Invitații emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani prezintă secretul celor mai gustoase preparate de Paște.
Vineri, 10.04.2020, 12:01Ioana Moroșanu, proprietar băcănie, a prezentat la Neatza cu Răzvan și Dani cele mai gustoase preparate tradiționale dobrogene.
Joi, 12.09.2019, 12:55Ioana Moroșanu, proprietar băcănie, a prezentat la Neatza cu Răzvan și Dani cele mai gustoase mâncăruri tradiționale dobrogene.
Joi, 12.09.2019, 11:53Ioana Romanescu, patiser, a prezentat la Neatza cu Răzvan și Dani una dintre cele mai gustoase rețete de cupcakes, cel mai trendy desert. Această projitură este de origine americană.
Vineri, 10.05.2019, 10:15Doi barmani cunoscuți au prezentat la Neatza cu Răzvan și Dani câteva rețete de cocktail-uri fără alcool.
Luni, 06.05.2019, 11:24Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, ne propune rețeta Pate tartinabil de somon cu caju și prune afumate, dar și alte ingrediente delicioase care ne vor răsfăța papilele.
Joi, 15.11.2018, 08:33Bomboanele Rafaello sunt un deliciu pentru orice doamnă și domnișoară și chiar pentru domni. Este tot ce ai nevoie pentru a avea zâmbetul pe buze și de ce nu, un cadou perfect pentru persoanele dragi.
Vineri, 26.10.2018, 19:14Micul dejun este cea mai importantă masă a zilei peste acre nu trebuie să sărim niciodată. Uite cum să pregătești un mic dejuns gustos și sănătos!
Joi, 15.02.2018, 10:33Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi un preparat care conţine cartofi roșii, morcovi, patrunjel, bacon, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Supă bavareză”.
Marti, 05.09.2017, 08:55Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi un preparat care conţine cartofi roșii, morcovi, patrunjel, bacon, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Supă bavareză”.
Marti, 05.09.2017, 08:43Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi un preparat care contine pulpă de vițel, morcovi, ceapă, sfeclă roșie, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Rasol bavarez”.
Luni, 15.05.2017, 08:50Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi un preparat care conţine ardei capia și gras, vinete, busuioc, avocado, quinoa, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Ratatouille cu quinoa”.
Luni, 27.02.2017, 08:28Pe o toamnă friguroasă, o porție de „tocană ca la ţară” e tot ce ți-ai putea dori. E o rețetă simplă, foarte ușor de pus în practică!
Miercuri, 23.11.2016, 17:13Pentru cei care tin postul, dar nu numai pentru acestia, reteta de gulas de cartofi este perfecta pentru ca este simplu si usor de preparat, dar mai ales gustos.
Vineri, 14.10.2016, 09:49Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi un preparat delicios care conține toast, muștar, jambon, unt, brânzeturi, dar și alte ingrediente delicioase, denumit ”Croque-Madame”.
Miercuri, 28.09.2016, 08:36Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi un preparat delicios care conține paste, vinete, roșii, capere, usturoi, dar și alte ingrediente delicioase, denumit ”Penne nostalgia”.
Luni, 04.07.2016, 09:15În această ediţie, Vlădutz, bucătarul de la Neatza, prepară o reţetă perfectă pentru ziua de luni "Risotto primavera".
Luni, 11.04.2016, 09:21În această ediţie, Vlădutz, bucătarul de la Neatza, prepară o reţetă perfectă pentru ziua de luni "Risotto primavera". Preparatul conţine orez, sparanghel, ceapă verde şi altele.
Luni, 11.04.2016, 08:38Ioana Pop primește o șansă din partea juriului ”Chefi la cuțite”, se califică în etapa următoare. Concurenta este din Satu Mare, de meserie polițist de frontieră și are 36 de ani.
Marti, 08.03.2016, 21:20Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, ne propune astăzi o reţetă gustoasă gătită din ceafă de porc, ciuperci, vin roșu, roșii, pătrunjel, salată verde și orez, intitulată - ”Friptură colorată”.
Miercuri, 02.03.2016, 08:55Când mergi la piață ori la market să cumperi pepene roșu te confrunți cu aceeași problemă: cum să dai de cel mai copt, dulce și gustos pepene?
Sambata, 01.08.2015, 17:00Fructul avocado este plin de grăsimi benefice, care reduc aşa-numitul "colesterol rău". În plus, avocado mai conţine şi alţi nutrienţi, care luptă împotriva procesului de îmbătrânire.
