Antena Căutare

Articole despre croissant

O „creatură misterioasă suspendată în copac” i-a făcut pe localnici să stea cu ferestrele închise de frică. Ce era de fapt

O „creatură misterioasă suspendată în copac” i-a făcut pe localnici să stea cu ferestrele închise de frică. Ce era de fapt

Societatea pentru Protecția animalelor din orașul polonez Cracovia a avut de-a face cu o situație cel puțin neobișnuită. Mai mulți localnici s-au declarat speriați de o așa-zisă „creatură misterioasă” suspendată în copac.

Luni, 19.04.2021, 18:37
Ziua Națională a Franței 2019. Top 5 cele mai bune rețete culinare frantuzești

Ziua Națională a Franței 2019. Top 5 cele mai bune rețete culinare frantuzești

Ziua Națională a Frantei 2018. Top 5 cele mai bune retete culinare frantuzesti

Vineri, 12.07.2019, 14:21
Super rețetă de prânz, cu trei ingrediente! Gustul e savuros

Super rețetă de prânz, cu trei ingrediente! Gustul e savuros

Lucsandra Săndulescu, omul informat de la emisiunea „Prietenii de la 11”, a aflat care este cea mai bună rețetă de croissant din lume! 

Luni, 03.12.2018, 13:41
Preferat de mulţi români, deliciosul croissant din magazine şi patiserii este, de fapt, plin de pericole

Preferat de mulţi români, deliciosul croissant din magazine şi patiserii este, de fapt, plin de pericole

Croissant cu cremă de caise, făcută în laboratorul de chimie sau cornuri cu ciocolată în compoziţia cărora se află substanţe folosite în cosmetică. Asta mânâncă românii, aproape în fiecare zi, fără să-şi dea seama că ce bagă în...

Duminica, 26.03.2017, 20:20
Preferat de mulţi români, deliciosul croissant din magazine şi patiserii este, de fapt, plin de pericole

Preferat de mulţi români, deliciosul croissant din magazine şi patiserii este, de fapt, plin de pericole

Croissant cu cremă de caise, făcută în laboratorul de chimie sau cornuri cu ciocolată în compoziţia cărora se află substanţe folosite în cosmetică. Asta mânâncă românii, aproape în fiecare zi, fără să-şi dea seama că ce bagă în...

Duminica, 26.03.2017, 19:16
Istoria unui croissant: de la deliciul regilor la o gustare pe fugă, luată de la magazin!

Istoria unui croissant: de la deliciul regilor la o gustare pe fugă, luată de la magazin!

Oricine apreciază un croissant pufos și gustos, numai bun pentru a-ți stăpâni foamea sau pofta de ceva dulce.

Luni, 20.02.2017, 12:46
Croissant rapid

Croissant rapid

Vrei sa iti rasfeti diminetele cu ceva usor, rapid si gustos? Nimic, mai simplu! Asigura-te ca ai aceste trei ingrediente in casa!

Miercuri, 04.05.2016, 18:21
Croissante delicioase, cu doar două ingrediente! Sunt gata în câteva minute, dar te vor cuceri instant!

Croissante delicioase, cu doar două ingrediente! Sunt gata în câteva minute, dar te vor cuceri instant!

Ai poftă de ceva dulce și totuși nu vrei nici să cumperi ceva sex de la magazin, dar nici să te chinui prea mult?

Marti, 12.04.2016, 10:56
Special! Istoria și modul de prepare al croissantului

Special! Istoria și modul de prepare al croissantului

Circulă nenumărate legende referitoare la apariţia croissantului. Deliciosul preparat ar fi apărut în Franţa la iniţiativa reginei Maria Antoaneta, care a descris patiserilor regali desertul preferat şi le-a ordonat sa-l prepare.

Marti, 11.08.2015, 20:09
Gustare: Rețeta Croissante cu brie si spanac

Gustare: Rețeta Croissante cu brie si spanac

Croissantele cu brie si spanac pot constitui un pachet satios si delicios atunci cand esti la munca.

Joi, 10.05.2012, 00:00
Desert de Pasti: Croissant de ciocolata in forma de ou

Desert de Pasti: Croissant de ciocolata in forma de ou

Daca nu v-ati pregatit inca ouale de Pasti, avem o reteta speciala pentru voi: Croissant de ciocolata in forma de ou.

Joi, 12.04.2012, 00:00
Mic dejun delicios: Croissante cu ciocolata si migdale

Mic dejun delicios: Croissante cu ciocolata si migdale

Martipanul cumparat si incalzit este o alternativa rapida pentru crema Frangipane. Daca nu iti place martipanul, foloseste doar ciocolata.

Vineri, 23.12.2011, 00:00
5 pasi prin care sa faci aluatul frantuzesc ca la carte!

5 pasi prin care sa faci aluatul frantuzesc ca la carte!

Fin si crocant, aluatul frantuzesc este mai delicat si mai laborios de realizat, dar ce explozie gustativa! Foitajul nedospit este folosit la tarte, placinte, saratele, vol au vent, iar cel dospit - la faimoasele croissante, pain au chocolat, melci cu stafide, pateuri pufoase sau cremsnit.

Vineri, 02.12.2011, 00:00
10 lectii de dieta pe care le poti invata de la francezi

10 lectii de dieta pe care le poti invata de la francezi

Francezii ne invata cateva lectii importante in dieta. Ei exceleaza atunci cand vine vorba de diete si controlul greutatii. Obiceiurile lor alimentare sunt de admirat: sunt cumpatati, se feresc de mancarurile procesate, isi stimuleaza digestia cu un pahar de vin rosu si nu iau niciodata masa pe fuga.

Duminica, 09.10.2011, 00:00
Croissantul lui Dani, razbunarea lui Puberu

Croissantul lui Dani, razbunarea lui Puberu

Pentru a se razbuna pentru IPad-ul 2 neprimit, Puberu i-a adus lui Dani un croissant din care cineva deja luase cateva muscaturi

Miercuri, 20.04.2011, 08:19
VIDEO! Vezi cum s-a razbunat Puberu pe Dani Otil!

VIDEO! Vezi cum s-a razbunat Puberu pe Dani Otil!

Cameramanul matinalului Antenei 1 i-a adus lui Dani un croissant deja inceput pentru a nu-i ramane dator acestuia si a echilibra scorul la ironii.

Miercuri, 20.04.2011, 00:00
Un croissant prea aditivat

Un croissant prea aditivat

De cate E-uri este nevoie pentru a obtine un minicroissant simplu? La urma urmei, e doar un produs de panificatie care n-ar trebuie sa puna prea multe probleme din punctul de vedere al compozitiei.

Vineri, 28.05.2010, 00:00
x