În timpul filmărilor pentru cel de-al patrulea sezon al emisiunii, cei trei jurați de la „Chefi la cuțite” au avut parte de o surpriză de zile mari!
Un alt concurent care a decis să își încerce norocul la emisiunea „Chefi la cuțite” este Baba Adrian din Oltenița.
Pogar Alexandra are 19 ani și este de meserie bucătar. C a să-și demonsgtreze talentul, concurenta a decis să își încerce norocul la „Chefi la cuțite”.
Munteanu Mircea a decis să vină la emisiunea „Chefi la cuțite” ca să-i impresioneze pe jurați cu un desert extrem de bun!
O altă concurentă venită la emisiune să își exerseze talentul culinar este Carmen Popa, de 45 de ani. Are diplomă de jurist, a activat în asistență de socială, a făcut psihologie și acum a ales...bucătăria!
Gina Pistol a găsit modelul perfect de invitaţie pentru nunta cu Chef Cătălin Scărlătescu.
Îți amintești de piesa „Alin, Alin, Alin”? Solista Irina Pavlenco a venit la „Chefi la cuțite” ca să facă show de zile mari! Nu a venit singură, ci alături de prietena sa, Raluca Podea, o fostă starletă Playboy.
Clava Andrei Valentin este bucătar și a simțit că experiența de la „Chefi la cuțite” o să-l ajute să câștige mai multă experiență în acest domeniu.
Unii concurenți nu au stat la povești la „Chefi la cuțite”, ci au venit să dea tot ce au mai bun pentru a impresiona și pentru a merge mai departe în concurs!
Un alt concurent care a decis să își încerce norocul la emisiunea „Chefi la cuțite” este Baba Adrian din Oltenița.
Pogar Alexandra are 19 ani și este de meserie bucătar. Ca să-și demonsgtreze talentul, concurenta a decis să își încerce norocul la „Chefi la cuțite”.
Zâna cea bună i-a ascultat dorinţa lui Chef Florin şi zidul e plin de amintiri din sezonul III. Atmosfera e caldă şi stropită cu momente trecute plăcute!
Nosfe a venit la ”Prietenii de la 11” pentru a prepara o rețetă specială. Delicatesa este o specialitate cu gust desăvârșit și se numește ”Paste cu creveți și dovlecei”.
Laura Cosoi a primit o provocare de la Teo şi acum ne arată de ce este în stare! Fiţi atenţi, cu siguranţă veţi vrea şi voi să încercaţi!
Marti, 19.09.2017, 10:06
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi un preparat care conţine paste, vinete, usturoi, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Penne rebele".
Talentul nu are vârstă și asta are de gând să demonstreze și Vina Lenuța, care a venit la emisiunea „Chefi la cuțite” pusă pe fapte mari!
Robert Candoi nu se lasă și a decis să vină și în cel de-al patrulea sezon al emisiunii „Chefi la cuțite”! Poate cine știe, de data asta o să fie cu noroc?
Sârbu Daniela este din București și a decis să demonstreze tuturor că nu trebuie să ai diplomă de bucătar ca să ai talent în bucătărie!
O mai știți pe Ioana Botiș, soția simpaticului spaniol Alberto Santos care a făcut show ca un adevărat toreador? A venit rândul ei la jurizare!
O mai știți pe Ioana Botiș, soția simpaticului spaniol Alberto Santos care a făcut show ca un adevărat toreador? A venit rândul ei la jurizare!
Alberto Santos din Spania a venit la „Chefi la cuțite”, încurajat de soția sa româncă. Doar că și femeia va lua cuțitul și se va întrece cu partenerul său.
Ilieș Vasile Mirel are 22 de ani, vine de la Timișoara și este ajutor de bucătar. A venit la „Chefi la cuțite” ca să se simtă bine și să facă ceea ce îi place: să gătească!
Alexander Bacher este din Timișoara și a venit cu fanul său numărul unu: bunica!
Andrei Marinescu are doar 19 ani, dar experiența sa de bucătar durează deja de doi ani! Este bucătar și crede că are tot ce îi trebuie pentru a merge mai departe în concurs!
