Un celebru medic nutriționist a dezvăluit care este cel mai sănătos preparat tradițional românesc de Paște.
Vineri, 22.04.2022, 15:49Vedeta mesei de Paște este mielul, iar ciorba de miel este un adevărat deliciu. Îți prezentăm rețeta tradițională pentru ciorba de miel, precum și secretul celei mai bune ciorbe de Paște.
Marti, 19.04.2022, 17:44Alături de pufosul cozonac și pască, din meniul de Paște nu poate lipsi stufatul de miel. Acesta este un preparat simplu, gustos care vine la pachet cu tradițiile de Paște. Stufatul este o tocăniță înăbușită din carne (de miel, vită, pui, porc), gătita lent la cuptor.
Rețete de drob. Fie că vrei să-l prepari de Paște sau în oricare altă zi, fie că vrei drob din carne de miel, de pui sau curcan, îți prezentăm 5 cele mai bune rețete de drob pufos pe care să le încerci
Miercuri, 17.04.2019, 14:58Asta nu înseamnă că chefii se limitează la a introduce elemente inedite din bucătăriile Bătrânului Continent. Cei mai îndrăzneţi au ajuns în stadiul în care combină stilul românesc de gătit cu bucătăria japoneză.
Vineri, 12.04.2019, 16:29Au început deja pregătirile pentru Paște, pentru unele persoane, în timp ce altele vor lăsa totul pe ultima sută de metri. Oricum ar fi, preparatele din zilele de Paște trebuie să fie speciale. Drobul este unul dintre acestea.
Marti, 20.03.2018, 18:44