Maestrul Vlăduț a pregătit pentru telespectatori o nouă rețetă specială de gem de fructe exotice. În ediția de pe 14 iulie 2023 din Neatza cu Răzvan și Dani, acesta a dezvăluit ingredientul „secret” pentru un preparat care durează doar câteva minute. Iată ce pași trebuie să urmezi.
Pentru că este vineri, început de weekend, Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, a pregătit un desert delicios și spectaculos, adică o rețetă de fursecuri cu fistic și glazură de ciocolată albă cu cocos, pe care a denumit-o ”Îngerași dulci".
Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, a pregătit un preparat care conține făină, unt, zahăr pudră, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Îngerași dulci".
Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, a pregătit un preparat care conține foi crocante cu cacao, pandispan, cremă de vanilie, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Prăjitura Budapesta”.
Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, a pregătit un preparat care conține ciuperci, ceapă verde, ceapă roșie, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Pachețele de primăvară”.
Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, a preparat de 1 Martie o rețetă de fursecuri umplute cu dulceață de căpșuni, pe care a denumit-o ”Vestitorii primăverii”.
Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, a pregătit un preparat care conține făină, unt, ouă, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Vestitorii primăverii”.
Pentru că este sfârșit de săptămână, Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, a pregătit un spectaculos tort cu pișcoturi și cremă de frișcă cu portocale, pe care l-a denumit "O felie de bucurie".
Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, a pregătit un preparat care conține portocale, frișcă naturală, pișcoturi de șampanie, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "O felie de bucurie".
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan, ne destăinuie mai multe ponturi și sfaturi culinare pentru Rețeta celei mai bune ciorbe de perişoare.