Live acumObservator 06
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

De ce nu a vrut CRBL să participe cu soția la Asia Express și l-a ales pe Oase: Nu m-aș fi dus niciodată cu Elena"

Invitat la emisiunea Răi da Buni, de la Antena Stars, CRBL, jumătate din echipa câștigătoare a sezonului 2 "Asia Express" a stat, din nou, la povești. Oase a lipsit motivat, căci are ceva probleme de sănătate.

Invitat la emisiunea Răi da Buni, de la Antena Stars, CRBL, jumătate din echipa câștigătoare a sezonului 2 "Asia Express" a stat, din nou, la povești. Oase a lipsit motivat, căci are ceva probleme de sănătate.

Pe lângă povești despre experiențele pe care le-a trăit în India și Sri Lanka, CRBL a explicat de ce nu a mers alături de soția lui în Asia Express.

”Nu m-aș fi dus niciodată cu Elena. Le recomand celor care vor să participe în viitoarele sezoane să fie foarte atenți”, a spus acesta.

Cât despre Oase, CRBL l-a scuzat. I se trage de la o răceală.

"Este atât de prost şi de nemernic încât nu şi-a dat seama că antibioticul ce costă 12 lei nu-i face bine. El a cumpărat antibiotic de 12 lei ca să-şi revină după această răceală şi această viroză cu care s-a întors din Dubai şi acum e acasă înfofolit în pătură. E mort de răceală, dar se face bine", a mărturisit CRBL la Antena Stars.

CONECTEAZA-TE CU ASIA EXPRESS
Subscribe pe
👉 Youtube
Like pe 👉 Facebook
Follow pe 👉 Instagram
​Afla noutati pe site 👉 Asia Express

🌴 🌊 Urmărește Asia Express Sezonul 3 pe 👉 AntenaPlay Ediții integrale, fără pauze publicitare > https://s.a1.ro/jQc6CQW

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

Video