Antena Căutare

De ce nu a vrut CRBL să participe cu soția la Asia Express și l-a ales pe Oase: Nu m-aș fi dus niciodată cu Elena"

Invitat la emisiunea Răi da Buni, de la Antena Stars, CRBL, jumătate din echipa câștigătoare a sezonului 2 "Asia Express" a stat, din nou, la povești. Oase a lipsit motivat, căci are ceva probleme de sănătate.

Invitat la emisiunea Răi da Buni, de la Antena Stars, CRBL, jumătate din echipa câștigătoare a sezonului 2 "Asia Express" a stat, din nou, la povești. Oase a lipsit motivat, căci are ceva probleme de sănătate.

Pe lângă povești despre experiențele pe care le-a trăit în India și Sri Lanka, CRBL a explicat de ce nu a mers alături de soția lui în Asia Express.

”Nu m-aș fi dus niciodată cu Elena. Le recomand celor care vor să participe în viitoarele sezoane să fie foarte atenți”, a spus acesta.

Cât despre Oase, CRBL l-a scuzat. I se trage de la o răceală.

"Este atât de prost şi de nemernic încât nu şi-a dat seama că antibioticul ce costă 12 lei nu-i face bine. El a cumpărat antibiotic de 12 lei ca să-şi revină după această răceală şi această viroză cu care s-a întors din Dubai şi acum e acasă înfofolit în pătură. E mort de răceală, dar se face bine", a mărturisit CRBL la Antena Stars.

CRBL, dezvăluire în premieră! De ce nu a vrut să vorbească cu soția lui în Asia Express. „Chiar dacă aș fi avut cum, tot... Totul despre certurile și accidentările din Asia Express. Boantă: "Am clacat, ăsta este adevărul"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x