Antena Căutare

Andrei Ștefănescu, despre cea mai cruntă perioadă, în "Asia Express": "A fost o experiență foarte drăguță, n-am avut ce mânca"

Experienţa asiatică l-a schimbat pe Andrei Ştefănescu. Cum a fost toată luna pe care artistul a petrecut-o în Asia, dar şi care a fost primul lucru pe care l-a făcut când a ajuns în ţară, a dezvălui chiar el.

Experienţa asiatică l-a schimbat pe Andrei Ştefănescu. Cum a fost toată luna pe care artistul a petrecut-o în Asia, dar şi care a fost primul lucru pe care l-a făcut când a ajuns în ţară, a dezvălui chiar el.

"A fost o experiență foarte drăguță, n-am avut ce mânca", s-a amuzat Andrei Ștefănescu, care a continuat ceva mai serios: "N-a fost deloc drăgut, a fost o experiență traumatizantă, mai ales că am plecat de lângă fiul meu în cele mai frumoase momente ale vieții lui. Mi-a fost tare dor de el. Visam noaptea că îl luam în brațe pe cel mici. Cât timp a lipsit a făcut primii pași. Mi s-a rupt sufletul", a mărturisit Andrei, cel care a făcut echipă la Asia Express cu al său prieten, Liviu Vârciu.

Lora și iubitul ei, Ionuț Ghenu, Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu, Vica Blochina și Daniela Crudu, frații Moroșanu, Dorian Popa și mama sa, Marian Dragulescu și soția lui, Corina, Raluk și Ana Baniciu sunt cele 14 vedete care au acceptat această provocare. Cu un euro pe zi, echipele se vor duela într-un teritoriu total necunoscut, căci Asia Express este călătoria și experiența vieții pentru toate perechile care îi acceptă provocarea.

Fără scenarii, fără situații premeditate, fără locuri special amenajate, formatul oferă aventură pură. 14 vedete au avut de parcurs un traseu de aproape 5000 de km, în zone dificile din Vietnam, Laos, Cambodgia și Thailanda, având la dispoziție un singur euro pe zi.

Nu rata cel de-al doilea episod din aventura Asia Express, în această seară, de la 20:00, la Antena 1!

Diseară, în a doua ediție Asia Express: Raluka și Ana Baniciu, martorele unui accident înspăimântător pe străzile din Vi... Lora, în lacrimi la "Asia Express"! Cea mai cruntă experiență trăită până acum: "Nu ne lăsau să comunicăm...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu Sambata, 20.04.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x