Antena Căutare

Ja-le! Să aduni zece indieni pe care să-i înveți "dansul de mireasă"? Imposibil! Oase: "Chemați preotul că aici rămânem!"

Greu în finala "Asia Express". Misiunea cu dansul le-a dat mari bătăi de cap! După ce învață de la tânăra îmbrăcată în rochie de mireasă un dans, cele două echipe finaliste trebuie să-i învețe pe locuitori același lucru. Nu pe unul, nu pe noi, ci pe zece indieni deodată.

Greu în finala "Asia Express". Misiunea cu dansul le-a dat mari bătăi de cap! După ce învață de la tânăra îmbrăcată în rochie de mireasă un dans, cele două echipe finaliste trebuie să-i învețe pe locuitori același lucru. Nu pe unul, nu pe noi, ci pe zece indieni deodată.

Echipați cu alte zece ghirlande, pe care trebuie să le pună la gâtul fiecărui dansator, Ruby, Robert, CRBL și Oase se străduiesc din răsputeri să-i convingă pe oameni să se alături echipei lor de dans și să execute mișcările timp de un minut.

"Băi, cât stăteam să-l convingem pe unul, renunța celălalt. Și tot așa. Și nu trebuia să strângem trei, ci zece. Zece indieni care să danseze ca la Bollywood pe stradă. Dacă nu era finala, clar clacam", explică CRBL și Oase.

Misiunea a fost dusă cu greu la bun sfârșit și ambele echipe au plecat spre următoarea locație.

CRBL și Oase, gangsteri de cartier cu ghirlande de flori la gât! Au primit o mașină privată... "Suntem roboți fără creier. Îmi vine să sar în fața mașinii!" Teroare în finala Asia Express...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x