Antena FIFA WORLD CUP in Romania 2026-2030 Căutare

Articole despre retete de paste

Rețeta de pască cu aluat de cozonac a lui chef Ștefan Popescu. Care e ingredientul secret pentru preparatul de Paște

Chef Ștefan Popescu, juratul Chefi la cuțite, a împărtășit cu noi o rețetă deosebită de pască, ce va transforma acest preparat într-un desert pe cinste.

Luni, 14.04.2025, 11:39

Preparatul „minune” de pe masa de Paște. Care e cel mai sănătos fel de mâncare tradițional românesc

Un celebru medic nutriționist a dezvăluit care este cel mai sănătos preparat tradițional românesc de Paște.

Vineri, 22.04.2022, 15:49

Rețetă de ciorbă de miel tradițională. Secretul celei mai bune ciorbe de Paște

Vedeta mesei de Paște este mielul, iar ciorba de miel este un adevărat deliciu. Îți prezentăm rețeta tradițională pentru ciorba de miel, precum și secretul celei mai bune ciorbe de Paște.

Marti, 19.04.2022, 17:44

Rețetele tradiționale: stufat de miel la cuptor și la ceaun

Alături de pufosul cozonac și pască, din meniul de Paște nu poate lipsi stufatul de miel. Acesta este un preparat simplu, gustos care vine la pachet cu tradițiile de Paște. Stufatul este o tocăniță înăbușită din carne (de miel, vită, pui, porc), gătita lent la cuptor.

Luni, 18.04.2022, 18:14

5 cele mai bune rețete de drob de miel, porc, pui sau curcan pe care să le încerci

Rețete de drob. Fie că vrei să-l prepari de Paște sau în oricare altă zi, fie că vrei drob din carne de miel, de pui sau curcan, îți prezentăm 5 cele mai bune rețete de drob pufos pe care să le încerci

Miercuri, 17.04.2019, 14:58

Reţetele de Paşte sunt reinterpretate la Sibiu, zonă decretată Regiune Gastronomică Europeană!

Asta nu înseamnă că chefii se limitează la a introduce elemente inedite din bucătăriile Bătrânului Continent. Cei mai îndrăzneţi au ajuns în stadiul în care combină stilul românesc de gătit cu bucătăria japoneză.

Vineri, 12.04.2019, 16:29

PAȘTE 2018. Cum să pregătești un DROB de miel ca la restaurant

Au început deja pregătirile pentru Paște, pentru unele persoane, în timp ce altele vor lăsa totul pe ultima sută de metri. Oricum ar fi, preparatele din zilele de Paște trebuie să fie speciale. Drobul este unul dintre acestea.

Marti, 20.03.2018, 18:44
x