Joi, 05.02.2015, 20:20Andreea Marin vine să ne povestească despre viaţa ei de familie, despre importanţa sportului, a mişcării în viaţa de zi cu zi, dar şi despre importanţa unei alimentaţii sănătoase.
Sambata, 25.10.2014, 12:00De un an de zile, unul dintre cei mai renumiţi chefs din România, chef Joseph Hadad, ne încântă papilele gustative. Pentru a sărbători, a dat petrecere mare la restaurantul său din Capitală.
Joi, 29.05.2014, 08:02Astazi, Vladutz a gatit un alt fel de mancare gustos, dupa cum ne-a obisnuit. In meniul zilei: vitel in stil oriental
Miercuri, 11.09.2013, 09:38In urma unui sondaj realizat in Marea Britanie s-a constatat ca mai mult de jumatate dintre barbati cred ca mamele lor gatesc mai bine decat sotiile, relateaza Daily Mail.
Vineri, 16.03.2012, 00:00Nu exista alimente toxice sau alimente sanatoase. Doar cantitatea, frecventa si modul in care le consumam, le pot transforma in dusmani. Pe scurt, avem voie sa mancam orice, dar nu oricat si oricand. Si nu o spunem noi, ci cel mai cunoscut specialist...
Luni, 24.10.2011, 16:59Cei mici sunt critici aspri, in special cand vine vorba de mancare. Ori ca e prea rece, ori ca e prea calda, ori ca nu arata bine, ori ca nu are gustul bun, ei tot timpul gasesc cate o scuza pentru a nu manca.
Marti, 13.09.2011, 00:00Gustul delicat si structura consistenta fac din cartoful copt una din cele mai delicioase gustari. Cu putina branza presarata, doi stropi de ulei de masline si cateva frunze de patrunjel ti-ai creat un pranz simplu si usor.
Vineri, 29.07.2011, 00:00Romanii s-au saturat de importuri! Dupa ce ani la rand au alergat dupa produse de import si mancare de la fast food, acum cauta alimente autohtone. Culmea este ca acestea sunt mai scumpe decat cele de peste hotare. Cu toate acestea, se vand bine.
Miercuri, 27.07.2011, 00:00Daca fierbeti vinetele inainte, acestea vor absorbi mai putin ulei. Asa se prepara legumele in mod traditional in Asia, caci vinetele erau mult mai tari si mai amare decat cele pe care le cunoastem astazi.
Miercuri, 27.07.2011, 00:00Mancarea germana e bazata in special pe o extraordinara varietate de preparate din carne de porc, vita, peste, carne de pasare - de la salamuri, carnati sau leberwurst si pana la faimoasele snitele. Nemtii consuma foarte mult peste marin sau de apa dulce.
Marti, 26.07.2011, 00:00Bucataria ruseasca este variata si, de cele mai multe ori, scazuta in grasimi. Multe dintre aspectele gustoase si pozitive din preparatele rusesti se reflecta in ziua de astazi si in bucataria traditionala de pe plaiurile mioritice.
Luni, 25.07.2011, 00:00Te-ai saturat de sandwichuri? Pregateste pachetul familiei tale folosind aceste alternative rapide si inteligente.
Vineri, 22.07.2011, 00:00Gustos si sanatos! Asta se lauda ca ofera producatorii de branzeturi, mezeluri, paine si chiar vinuri alese veniti la un targ din Alba Iulia. Timp de doua zile, vizitatorii isi pot face cumparaturile de pe tarabele lor.
Vineri, 13.05.2011, 16:32S-au dus vremurile cand se facea cozonac acasa. Ne e mai comod sa ii cumparam din magazine si cofetarii. 25 de milioane de cozonaci se cumpara anual. Sunt gustosi, dar nu si foarte sanatosi.
Marti, 14.12.2010, 19:34Credeai ca „luna de miere" este doar o denumire sugestiva pentru perioada cand totul e doar „lapte si miere" intr-o relatie? Ei bine, afla ca i se spune asa pentru ca, in Persia antica, tinerii casatoriti beau - timp de 30 de zile - apa amestecata cu miere, ca sa isi inceapa viata de cuplu sub cele mai bune auspicii.
Luni, 29.11.2010, 00:00