sud in 1994 la aceeasi data? Mari batalii, decizii capitale pentru omenire, crime, mari descoperiri, catastrofe, nasterea sau moartea unor personalitati care au schimbat lumea, toate s-au petrecut intr-o asemenea zi. Aflati mai jos mai multe despre evenimentele care au influentat fata Terrei si s-au intr-o zi de 10 mai!

Joi, 10.05.2012, 00:00
Ce s-a intamplat astazi, 9 mai!

Ce s-a intamplat astazi, 9 mai!

Stiati ca intr-o zi de 9 mai a anului 1895 s-a nascut poetul si filosoful roman Lucian Blaga? Sau ca in 1877 Romania si-a declarat independenta fata de Imperiul Otoman, tot intr-o zi de 9 mai? Ori ca poetul George Cosbuc a murit tot la aceasta data in 1918? Mari batalii, decizii capitale pentru omenire, crime, mari descoperiri, catastrofe, nasterea sau moartea unor personalitati care au schimbat lumea, toate s-au petrecut intr-o asemenea zi. Aflati mai jos mai multe despre evenimentele care au influentat fata Terrei si s-au intr-o zi de 9 mai!

Miercuri, 09.05.2012, 00:00
Ce s-a intamplat astazi, 8 mai!

Ce s-a intamplat astazi, 8 mai!

Stiati ca intr-o zi de 8 mai a anului 1884 s-a nascut Harry S. Truman, presedinte al SUA intre 1945 si 1953? Sau ca in 1945 trupele germane au semnat capitularea in fata Aliatilor fapt ce a consfiintit sfarsitul celui de-al Doilea Razboi Mondial in Europa, tot intr-o zi de 8 mai? Ori ca pilotul de Formula 1 Gilles Villeneuve a murit intr-un tragic accident tot la aceasta data in 1982? Mari batalii, decizii capitale pentru omenire, crime, mari descoperiri, catastrofe, nasterea sau moartea unor personalitati care au schimbat lumea, toate s-au petrecut intr-o asemenea zi. Aflati mai jos mai multe despre evenimentele care au influentat fata Terrei si s-au intr-o zi de 8 mai!

Marti, 08.05.2012, 00:00
Ce s-a intamplat astazi, 5 mai!

Ce s-a intamplat astazi, 5 mai!

Stiati ca intr-o zi de 5 mai a anului 1818 s-a nascut filosoful german Karl Marx, creatorul ideologiei comuniste? Sau ca in 1789 au fost convocate Starile Generale, moment ce a marcat debutul Revolutiei Franceze, tot intr-o zi de 5 mai? Ori ca imparatul francez Napoleon Bonaparte a murit in exilul din insula Sfanta Elena tot la aceasta data in 1821? Mari batalii, decizii capitale pentru omenire, crime, mari descoperiri, catastrofe, nasterea sau moartea unor personalitati care au schimbat lumea, toate s-au petrecut intr-o asemenea zi. Aflati mai jos mai multe despre evenimentele care au influentat fata Terrei si s-au intamplat intr-o zi de 5 mai!

Sambata, 05.05.2012, 00:00
Ce s-a intamplat astazi, 4 mai!

Ce s-a intamplat astazi, 4 mai!

Stiati ca intr-o zi de 4 mai a anului 1980 a murit Josip Broz Tito, liderul de necontestat al Iugoslaviei de dupa Al Doilea Razboi Mondial? Sau ca in 1904 americani au inceput construirea Canalului Panama, tot intr-o zi de 4 mai? Ori ca cel mai mare compozitor roman, George Enescu, a trecut pe lumea cealalta tot la aceasta data in 1955? Mari batalii, decizii capitale pentru omenire, crime, mari descoperiri, catastrofe, nasterea sau moartea unor personalitati care au schimbat lumea, toate s-au petrecut intr-o asemenea zi. Aflati mai jos mai multe despre evenimentele care au influentat fata Terrei si s-au intamplat intr-o zi de 4 mai!

Vineri, 04.05.2012, 00:00
Ce s-a intamplat astazi, 3 mai!

