Antena Căutare

Asia express, 28 septembrie 2021. Zarug a primit o pedeapsă! Concurentul s-a supărat și a dezvăluit totul. Ce l-a înfuriat

În ediția 8 din sezonul 4 al emisiunii „Asia Express”, Zarug s-a supărat și, fără pic de reținere, a dat cărțile pe față. Irina Fodor a anunțat ce pedeapsă a primit concurentul.

zarug-lorelei-asia-express Galerie
Zarug s-a supărat în ediția 8 din sezonul 4 al emisiunii „Asia Express” | Antena 1

În ediția 8 din sezonul 4 al emisiunii „Asia Express” de la Antena 1, Zarug s-a supărat și a răbufnit, dând astfel cărțile pe față.

După ce și-a spus oful, concurentul a aflat ce pedeapsă a primit de la Irina Fodor.

Ce pedeapsă a primit Zarug de la Irina Fodor, în ediția 8 din sezonul 4 al emisiunii „Asia Express” de la Antena 1

Zarug s-a supărat că la proba din ediția anterioară a fost pus să care un cocoș într-o cușcă, pentru a-i înregistra cu ajutorul unui telefon mobil cântecul. Totuși, el și Lorelei au refuzat să ia parte la această misiune, pe motiv că nu doresc să chinuie pasărea.

„Am găsit momentul insuportabil. Voiam doar să intru în pământ și să nu mă vadă nimeni că sunt acolo”, a mai completat concurentul.

Așa cum era de așteptat, Zarug și Lorelei au reușit să îi surprindă din plin pe ceilalți concurenți din competiția „Asia Express”.

„Prefer să nu spun lucruri regretabile”, a mai completat Zarug.

Irina Fodor a anunțat că echipa o să fie pedepsită și va porni ultima la drum.

„Mi se pare că omul ăsta e mega asumat și are tot respectul meu pentru chestia asta”, a fost de părere Mihai Petre.

Despre sezonul 4 Asia Express - Drumul Împăraților, de la Antena 1

Lidia Buble și sora ei, Estera, Connect-R și Shift, Mihai și Elwira Petre, Patrizia Paglieri și fiul ei, Francesco, Cosmin Natanticu și soția lui Eliza, Alexandra Ungureanu alături de mama ei, Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța și Lorelei și Zarug, două nume celebre în zona digital sunt cele nouă echipe care au plecat în aventura vieții lor. Aceștia se vor "lupta" pentru amuleta de 30.000 de Euro în cel de-al patrulea sezon Asia Express.

Daca ești un fan înrăit al emisiunii Asia Express, intră pe a1shop.ro și achiziționează produsele preferate.

Cu un dolar pe zi, fără cazare, transport, sau mâncare, vedetele vor fi nevoite să treacă prin cele mai dure condiții, prin situații total neprevăzute care se vor schimba de la o zi la alta, dar și să își depășească limitele fizice și psihice.Traseul de pe Drumul Împăraților va începe în Turcia, iar cursa va continua în Georgia, Iordania și Israel, punctul decisiv al cursei.

Urmărește ediția integral pe AntenaPlay: https://antenaplay.ro/asia-express-sezonul-4

Asia Express, 28 septembrie 2021. Cine a câștigat amuleta din cetatea Hierapolis: „Nu-mi vine să cred”... Asia Express, 28 septembrie 2021. Concurenții au avut o misiune dificilă la debarcader...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x