Reţeta Andreei Moldovan de astăzi de la Prietenii de la 11 este "Pui Tikka Masala"
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi o reţetă din carne de vită - "Vrăbioară veselă glazurată"
Te-ai săturat de clasicul pui fript sau făcut șnițele și vrei să încerci o rețetă chinezească de pui cu portocale? Atunci iată cum faci un preparat gustos, în doar câteva minute.
Dacă tot ești în vacanță, surprinde-i pe cei dragi cu cei mai buni COVRIGI RĂSUCIȚI! a1.ro îți prezintă cea mai ieftină și ușoară rețetă! De ce să dai banii pe covrigi cumpărați?
Reţeta lui Vlăduţ de astăzi se numeşte "Sărăţele şi fondue", şi o cominaţie excelentă pentru o zi de sărbătoare.
Reţeta Andreei Moldovan de la Prietenii de la 11 de astăzi este - "Pui Rotisat"
Pentru că este vineri este zi de desert la Neatza! Vlăduţ a pregătit astăzi un mousse de iaurt şi căpşuni.
Române, ai atâtea zile libere, de ce să nu te răsfeți? Rețeta de AFINATĂ, cea mai bună băutură a bucovinenilor petrecăreți!
Pentru că este vineri este zi de desert la Neatza! Vlăduţ a pregătit astăzi un mousse de iaurt şi căpşuni.
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit de 1 Iunie un preparat special pentru copii. "Grișul cu lapte", o rețetă cu lapte, griș, zahăr și dulceață de căpșuni.
Dacă vrei să încerci o rețetă nouă de paste grecești, atunci această rețetă este ideală pentru tine.
Andreea Moldovan găteşte astăzi la Prietenii de la 11 o reţetă peninsulară - "Italian meatballs"
Andreea Moldovan găteşte astăzi la Prietenii de la 11 o reţetă peninsulară - "Italian meatballs"
Un bărbat a descoperit modalitatea extrem de simplă și rapidă prin care poate face caramele chiar acasă, în cuptorul cu microunde.
a1.ro îți prezintă o rețetă foarte ușoară și ieftină! Budincă cu griș, cel mai simplu desert pentru o seară ploioasă de vară! Cu 20 de lei, te răsfeți ca un rege! Sau ca o regină, cert e că e ușor de preparat și extrem de gustoasă!
Tot ce trebuie să faci este să cureţi interiorul unui măr şi să îl umpli cu o compoziţie specială din măr, peste care să adaugi scorţişoară.
Sambata, 27.05.2017, 11:12
a1.ro îți prezintă astăzi o rețetă delicioasă: clătitele cu bere! Ies foarte pufoase, ușor de făcut și au un gust de care te vei îndrăgosti!
Pentru că este vineri, Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, pregăteşte astăzi o reţetă dulce: "Fresch Marenca".
Andreea Moldovan a prezentat la „Prietenii de la 11” o super rețetă de „Pulpe de pui cu vin şi cartofi la cuptor”
Reţeta de astăzi a Andreei Moldovan la Prietenii de la 11 - "Pulpe de pui cu vin şi cartofi la cuptor"
Vlăduţ, bucătarul de la „Neatza cu Răzvan și Dani”, a pregătit astăzi un preparat savuros ce poartă numele „Harababură”!
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi un preparat care conţine cartofi noi, spanac, unt, caşcaval, usturoi, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Harababură”.
Reţeta de astăzi a Andreei Moldovan de la „Prietenii de la 11” este una delicioasă și rapid de făcut!
O fermă din rezervația naturală din Zasavica, la vest de Belgrad, păstrează secretul rețetei celei mai scumpe brânze din lume. Prețul acestei specialități preparate din lapte de măgăriță poate ajunge la 1.260 de euro kilogramul
Miercuri, 24.05.2017, 10:15
Vlăduţ, bucătarul de la „Neatza cu Răzvan și Dani”, a pregătit astăzi un preparat ceconţine spaghete, unt , salată verde, blue cheese, dar şi alte ingrediente delicioase!
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi un preparat care conţine spaghete, unt , salată verde, blue cheese, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Amicii”.
Reţeta de astăzi a Andreei Moldovan de la „Prietenii de la 11” este un „steak de vită gratinat”
Reţeta de astăzi a Andreei Moldovan de la Prietenii de la 11 este un "Steak de vită gratinat"
Vlăduţ, bucătarul de la „Neatza cu Răzvan și Dani”, a pregătit astăzi o salată de vară cu năut şi trei feluri de ardei!
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi o salată de vară cu năut şi trei feluri de ardei!
Cea mai simplă și delicioasă gustare se face simplu și rapid, cu doar câteva ingrediente!
Trandafirul de ceapă este o rețetă cu adevărat gustoasă și savuroasă, pe care trebuie neapărat să o încerci și tu!
Pentru astăzi, a1.ro vă prezintă o rețetă delicioasă și ușor de făcut: TARTĂ CU CĂPȘUNE!
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi un preparat care contine pulpe de pui, cartofi, cimbru, usturoi, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Pui la capac”.
Și tu ai mânca bomboane Raffaello fără să te mai poți opri? Nu te simți vinovată, te înțelegem! De acum, îț poți prepara celebrul desert la tine acasă! Un angajat a dezvăluit rețeta secretă a cremei din Raffaello. E mai simplu decât crezi!
Dacă n-ai încercat niciodată burger la tavă, atunci trebuie neapărat să prepari și tu această rețetă savuroasă.
Când se întâlnesc cel mai popular chef din România şi cel mai priceput bucătar din Cipru ies burgeri cu halloumi. Adică burgeri cu celebra brânză specială din insula Afroditei. Chef Cătălin Scărlătescu şi chef Nikolas Konstantinou au inventat o reţetă care la prima degustare s-a bucurat de mare succes. Chiar şi ambasadorul Ciprului în România a mâncat cu poftă.
Când se întâlnesc cel mai popular chef din România şi cel mai priceput bucătar din Cipru ies burgeri cu halloumi. Adică burgeri cu celebra brânză specială din insula Afroditei. Chef Cătălin Scărlătescu şi chef Nikolas Konstantinou au...
Marti, 16.05.2017, 20:02
Ai auzit de pâinea-norișor? Dacă ți-am stârnit curiozitatea, atunci trebuie neapărat să încerci și tu rețeta noastră!
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi un preparat care contine pulpă de vițel, morcovi, ceapă, sfeclă roșie, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Rasol bavarez”.
"Cotlet de porc cu mere" este reţeta de astăzi a Andreei Moldovan la Prietenii de la 11
Pentru că este vineri, Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, pregăteşte astăzi o reţetă dulce: "Visul Căpşunilor".
Pentru că este vineri, Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, pregăteşte astăzi o reţetă dulce: "Visul Căpşunilor".
Ți-e poftă de o porție gustoasă de orez cu lapte? Atunci iată ce trebuie sa faci!
"Piept de pui în bacon" este reţeta Andreei Moldovan de astăzi de la Prietenii de la 11.
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi un preparat care contine vinete, nuci, rosii, ardei iute, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Vinete persane”.
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi un preparat care conţine cartofi, mere, ceapă verde, oţet, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Prietenia ”.
Gianny Bănuță este marele câștigător al sezonului al treilea de la „Chefi la cuțite”. Sub îndrumarea atentă a lui chef Scărlătescu, Gianny a reușit să obțină trofeul, dar și marele premiu de 30.000 de euro.
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi un preparat care continepiept ceapă, vinete, roşii, parmezant, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Penne Ordonate”.