Ce s-a intamplat astazi, 3 mai!

Stiati ca intr-o zi de 3 mai a anului 1469 s-a nascut Niccolo Machiavelli, celebru istoric si autor politic al Renasterii? Sau ca in 1848 a avut Marea Adunare Nationala de la Blaj care a cerut drepturi pentru romanii din Transilvania, tot intr-o zi de 3 mai? Ori ca sultanul Mohamed al II-lea Cuceritorul, invinsul lui Stefan cel Mare la Vaslui, a trecut pe lumea cealalta tot la aceasta data in 1481? Mari batalii, decizii capitale pentru omenire, crime, mari descoperiri, catastrofe, nasterea sau moartea unor personalitati care au schimbat lumea, toate s-au petrecut intr-o asemenea zi. Aflati mai jos mai multe despre evenimentele care au influentat fata Terrei si s-au intamplat astazi!

Joi, 03.05.2012, 00:00
Ce s-a intamplat astazi, 2 mai!

Ce s-a intamplat astazi, 2 mai!

Stiati ca intr-o zi de 2 mai a anului 1896 s-a nascut regina-mama Elena, cea care i-a dat viata regelui Mihai? Sau ca trupele sovietice au anuntat cucerirea Berlinului in 1945, tot intr-o zi de 2 mai? Ori ca geniul Renasterii, Leonardo da Vinci, a trecut pe lumea cealalta tot la aceasta data in 1519? Mari batalii, decizii capitale pentru omenire, crime, mari descoperiri, catastrofe, nasterea sau moartea unor personalitati care au schimbat lumea, toate s-au petrecut intr-o asemenea zi. Aflati mai jos mai multe despre evenimentele care au influentat fata Terrei si s-au intamplat astazi!

Miercuri, 02.05.2012, 00:00
Ce s-a intamplat astazi, 1 mai!

Ce s-a intamplat astazi, 1 mai!

Stiati ca intr-o zi de 1 mai in 1962 s-a nascut actrita Maia Morgenstern? Sau ca teroristul Osama bin Laden a fost lichidat de fortele speciale americane anul trecut tot pe 1 mai? Ori ca pilotul brazilian de Formula 1, Ayrton Senna, a murit in timpul cursei de la Imola tot la aceasta data in 1994? Mari batalii, decizii capitale pentru omenire, crime, mari descoperiri, catastrofe, nasterea sau moartea unor personalitati care au schimbat lumea, toate s-au petrecut intr-o asemenea zi. Aflati mai jos mai multe despre evenimentele care au influentat fata Terrei si s-au intamplat astazi!

Marti, 01.05.2012, 00:00
Ce s-a intamplat astazi, 28 aprilie!

Ce s-a intamplat astazi, 28 aprilie!

Stiati ca intr-o zi de 28 aprilie s-a nascut industriasul german Oskar Schindler, care in timpul celui De-al Doilea Razboi Mondial a salvat de la moarte peste 1.000 de evrei? Sau ca dictatorul italian Benito Mussolini a fost executat in 1945 tot pe 28 aprilie? Ori ca invingatorul lui Napoleon, feldmaresalul rus Mihail Kutuzov, a murit tot la aceasta data in 1813? Mari batalii, decizii capitale pentru omenire, crime, mari descoperiri, catastrofe, nasterea sau moartea unor personalitati care au schimbat lumea, toate s-au petrecut intr-o asemenea zi. Aflati mai jos mai multe despre evenimentele care au influentat fata Terrei si s-au intamplat astazi!

Sambata, 28.04.2012, 00:00
Ce s-a intamplat astazi, 27 aprilie!

Ce s-a intamplat astazi, 27 aprilie!

Stiati ca intr-o zi de 27 aprilie s-a nascut Draza Mihailovici, conducatorul cetnicilor sarbi in Al Doilea Razboi Mondial? Sau ca Lucretiu Patrascanu, lider comunist roman, a fost arestat in 1948 pe 27 aprilie? Ori ca celebrul explorator portughez Fernando Magellan a murit tot la aceasta data in 1521? Mari batalii, decizii capitale pentru omenire, crime, mari descoperiri, catastrofe, nasterea sau moartea unor personalitati care au schimbat lumea, toate s-au petrecut intr-o asemenea zi. Aflati mai jos mai multe despre evenimentele care au influentat fata Terrei si s-au intamplat astazi!