Andra Dinu a decis să facă spectacol cu un seafood chowder, special pentru Scărlătescu.
PRAJITURA CU DOVLEAC
Chef Jakob Hausmann a venit la ”Prietenii de la 11” pentru a prepara o rețetă specială. Delicatesa este o specialitate franceză și se numește ”Cocoș în vin”.
Andreea Raicu a dat fiţele pe. şorţul de bucătărie! Vedeta s-a hotărât să le înveţe pe doamne şi domnişoare să gătească ceva bun, pentru siluetă!
Luni, 18.09.2017, 09:30
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi un preparat care conţine carne de porc, varză murată , cartofi, ceapă, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Oktoberfest".
Ingrediente
Andrea Di Russo a gătit la Prietenii de la 11 o reţetă italiană de "Fettucinne de casă cu doradă, zucchini şi roşii cherry"
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi un preparat care conţine vinete, peta, parmezan, smantana, unt, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Învârtită cu vinete”.
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi un preparat care conţine carne de porc, gogoşari, cartofi, ceapă, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Gulaş sârbesc”.
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi un preparat care conţine carne de porc, gogoşari, cartofi, ceapă, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Gulaş sârbesc”.
Daniela Sterie a venit la emisiune înscrisă de către fiul său și nu și-a imaginat niciodată că va ajunge la „Chefi la cuțite”!
Vlad Alb are 24 de ani și este bucătar. Concurentul a atras privirile tuturor cu modul în care arată!
Ioana Năstase este o studentă de 26 ani și a venit la emisiune ca să impresioneze cu un super burger Jack!
Angie Moisescu (cunoscută drept „bad Angie”) este dansatoare, are 30 ani și vine din Brăila!
Ionuț Opreanu este o adevărată apariție la „Chefi la cuțite”! Este hair stylist, are 23 ani și este București.
Cosmin Ailincă este un tânăr bucătar din Brașov, care a decis să facă senzație cu un cotlet de miel în crustă de gălbiori!
Gall Ildiko este asistent în brokeraj, are 39 de ani și o mare pasiune pentru bucătărie. Dar oare desertul său va impresiona?
Gabriel Cinatti are 31 de ani, este bucătar de meserie și a venit de la Ploiești ca să facă senzație cu abilitățile sale culinare. A reușit oare să îi convingă pe cei trei chefi?
Sute de concurenți s-au înscris la „Chefi la cuțite” ca să își demonstreze talentul culinar și ca să meargă mai departe în concurs, în goana pentru marele premiu!
Ingredientele pentru această rețetă sunt: 500 g faina, 300 ml lapte, 2 ouă mici, 1 praf de sare, 10 g drojdie uscată, 3 linguri ulei, 1 varză, ceapă, sare, piper, cimbru.
Marti, 12.09.2017, 11:20
Vrei cămara plină de zacuscă pentru la iarnă, atunci prepară zacusca delicioasă după reţeta moldovenească, una foarte ieftină şi uşor de făcut! I se mai spune şi "zacusca săracului", pentru că... nu ai nevoie de prea multe ingrediente!
Jumătatea lunii septembrie este perioada ideală pentru a pune la murat gogonelele. Gustul sărat şi chiar uşor picant al gogonelelor murate este ideal alături de fripturi, cartofi sau fasole bătută. Secretul pentru a rămâne tari este adăugarea în borcan a unei rădăcini de hrean şi, mare atenţie, nu adăugaţi multe foi de dafin, pentru că riscaţi ca gogonelele să se amărască!
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi un preparat care conţine mere, caşcaval, mentă, seminţe de dovleac, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ” Toamna Vesela ”.
Alexandra Lazăr are 28 de ani și a venit din Voineasa ca să demonstreze că are cea mai bună rețetă de papanași din lume!
Alexandra Lazăr are 28 de ani și a venit din Voineasa ca să demonstreze că are cea mai bună rețetă de papanași din lume!
Julius Ponce Gutierrez este o adevărată apariție în prima ediție a noului sezon „Chefi la cuțite”! Veselul concurent este din Filipine și este bucătar de meserie.