Jocul se schimbă și începe războiul! 60 de bucătari au reușit să meargă în etapa următoare a concursului „Chefi la cuțite”.
Luni, 04.04.2016, 20:45Jocul se schimbă și începe războiul! 60 de bucătari au reușit să meargă în etapa următoare a concursului „Chefi la cuțite”.
Luni, 04.04.2016, 20:35Recent, chef Florin Dumitrescu a postat un mesaj de-a dreptul surprinzător pe pagina sa de Facebook. Fanii au rămas fără cuvinte când au văzut despre ce este vorba.
Duminica, 03.04.2016, 12:59Luni, competiția se încinge la „Chefi la cuțite”. După etapa preselecțiilor, toți concurenții care au primit votul de încredere al juraților întră în etapa testărilor, ultima selecție înainte de formarea celor trei echipe care îi aruncă pe jurați în luptă.
Duminica, 03.04.2016, 10:58Luni, competiția se încinge la „Chefi la cuțite”. După etapa preselecțiilor, toți concurenții care au primit votul de încredere al juraților întră în etapa testărilor, ultima selecție înainte de formarea celor trei echipe care îi aruncă pe jurați în luptă.
Duminica, 03.04.2016, 10:58Recent, chef Florin Dumitrescu a postat un mesaj de-a dreptul surprinzător pe pagina sa de Facebook. Fanii au rămas fără cuvinte când au văzut despre ce este vorba.
Duminica, 03.04.2016, 10:56Chef Sorin Bontea ți-a pregătit o rețetă incredibil de savuroasă, pe care o poți pregăti chiar la tine în bucătărie! Este simplă și se face imediat, dar gustul este demențial!
Sambata, 02.04.2016, 11:45Chef Sorin Bontea ți-a pregătit o rețetă incredibil de savuroasă, pe care o poți pregăti chiar la tine în bucătărie! Este simplă și se face imediat, dar gustul este demențial!
Sambata, 02.04.2016, 11:45Chef Florin Dumitrescu a vorbit deschis despre alimentația junk food, dar și despre ce înseamnă mâncarea pentru el!
Vineri, 01.04.2016, 16:53Chef Florin Dumitrescu a vorbit deschis despre alimentația junk food, dar și despre ce înseamnă mâncarea pentru el!
Vineri, 01.04.2016, 16:40Chef Sorin Bontea este unul dintre cei mai pricpeuți bucătari din România. Acesta a făcut o dezvăluire incredibilă.
Joi, 31.03.2016, 23:40Chef Sorin Bontea este unul dintre cei mai pricpeuți bucătari din România. Acesta a făcut o dezvăluire incredibilă.
Joi, 31.03.2016, 23:31Întrebat care a fost una dintre poznele făcute de el în bucătărie, chef Florin Dumitrescu a făcut dezvăluiri incredibile!
Miercuri, 30.03.2016, 18:27Tatu Silvia Simona are 21 de ani și este din Brăila. Deși este profesoară, pasiunea pentru gătit rămâne la fel de intensă.
Marti, 29.03.2016, 23:18Toni are un restaurant şi se consideră un bucătar pregătit pentru a lua cuţitele chefilor.
Marti, 29.03.2016, 22:20Doru Mâțan este din Sibiu și a venit la „Chefi la cuțite” pentru a demonstra că are tot ce îi trebuie pentru a devenit un bucătar de renume.
Marti, 29.03.2016, 22:04Mihnea Zaharia are 22 de ani și este din București. Este operator de date, dar bucătărie a rămas marea sa pasiune.
Marti, 29.03.2016, 20:54Obrăcaru Adriana vine tocmai de la Constanța pentru a demonstra chefilor că are tot ce îi trebuie pentru a deveni un bucătar de renume.
Marti, 29.03.2016, 20:45Ediția de luni, 28 martie, a adus multe suprize la „Chefi la cuțite”, căci concurenții au trecut prin foc și sabie pentru a merge mai departe în concurs.
Marti, 29.03.2016, 19:20Ediția de luni, 28 martie, a adus multe suprize la „Chefi la cuțite”, căci concurenții au trecut prin foc și sabie pentru a merge mai departe în concurs.
Marti, 29.03.2016, 19:00Doru Mâțan este din Sibiu și a venit la „Chefi la cuțite” pentru a demonstra că are tot ce îi trebuie pentru a devenit un bucătar de renume.
Marti, 29.03.2016, 18:41Dodoiu Camelia a venit la emisiune pentru a demonstra chefilor că are tot ce îi trebuie pentru a deveni un bucătar de renume.
Marti, 29.03.2016, 18:12Tatu Silvia Simona are 21 de ani și este din Brăila. Deși este profesoară, pasiunea pentru gătit rămâne la fel de intensă.
Marti, 29.03.2016, 17:26Mihnea Zaharia are 22 de ani și este din București. Este operator de date, dar bucătărie a rămas marea sa pasiune.