Vineri, 27.04.2012, 00:00
Ce s-a intamplat astazi, 26 aprilie!

Ce s-a intamplat astazi, 26 aprilie!

Stiati ca intr-o zi de 26 aprilie s-a nascut Mohammed, creatorul religiei islamice? Sau ca dezastrul nuclear de la Cernobal (1986) s-a intamplat tot pe 26 aprilie? Ori ca Imperiul Habsburgic a rupt Bucovina din trupul Moldovei in 1775 tot la aceasta data? Mari batalii, decizii capitale pentru omenire, crime, mari descoperiri, catastrofe, nasterea sau moartea unor personalitati care au schimbat lumea, toate s-au petrecut intr-o asemenea zi. Aflati mai jos mai multe despre evenimentele care au influentat fata Terrei si s-au intamplat astazi!

Joi, 26.04.2012, 00:00
Ce s-a intamplat astazi, 25 aprilie!

Ce s-a intamplat astazi, 25 aprilie!

Stiati ca intr-o zi de 25 aprilie s-a nascut Guglielmo Marconi, inventatorul radioului? Sau ca Romania a semnat in 2005 Tratatul de Aderare la Uniunea Europeana tot intr-o zi de 25 aprilie? Ori ca celebra actrita americana Ginger Rogers a trecut pe lumea cealalta tot la aceasta data? Mari batalii, decizii capitale pentru omenire, crime, mari descoperiri, catastrofe, nasterea sau moartea unor personalitati care au schimbat lumea, toate s-au petrecut intr-o asemenea zi. Aflati mai jos mai multe despre evenimentele care au influentat fata Terrei si s-au intamplat astazi!

Miercuri, 25.04.2012, 00:00
Ce s-a intamplat astazi, 24 aprilie!

Ce s-a intamplat astazi, 24 aprilie!

Stiati ca intr-o zi de 24 aprilie s-a nascut maresalul francez Philippe Petain? Sau ca Romania a semnat in 1918 Pacea de la Bucuresti cu Puterile Centrale, tratat neratificat de regele Ferdinand, tot intr-o zi de 24 aprilie? Ori ca scriitorul englez Daniel Defoe a trecut pe lumea cealalta tot la aceasta data? Mari batalii, decizii capitale pentru omenire, crime, mari descoperiri, catastrofe, nasterea sau moartea unor personalitati care au schimbat lumea, toate s-au petrecut intr-o asemenea zi. Aflati mai jos mai multe despre evenimentele care au influentat fata Terrei si s-au intamplat astazi!

Marti, 24.04.2012, 00:00
Ce s-a intamplat astazi, 23 aprilie!

Ce s-a intamplat astazi, 23 aprilie!

Stiati ca intr-o zi de 23 aprilie s-a nascut marele poet si dramaturg englez William Shakespeare? Sau ca procesul de colectivizare a agriculturii in Romania s-a incheiat oficial tot intr-o zi de 23 aprilie? Ori ca celebrul scriitor spaniol Miguel Cervantes a parasit aceasta lume tot la aceasta data? Mari batalii, decizii capitale pentru omenire, crime, mari descoperiri, catastrofe, nasterea sau moartea unor personalitati care au schimbat lumea, toate s-au petrecut intr-o asemenea zi. Aflati mai jos mai multe despre evenimentele care au influentat fata Terrei si s-au intamplat astazi!

Luni, 23.04.2012, 00:00
Ce s-a intamplat astazi, 19 aprilie!

Ce s-a intamplat astazi, 19 aprilie!

