Antena Căutare

Asia mai târziu, episodul 31. Ce spune Irina Fodor despre o posibilă echipă cu Răzvan Fodor în Asia Express

În epidosul 31 din Asia mai târziu, Cuza și Emi s-au bucurat de prezența Irinei Fodor, prezentatoarea sezonului 4 din Asia Express - Drumul Împăraților. Ce trei au povestit despre cele mai frumoase momente din competiție, dar și despre o posibilă echipă formată din Răzvan Fodor și soția lui.

cuza-emi-irina-fodor-pe-platoul-de-filmare Galerie
În epidosul 31 din Asia mai târziu, Cuza și Emi s-au bucurat de prezența Irinei Fodor, prezentatoarea sezonului 4 din Asia Express - Drumul Împăraților. | Antena 1

Irina Fodor este invitata specială a episodului 31 din Asia mai târziu, o emisiune online, disponibilă integral și necenzurat pe AntenaPlay, realizată de Cuza și de Emi. Prezentatoarea sezonului 4 din Asia Express a întors toate privirile publicului cu apariția sa impecabilă, dar și poveștile extrem de haioase.

Cuza și Emi i-au reamintit soției lui Răzvan Fodor despre cele mai frumoase momente de pe Drumul Împăraților. Totodată, gazdele emisiunii nu au ezitat să o surprindă cu câteva întrebări neașteptate.

Cu zâmbetul pe buze și mult entuziasm, Irina Fodor a răspuns fără ezitare la toate curiozitățile celor doi. Mai mult decât atât, prezentatoarea TV le-a mărturisit că ea nu a știut niciodată înaintea concurenților ce culoare avea diamantul, lucru care i-a uimit pe Cuza și Emi.

Ce spune Irina Fodor despre o posibilă echipă cu Răzvan Fodor în Asia Express

Irina Fodor a vorbit cu plăcere despre experiența pe care a trăit-o pe Drumul Împăraților, dar și despre oamenii pe care a apucat să-i cunoască prin intermediul acestui proiect extrem de special.

La scurt timp după ce a povestit despre o zi din viața sa în Asia Express, Emi a luat-o prin surprindere cu o întrebare neașteptată: „Auzi Țuca, cum ar arăta echipa Irina și Răzvan Fodor în Asia Express?”

Citește și: Asia mai târziu, episodul 29. Ce spune Răzvan Fodor despre concurenții sezonului 4 din Asia Express: „Mi s-a rupt un pic sufletul”

Prezentatoarea TV a ezitat timp de câteva secunde, însă a oferit un răspuns direct: „Doamne, stai un pic că trebuie să fac o combinație între niște echipe. Nu cred că ar fi ceva bine, pentru că Răzvan ar fi foarte concentrat să mă protejeze pe mine și să-mi fie mie bine, iar atunci nu știu dacă ar mai fi la fel de relaxat cum a fost cu Sorin.”

„Am rezistență, dar nu știu dacă aș putea să particip eu la Asia Express vreodată. Îți zic și de ce. Sunt foarte rușinoasă și să mă duc să cer ajutorul, mi-ar fi foarte rușine să cer cazare și mâncare. Să cer indicații aș putea să fac, dar seara, mie ăla mi se pare cel mai greu moment. (...) Dar ceri, nu îți mai e rușine”, a mai adăugat ea.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 4 Asia Express – Drumul Împăraților

Sezonul 4 al emisiunii Asia Express este supranumit Drumul Împăraților și le duce pe cele nouă echipe într-o aventură de senzație în Turcia, Georgia, Iordania și Israel, punctul decisiv al cursei.

Irina Fodor, prezentatoarea Asia Express, îi coordonează și le este alături concurenților în cel mai spectaculos reality show al toamnei. Alături de ea pe Drumul Împăraților sunt Oase și Marius Damian, cei care le aduc telespectatorilor Antena 1 cele mai spectaculoase povești din locurile pe care cele nouă echipe le străbat.

Citește și: Asia mai târziu, episodul 30. Ce a învățat Carmen Grebenișan din Asia Express. Care a fost cel mai greu moment prin care a trecut

Lidia Buble și sora ei, Estera, Connect-R și Shift, Mihai și Elwira Petre, Patrizia Paglieri și fiul ei, Francesco, Cosmin Natanticu și soția lui Eliza, Alexandra Ungureanu alături de mama ei, Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța și Lorelei și Zarug, două nume celebre în zona digital sunt cele nouă echipe care au plecat în aventura vieții lor.

Echipele luptă pentru premiul final, în valoare de 30.000 de Euro, în cel de-al patrulea sezon Asia Express.

Solicitant și presărat cu situații neprevăzute, show-ul toamnei prezintă publicului și imagini de culise, disponibile în mediul online. "Jurnal de Asia" este o mini-serie de episoade making of în care fanii Asia Express au șansa să vadă cum se construiește un show de anvergura acestuia. Susținut de Superbet, "Jurnal de Asia" aduce în fiecare miercuri episoade exclusive pe a1.ro și AntenaPLAY.

În plus, pentru a înțelege trăirile concurenților și motivațiile lor, Emi și Cuza de la Noaptea Târziu au gândit formatul "Asia mai târziu", show disponibil ", integral și exclusiv pe AntenaPLAY. Împreună cu invitați din actualul sezon, dar și participanți care au spus anterior "da" provcării Asia Express, cei doi iau la puricat evenimentele și aventurile din show.

Asia mai târziu, episodul 30. Ce a învățat Carmen Grebenișan din Asia Express. Care a fost cel mai greu moment prin care... Asia mai târziu, episodul 32. Cuza și Emi, în rolul de invitați. Ce ar schimba cei doi concurenți la dinamica echipei lo...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Citește și
Ultimele știri
x