Antena Căutare

Reteta: Bitoci, chiftele rusesti

Bucataria ruseasca este variata si, de cele mai multe ori, scazuta in grasimi. Multe dintre aspectele gustoase si pozitive din preparatele rusesti se reflecta in ziua de astazi si in bucataria traditionala de pe plaiurile mioritice.

Ingrediente:



Articolul continuă după reclamă








Preparare:

1. Se trece carnea prin masina de tocat, apoi se framanta impreuna cu 100 g de unt. Se sareaza si se pipereaza. Se modeleaza chiftelute, se dau prin faina, apoi prin ouale batute ca pentru omleta.

2. In tigaia cu ulei incins, se prajeste ceapa pana ce se rumeneste.

3. Intr-o cratita cu unt incins, se pun bitocile la prajit. Cand sunt aproape gata, se toarna deasupra de bitoci ceapa prajita si smantana.

Foto: blogs.mediacorpradio.sg

Ce pot face barbatii pentru o casnicie reusita... Aerul din casa te poate imbolnavi. 11 pasi pentru a evita acest lucru (I)...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 20 noiembrie 2024. Melania și Laurențiu au ajuns la suma de 500 de lei
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 20 noiembrie 2024. Melania și Laurențiu au ajuns la suma de 500 de lei Miercuri, 20.11.2024, 19:00
Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x