Stiati ca intr-o zi de 19 aprilie s-a nascut Nicu Covaci, liderul trupei Phoenix? Sau ca Revolta evreilor din ghetto-ul Varsoviei a inceput tot intr-o zi de 19 aprilie? Ori ca politicianul german Konrad Adenauer a trecut in nefiinta tot la aceasta data? Mari batalii, decizii capitale pentru omenire, crime, mari descoperiri, catastrofe, nasterea sau moartea unor personalitati care au schimbat lumea, toate s-au petrecut intr-o asemenea zi. Aflati mai jos mai multe despre evenimentele care au influentat fata Terrei si s-au intamplat astazi!

Joi, 19.04.2012, 00:00
Ce s-a intamplat astazi, 18 aprilie!

Ce s-a intamplat astazi, 18 aprilie!

Stiati ca intr-o zi de 18 aprilie s-a nascut politologul american Samuel P. Huntington? Sau ca orasul San Francisco a fost aproape distrus tot intr-o zi de 18 aprilie? Ori ca Albert Einstein a trecut pe lumea cealalata tot la aceasta data? Mari batalii, decizii capitale pentru omenire, crime, mari descoperiri, catastrofe, nasterea sau moartea unor personalitati care au schimbat lumea, toate s-au petrecut intr-o asemenea zi. Aflati mai jos mai multe despre evenimentele care au influentat fata Terrei si s-au intamplat astazi!

Miercuri, 18.04.2012, 00:00
Ce s-a intamplat astazi, 17 aprilie!

Ce s-a intamplat astazi, 17 aprilie!

Stiati ca intr-o zi de 17 aprilie s-a nascut Zeljko Raznatovici - Arkan? Sau ca armata iugoslava a capitulat in fata Germaniei tot intr-o zi de 17 aprilie? Ori ca Benjamin Franklin (foto) a plecat pe lumea cealalta tot la aceasta data? Mari batalii, decizii capitale pentru omenire, crime, mari descoperiri, catastrofe, nasterea sau moartea unor personalitati care au schimbat lumea, toate s-au petrecut intr-o asemenea zi. Aflati mai jos mai multe despre evenimentele care au influentat fata Terrei si s-au intamplat astazi!

Marti, 17.04.2012, 00:00
Ce s-a intamplat astazi, 16 aprilie!

Ce s-a intamplat astazi, 16 aprilie!

Stiati ca intr-o zi de 16 aprilie s-a nascut Charlie Chaplin? Sau ca atacul final al sovieticilor asupa Berlinului a inceput tot intr-o zi de 16 aprilie? Ori ca scriitorul Panait Istrati a plecat dintre noi tot la aceasta data? Mari batalii, decizii capitale pentru omenire, crime, mari descoperiri, catastrofe, nasterea sau moartea unor personalitati care au schimbat lumea, toate s-au petrecut intr-o asemenea zi. Aflati mai jos mai multe despre evenimentele care au influentat fata Terrei si s-au intamplat astazi!

Luni, 16.04.2012, 00:00
Ce s-a intamplat astazi, 15 aprilie!

Ce s-a intamplat astazi, 15 aprilie!

Stiati ca intr-o zi de 15 aprilie s-a nascut Leonardo da Vinci? Sau ca vasul Titanic s-a scufundat tot intr-o zi de 15 aprilie? Ori ca celebra actrita Greta Garbo a plecat dintre noi tot la aceasta data? Mari batalii, decizii capitale pentru omenire, crime, mari descoperiri, catastrofe, nasterea sau moartea unor personalitati care au schimbat lumea, toate s-au petrecut intr-o asemenea zi. Aflati mai jos mai multe despre evenimentele care au influentat fata Terrei si s-au intamplat astazi!

Sambata, 14.04.2012, 00:00
Marilyn Monroe, Notorious BIG si Superman, printre crimele nerezolvate de la Hollywood

Marilyn Monroe, Notorious BIG si Superman, printre crimele nerezolvate de la Hollywood

De-a lungul timpului, multe staruri de la Hollywood si-au gasit sfarsitul in urma unor circumstante misterioase. Si au aparut multe teorii ale conspiratiei in ceea ce priveste moartea actorilor, mai ales in cazul lui Marilyn Monroe.

Miercuri, 22.02.2012, 00:00

Ultimele știri

x