Căutare Live

Ignat 2018. Cum prepari cea mai delicioasă pomană a porcului

Ignat 2018. Potrivit traditiilor din popor, astazi este ignatul(ziua in care se sacrifică porcul pentru Craciun). Traditiile de ignat spun ca astazi, in toate gospodariile, se prepara pomana porcului. Pentru acest preparat se foloseste doar carne de porc de la animalul proaspat sacrificat.

Ignat 2018. Potrivit tradițiilor din popor, astăzi este ignatul(ziua în care se sacrifică porcul pentru Crăciun). Tradițiile de ignat spun că astăzi, în toate gospodăriile, se prepară pomana porcului. Pentru acest preparat se folosește doar carne de porc de la animalul proaspăt sacrificat.

Calendra ortortodox 20 decembrie. Sfântul Mucenic Ignatie, purtătorul de Dumnezeu

Ignat 2018. Pomana porcului-ingrediente

600 g pulpă de porc puțin grasă
300 g cârnați proapseți
1 căpățână usturoi
5-6 linguri ulei

Ignat 2018. Pomana Porcului-mod de preparare

Tai carnea cubulețe și cârnații rondele, apoi incingi uleiul în tigaia în care vei așeza carnea.

Amesteci până se rumenește pe toate părțile, adaugi cârnații și lași la fiert, într-un vas acoperit cu capac până scade sosul.

Usturoiul se curățe, se pisează, se amestecă cu puțină apă și se adaugă peste peste carne. Carnea se mai lasă câteva minute pe foc, apoi se scoate și se servește cu usturoi, mămăligă și vin fiert.

Citește AICI cea mai gustoasă rețetă de vin fiert, numai bună pentru Ignat.

Mucenici moldovenești, cea mai simplă și rapidă rețetă! Secretul gospodinelor a fost aflat... Cel mai simplu, dar și cel mai adorat tort: Tort cu cremă de ciocolată!...
Ultimele știri