Una dintre rețetele cu carne de porc, mult îndrăgite în zona Moldovei și nu numai, este această rețetă tradițională de tochitură moldovenească ca la bunica acasă.
Vineri, 08.01.2021, 11:16Ignat 2018. Potrivit traditiilor din popor, astazi este ignatul(ziua in care se sacrifică porcul pentru Craciun). Traditiile de ignat spun ca astazi, in toate gospodariile, se prepara pomana porcului. Pentru acest preparat se foloseste doar carne de porc de la animalul proaspat sacrificat.
Joi, 20.12.2018, 09:05Toți cei patru jurați au fost pe aceeași linie, indicând perechea Luiza și Mihai drept câștigătoare a „dansului decisiv”. Lena și Nicolai Tand părăsesc „Dansează printre stele”
Luni, 27.10.2014, 00:19E Ziua Națională, a fiecărui român în parte. Iar Vlăduț este și el total implicat. Pregătește Tochitură bucovineană de Forăşti
Duminica, 01.12.2013, 12:58Vlăduţ găteşte: "Tochiturâ bucovineană de Forăşti".
Duminica, 01.12.2013, 12:51Reteta cea mai dorita de telespectatorii Top Chef dupa ultima editie a emisiunii a fost cea a lui Nico Lontras. Acesta nu a ramas rece la dorintele lor si ne-a trimis reteta
Vineri, 14.12.2012, 09:31Pe muchie de cutit s-a simtit concurentul Dan Bogatu, cand le-a preparat o "tochitura in stil asiatic" juratilor Top Chef. Sa aflam reteta sa.
Joi, 13.12.2012, 22:28Proba pe muchie de cutit din aceasta editie incepe cu un invitat special: prima Lady Chef din Romania. Este vorba despre Cornelia Ghisoi imaginea zaharului Margaritar. Aceasta le-a aratat concurentilor cum se prepara un produs de top cu zaharul Margaritar.
Luni, 10.12.2012, 22:40Chef Cezar a pregatit la Euforia TV o reteta clasica romaneasca: tochitura de porc cu carnaciori - o mancare excelenta pentru zilele friguroase din aceasta perioada.
Luni, 21.02.2011, 00:00Tudorita, bucatar-sef la restaurantul Lotca, a pregatit la Euforia TV o reteta de tochitura pe baza de somn si pastruga.
Miercuri, 02.02.2011, 00:00Tochitura de Boc. Asta a scos pe piata patronul unui fast-food din Ploiesti. Cu 25 la suta reducere la pret, patronul are o multime de clienti bugetari, care cu 3 lei mananca bine si totodata se razbuna pe premierul care le-a taiat salariile.
Vineri, 19.11.2010, 06:21Tochitura de... Boc. Asta a scos pe piata patronul unui fast-food din Ploiesti. Cu 25 la suta reducere la pret, patronul are o multime de clienti bugetari, care cu 3 lei mananca bine si totodata se razbuna pe premierul care le-a taiat salariile.
Vineri, 19.11.2010, 00:00muschi de vita ceapa oua faina morcovi castraveti acri smantana dulceata cimbru unt ulei sare si piper Intr-un castron se sparg doua oua, iar peste ele se pune faina de grau si putina sare. Se amesteca bine pana se obtine o pasta moale....
Joi, 04.11.2010, 17:14Preparare: se taie in bucati mici un fileu de somn si unul de pastruga, apoi acestea se pun la sotat intr-o tigaie unsa cu ulei de masline si se asezoneaza cu sare si cu piper, amestecand timp de 2-3 minute. Intre timp se taie in bucati mari un ardei...
Joi, 15.07.2010, 15:57