e nevoie de un rasol mare de vita, care se asezoneaza cu sare si cu piper. Se pun doua tigai la incins, ambele cu ulei de masline. Intr-una se pun apoi ceapa tocata marunt si morcovi rondel, iar in cealalta se asaza bucata de rasol de vita asezonata,...
Marti, 16.11.2010, 15:00O reteta delicioasa preparata de Nicolai - salata de fsole verde cu foie gras. Preparare: prima oara se realizeaza dressing-ul - se toaca ceapa marunt apoi se pun trei linguri de ulei de masline si una de otet. Se asezoneaza cu sare si cu piper si...
Marti, 07.09.2010, 17:29Se pune prazul la fiert in apa, la fiert, taiat rondele si dat cu sare. Intr-o tigaie se toarna putin ulei de masline si se incepe calirea cepei, taiata si ea rondele. Separat, pieptul de pui se taie bucati mici, de cativa centimetri, apoi se pune in...
Miercuri, 25.08.2010, 17:15Preparare: se intinde o foaie de placinta pe fundul unei tavi intoarse. Foaia de placinta trebuie scoasa din frigider inainte si adusa la temperatura camerei. Se intinde apoi dulceata de gutui pe toata suprafata foietajului, iar apoi se feliaza subtire...
Miercuri, 04.08.2010, 19:32Preparare: se curata cele doua mere de miez si samburi, apoi se asaza intr-o tava, cu tot cu coaja, si se umplu cu miere naturala de albine, in cavitatile interioare. Se baga apoi tava la cuptor, 10 minute la 180 de grade. Intre timp se face sosul...
Marti, 03.08.2010, 17:23