Marti, 29.03.2016, 17:12Oricât de greu ar prea de crezut, se pare că undeva în lume există un copac extrem de periculos, de care nimeni nu are curajul să se apropie.
Marti, 29.03.2016, 16:58Soţul mamei ei a încercat să o voleze când era numai un copil. S-au dus să facă reclamaţie la poliţie, însă mama a întors-o din drum.
Luni, 28.03.2016, 22:41Este rândul lui Petrescu George să vină la „Chefi la cuțite” și să-i impresioneze pe cei trei bucătari de temut!
Luni, 28.03.2016, 21:40Ardelian Iasmina a venit tocmai de la Timișoara pentru a dovedi că este talentată în bucătărie.
Luni, 28.03.2016, 21:38Anne Marie Duță este din București și este de profesie bucătar.
Luni, 28.03.2016, 21:31Gutter Gabriel este din Târgu Mureș, dar locuiește și trăiește în Suedia.
Luni, 28.03.2016, 21:25Ardelian Iasmina a venit tocmai de la Timișoara pentru a dovedi că este talentată în bucătărie.
Luni, 28.03.2016, 21:12Este rândul lui Petrescu George să vină la „Chefi la cuțite” și să-i impresioneze pe cei trei bucătari de temut!
Luni, 28.03.2016, 21:07Carneiro Mihaela a venit plină de încredere la emisiune, chiar dacă soțul ei a rămas în Brazilia.
Luni, 28.03.2016, 20:55Seară de excepție la „Chefi la cuțite”! Cercel Gheorghe a venit tocmai de la Sibiu pentru a-i impresiona pe cei trei chefi de temut.
Luni, 28.03.2016, 20:42Carneiro Mihaela a venit plină de încredere la emisiune, chiar dacă soțul ei a rămas în Brazilia.
Luni, 28.03.2016, 20:39Seară de excepție la „Chefi la cuțite”! Cercel Gheorghe a venit tocmai de la Sibiu pentru a-i impresiona pe cei trei chefi de temut.
Luni, 28.03.2016, 20:19Pentru momentele în care vrei să gătești o gustare rapidă și savuroasă, ce poate să fie mai potrivit decât o porție de pachețele de primăvară?
Duminica, 27.03.2016, 15:29Pentru momentele în care vrei să gătești o gustare rapidă și savuroasă, ce poate să fie mai potrivit decât o porție de pachețele de primăvară?
Vineri, 25.03.2016, 16:14Pentru momentele în care vrei să gătești o gustare rapidă și savuroasă, ce poate să fie mai potrivit decât o porție de pachețele de primăvară?
Vineri, 25.03.2016, 15:46Seara de marți a fost deschisă la „Chefi la cuțite” de Georgeta Ciocârlan, care, la 40 de ani, spune că viața ei e bucătăria. „Am moștenit pasiunea de gătit de la tatăl meu, care mă încuraja încă de mică. Cred că ar fi tare mândru”, a spus ea la Antena 1.
Miercuri, 23.03.2016, 12:32Recent, sexy prezentatoarea de la „Chefi la cuțite” a reușit să își uimească fanii cu o apariție incendiară.
Miercuri, 23.03.2016, 12:20Recent, sexy prezentatoarea de la „Chefi la cuțite” a reușit să își uimească fanii cu o apariție incendiară.
Miercuri, 23.03.2016, 12:14Se fierb mai intai homarul si crevetii in apa sarata, cat sa fie acoperiti, se adauga si chili, apoi se scot si se curata. Se pastreaza si cativa creveti intregi pentru decor.
Marti, 22.03.2016, 16:341. Cotletele de berbecut se curata de grasime, se asezoneaza cu sare si piper si se trag la tigaie in putin ulei de masline, pentru 4 minute pe fiecare parte, pana se rumenesc.
Marti, 22.03.2016, 16:29Papaleț David este bucătar și a venit la emisiune ca să demonstreze că are tot ce îi trebuie pentru a deveni un chef de renume.
Marti, 22.03.2016, 16:25Patricia Andrei este studentă la Jurnalism, dar este extrem de pasionată de gătit.
Marti, 22.03.2016, 16:03Daniel Niță are 22 de ani și este bucătar în Spania! A venit la emisiune pentru a-și demonstra talentul.
Marti, 22.03.2016, 15:42Candoi Savu Robert are 35 de ani și momentan își dedică timpul studiilor doctorale. A venit la emisiune pentru a-și demonstra talentul culinar.
Marti, 22.03.2016, 15:30Ciorcârlan Georgeta a venit la „Chefi la cuțite” ca să impresioneze juriul de temut! Dar oare va reuși?
Marti, 22.03.2016, 15:13Carnea se condimenteaza cu sare si piper si se trage la tigaie impreuna cu ceapa tocata, in ulei incins, timp de doua minute, apoi se adauga vinul si supa de vita.
Marti, 22.03.2016, 15:01